— Dag 1 — YOGA, REFLEKTERA & DELA — Hur känns din kropp just nu?

WIHOOO! Nu kör vi. Varmt varmt välkommen till dag 1 i vår 14 dagars utmaning i att Yoga, Reflektera och Dela. Se mer här.

  

Steg 1. YOGA

Så som nämnt handlar alltså steg ett om YOGA och om att lära oss Yogiakademins alldeles egna ”signatursekvens” ;-). Vi kommer alltså under dessa 14 dagar tillsammans att gå igenom en övning om dagen och på så sätt steg för steg lära oss sekvensen. Idag börjar vi med något som ni som känner mig sedan innan garanterat har provat, SHAKING. En övning som jag aldrig tycks tröttna på, som bara blir bättre och bättre för varje dag, för varje gång jag gör det.

 

För er som kan, varsågod tryck på play redan nu och njut. När du är klar, gå vidare till steg 1.

 

För er som är nya, åt mig beskriva det här med Shaking lite närmare. Shaking är en aktiv form av meditation som jag har varit fullkomligt förälskad i under flera år. Det är en väldigt kraftfull övning, som blixtsnabbt leder uppmärksamheten ner i kroppen. Övningen har använts av människor i tusentals år för att hitta närvaro i stunden, stressa ner, läka skador och väcka upp kroppen.

 

Det fina är att alla människor kan utföra Shaking, varken styrka eller vighet behövs. Det man gör är nämligen att stå rakt upp och skaka kroppen i ett antal minuter. Hitta gärna ett ställe där ingen ser dig, för du kommer att se rätt tokig ut, men effekten brukar bli magisk.

 

Det kan krävas lite övning innan du får hela kroppen att skaka. I början kan det kännas konstigt och vara svårt att släppa spänningarna. Ha tålamod, det är värt det. Jag är nästintill beroende numera.

Gör så här

 1. Ladda ner musik för shakingen här. Låten är 15 minuter men känns det mycket att köra så länge stannar du när du fått tillräckligt med skakning för dagen.
 2. Sätt på dig bekväma icke åtsittande kläder, slut ögonen eller använd ögonbindel.
 3. Placera fötterna höftbrett isär och behåll dem där under hela övningen.
 4. Böj lite lätt på knäna och slappna av i hela kroppen.
 5. Släpp käkarna och låt andetaget vara naturligt men genom munnen.
 6. Börja skaka kroppen upp och ner. Få varenda del av din kropp att vibrera. Låt skakningarna komma nerifrån och sprida sig upp längst med kroppen.
 7. När tankarna far iväg till något annat, för uppmärksamheten tillbaka till det som händer i kroppen, i stunden.
 8. Då musiken tystnar eller när du fått tillräckligt, sitt eller ligg ner i tystnad i några minuter. Gå sedan vidare till steg två.

 

 

Steg 2. REFLEKTION

När du landat i kroppen med hjälp av Shakingen så är det ett ultimat tillfälle för lite reflektion. Som nämnt handlar ju steg två nämligen just om att REFLEKTERA. Låt oss börja med en enkel men viktig fråga att reflektera över: Hur känns din kropp just nu?

 

Om du verkligen låter all din uppmärksamhet gå ner i kroppen, vad händer där? Var finns det spänningar, var är det avslappnat? Går det att känna hur energin rör sig i kroppen, var flödet tar stopp? Har du någon skada eller smärta någonstans?

 

Vår kropp talar till oss precis hela tiden med sitt eget lilla språk, ett språk i form av kroppsliga förnimmelser (det vill säga det vi känner i kroppen). Kroppen är ständigt full av förnimmelser som vi oftast inte är medvetna om (eftersom vi är upptagna med annat). När vi ger kroppen vår totala uppmärksamhet börjar förnimmelserna bli uppenbara och vi börjar känna en massa saker. Alla dessa förnimmelser förändras precis hela tiden, vi kan se det som kroppens sätt att tala med oss. Berätta för oss hur olika saker inuti (och utanför) kroppen faktiskt ligger till.

 

Kroppen är ju ofta visare än vad vi tror. När det gäller insidan så är jag övertygad om att vi skulle kunna bli medvetna om de flesta sjukdomar och skador i kroppen innan de faktiskt bryter ut, om vi verkligen lyssnar kommer vi förmodligen höra små subtila förnimmelser i kroppen säga typ… ”nu är det dags att vila eller dricka en hälsosam ingefära shoot”… långt innan vi faktiskt blir skadade eller sjuka.

 

När det gäller utsidan (å då menar jag det som händer i vår omgivning, i vårt liv), tror jag kroppen ofta vet bättre och snabbare än huvudet huruvida en viss situation är bra eller dålig för oss. Om en person har goda eller onda intentioner. Om vi ska välja ditt eller datt, gå hit eller dit. Intuitionen sitter ju i kroppen snarare än i hjärnan.

 

Ju mer tid vi lägger på att verkligen lyssna på hur kroppen känns desto bättre blir vi på att förstå kroppens språk. Det uppkommer ett slags samspel. Vi blir bättre på att leva efter vår så kallade intuition. Så, hur känns din kropp just nu?

 

 

Steg 3. DELA

Sista steget i utmaningen är att DELA med oss av dagens reflektioner, berätta för oss (i en kommentar här under) om hur din kropp känns, vilka förnimmelser är där. Är det något du tror den försöker berätta för dig?

 

Kom ihåg, när vi delar vår sanning så inspirerar vi inte bara andra utan det händer också något i oss själva. Även om det kanske är det läskigaste vi kan göra, att visa äkthet, så är jag säker på att vi alla bär på en inre längtan om att bli sedda för den vi är på riktigt. Bakom hur vi ser ut och vad vi jobbar med. Bakom våra lager och masker. Bakom den välmanikurerade ytan. Som sagt, om du känner att du kan vara mer ärlig om du är anonym kan du skapa ett Alias-namn när du kommenterar på bloggen.

 

För att göra det ännu lite mer utmanande så är det sista steget att dela med oss till världen genom att skriva om våra reflektioner gällande dagens fråga på vår egen Facebook, Instagram, blogg eller vad vi nu pysslar med (tagga #yogareflekteradela).

 

Tack för att ni vill göra detta ihop med mig.

 

MED KÄRLEK!

 

Foto – Adam Klingeteg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
455kommentarer
 • I am currently writing a paper and a bug appeared in the paper. I found what I wanted from your article. Thank you very much. Your article gave me a lot of inspiration. But hope you can explain your point in more detail because I have some questions, thank you. 20bet

  20bet 2023-09-23 11:09:13 https://www.pearltrees.com/20bet
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. https://freehorseracingtv.com/live2/

  camarero en vivo hoy 2023-06-26 12:12:26 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/cs/register-person?ref=S5H7X3LP

  Svara
 • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  moo monster 2023-02-24 19:30:52 https://www.gate.io/es/signup/612995
  Svara
 • I’m writing on this topic these days, but I have stopped writing because there is no reference material.
  Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials,
  so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  토토 갤러리
  토토 사이트 추천
  토토 커뮤니티
  에볼루션 카지노
  카지노 커뮤니티
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-01-28 06:50:19
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. hsn com live

  horse racing tv 2022-12-28 12:16:15 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://freehorseracingtv.com/live/

  watch racing uk 2022-12-24 06:08:47 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

  izmir nakliyat 2022-12-09 09:09:54 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  evden eve nakliyat fiyatları yorumları 2022-12-07 06:54:49 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Yoga Dag 1 – reflektion
  Det är tredje gången jag provar shaking. Idag gör jag det tillsammans med mina tre döttrar. Det ger mig en väldigt tillsammans-känsla. Alla tankar handlar om vad min kropp vill, hur vill den röra sig nu? Och nu…? Och nu…? Det förändras hela tiden.

  Efteråt ligger jag en stund på golvet. Det porlar i hela kroppen. När jag riktigt känner efter finns spänningar i käkarna, nacken och övre bröstet. Ja, i ländryggen med. Rumpan är avslappnad. Och tårna.

  Jag känner smärta i mitt vänstra knä och vänster nackmuskel. Där minskar flödet.

  Kroppen känns mer flödande och levande efter shakingen. Och det finns en oro i bröstet. Jag tror kroppen berättar för mig att jag behöver vara ärlig mot en närstående och sätta ord på det som rör sig inom mig. Jag behöver möta hen genuint och som en egen person, så att jag tar ansvar på ett respektfullt sätt för det som är mitt och inte börjar bära den andra.

  Tack, för det du gör här. Oerhört viktigt för mig där jag står just nu. Tack!

  Mela Wickbom 2017-08-26 13:26:51 https://melasresafortsatter.wordpress.com/
  Svara
 • Reflektion dag 1. Shaking.

  Hur känns din kropp just nu?

  Det var första gången jag gjorde shaking. En märklig känsla, och jag känner mig fånig först men släpper det snabbt. Jag skakar lös och går in i mig själv. Andas. Finns. Känner efter. Ont i fötterna. Ont i höger axel. Själen skakas loss och frigörs. Glädje. Tacksamhet. Andas.

  Min kropp är mitt tempel, men det har inte alltid varit så. Idag är jag tacksam.

  Ninas naturliga 2017-08-20 22:15:05 http://ninasnaturliga.blogg.se
  Svara
 • Yoga dag 1 refelektion, shaking

  Jag blundar. Jag dansar mig tvekande fram och känner på rörelserna. Jag släpper efter allt mer och mer och känner hur min kropp rör sig fritt. Fritt till musiken, jag känner mig lättare på något vis. Men känslan stannar inte länge utan byts mot den starka känslan av ensamhet, med ens känns min kropp tung. Tung likt som en sementklump växer inom mig och dra ner mig. Känner hopplösheten. Rörelserna blir ryckiga, ilskna och häftiga. Sorgen går över till ilska. Nu dansar jag inte längre. Står rakt upp och ner med händerna längs med sidorna med känslorna bubblande inom mig. Känner hur sementklumpen växer och växer lite till. Jag lägger mig på mattan. Låter känslorna få komma ut, tårarna rinner längs med mina kinder. Andas och gråter stilla. Jag ligger så här länge, hur länge vet jag inte. Men så länge att tårarna hinner ta slut och känslorna försvinna och plötsligt är det jag och bara mina kropp. Känner hur jag har en låsning i min ena höft, hur tungt mitt huvud är men också att mitt bröst kanske är något lättare än tidigare. Jag öppnar mina ögon och känner tacksamhet till mig själv.

  Stina 2017-08-20 11:10:27
  Svara
 • Yoga Dag 1-Reflektion
  Jag vibrerar och det nästan sticker i kroppen. Likt ”1000 nålar” – särskilt i benen. Min högra axel gör ont och är stel. Området känns nästan ”tomt” och kallt. Ja jag vet att jag har ”krigat” på för mycket. Den vänstra sidan av kroppen talar om för mig att det finns både kraft och kvinnlig lust att använda om jag ”släpper taget”. Det finns 2 sidor där min källa blir att komma mer i kontakt med den mjuka och kvinnliga energin. Att frigöra den????
  Namaste Lisen Bengtsson

  Lisen 2017-08-18 09:00:41
  Svara
 • Shaking the anger… Trots lättnaden efter att åter vara mer i kroppen än i huvudet finns det ännu oändligt många, brinnande tårar kvar… och trots att energin trevande börjat röra sig runt omkring och igenom blockerade delar av min kropp sitter så sorgligt mycket ilska ändå kvar…
  Igår orkade jag inte göra min shaking, jag lade mig på sängen och lyssnade på musiken… Fantastiskt ändå att bara musiken och förnimmelsen av shaking gjorde mig lugnare och jag somnade så skönt? Det här stadiet när man känner att man inte kommer loss, att man vill mer än man förmår och framför allt vill man att det ska ske NU… En känsla av stagnation, vilket för mig är detsamma som frustration. Och ilskan… den svårdefinierade, undanträngda och förgörande ilskan som inte vill släppa taget… Under shakingen ikväll kom insikten till mig om vad ilskan handlar om, och framför allt åt vilket håll jag borde rikta den. Hitintills har jsg riktat den inåt, mot mig själv, när jag istället borde låta ilskan ta sin väg ut ur mig, bort från mina sårbara inre rum för att istället visa mig den självrespekt och kärlek som detta handlar om. Min kropp har nu släppt på en del av spänning och smärta som suttit hårt i mina fötter, leder och ben. Det finns så klart mycket kvar men tankens kraft och känslan av tillförsikt inom mig kommer att hjälpa mig, dag för dag och innan sommarens sista dopp hoppas jag att energin åter flödar fritt i mitt system och att ilska kan få finnas i mitt liv lika förlösande, självklart och vackert som kärlek och lycka♥️

  Katarina HS 2017-08-17 21:36:30
  Svara
  • Svar på Katarina HSs kommentar.

   Katarina! <3 Mållös av dina vackra formuleringar. TACK. Du skriver så fantastiskt, så levande. Känner igen det där med ilskan, kraften i den som är så stark att jag i stunder inte vet vad jag kan göra med den. Den är i varenda cell, vill få skrikas och sparkas ut… men när omständigheterna runt omkring gör att det är omöjligt att få utlopp för den. På baravara känner jag mig så fri, alla känslor får komma ut direkt när de känns… på hemmaplan är det ju så mycket svårare… det går ju inte alltid att skrika från magen..hehe… då kommer nog polisen och knackar på efter ett tag. Jaja… snart ska vi skrika ihop igen. <3

   josefinebengtsson 2017-08-18 12:26:16
   Svara
 • Shaking for movement… Idag har ALL energi suttit fast i huvudet på mig vilket resulterat i en grym och malande, molande huvudvärk. När jag efter att ha nattat barnen påbörjade shakingen började cementhjälmen på huvudet att sakta, sakta lätta på trycket och efterhand kunde jag försiktigt börja röra på käkarna och varsamt rotera huvudet. Känslan när energin sitter fast är jobbig att ta sig an, för mig. Jag vet att det handlar om att mina tankar och föreställningar tar över och jag släpper taget om min egen sanna övertygelse. En efterlängtad insikt, om än utmanande. När de dryga 14 minuterna var till ända följde jag mitt hjärta och började om, fast den här gången med hela kundalini meditationen. Efter att ha skakat i ytterligare 14 minuter var min kropp redo för att släppa taget om energin som fastnat i mina ben, i mina höfter och hela kroppen… Invanda rörelser och nya, okända rörelser blandade sig med varandra, om vart annat, värmen spred sig i min kropp och mitt ansikte slappnade av, min mun började forma ett leende. En känsla och visshet om att kroppens rörelse inte bara förde bort spänningarna från dagen utan också förde med sig lyckans känsla av att vara just här, just nu?
  Ligger nu mellan mina två älskade ungar och ska snart släcka lampan. Känner en genuin tacksamhet över livet, mitt kaosliv… Men det är mitt. Mitt att leva. Mitt att utforska. Mitt att älska.❤️
  Tack alla ni för fina, roliga och inspirerande delningar! Ser fram emot att låta sömnen omfamna mina sinnen nu och att åter ta mig an en ny dag när solen gått upp! ?

  Katarina HS 2017-08-15 23:05:58
  Svara
 • Shaking, jag älskar shaking, det är så befriande och jag tycker det är super funkigt men ack så magiskt. Direkt i kontakt med kropp och det släpper på blockeringar. Jag är dig evigt tacksam Josefine för att ha introducerat mig för detta för drygt ett år sedan i samband med en meditationsutmaning ? Jag ställer mig själv frågan, varför Hanna gör du inte detta jämt??? Bliss ✨ Sat Nam

  Hanna 2017-08-15 21:38:46
  Svara
 • Det här var första gången jag provade shaking. Jag satsade på att klara 5 minuter då jag tänkte att jag skulle tröttna snabbare än så. Men 5 minuter bara flög förbi. Jag har varit spänd i kroppen, särskilt i nacken, axlarna och skuldrorna sedan WOW i helgen och sedan tillbaka i kontorsstolen på sommarjobbet i måndags efter några veckors ledighet. Men jag kände att de började släppa lite efter shakingen. Jag stod ute på gräsmattan i sommarkvällen och skakade i vinden. Hade lite svårt att slappna av i rädsla av att någon granne skulle se mig och tro att jag var galen. Men samtidigt struntarjag i det. Hade lite svårt slappna av i knäna, men jag antar att tekniken kommer efter mer övning. Avslutade med savasana med händerna mot gräset och vinden som susade i öronen.

  Tove 2017-08-15 20:50:34
  Svara
 • Tack själv fina du ❤️❤️❤️

  Sara Olsson 2017-08-15 12:47:49 http://instagram.com/sarajohannaillustrations
  Svara
 • Shaking ?? Idag provade jag något h e l t nytt för mig. Jag har bestämt att försöka vara med i @josefinesyoga ’s #yogachallange de kommande 14 dagarna (Läs mer på hennes blogg) och den första utmaningen var att meditera i form av ”Shaking”. Musiken till övningen var 15min, jag gjorde nog bara 2-3min (det räckte för min trasiga kropp) men så härligt att låta kroppen släppa taget! Att sedan sätta sig ned och låta kroppen berätta vart det är spänt och låst! Jag kände direkt att mina tarmar behövde skakas om, haha! Är hård i magen av alla mediciner och får ofta ont på vänster sida under revbenen, nu skakade jag loss det som satt fast! Axlar och nacke håller mycket spänningar men det är i bröstbenet som ångesten sitter och som verkligen behövde skakas loss! Jag gjorde det medvetet kort eftersom jag hela tiden måste hitta min balans mellan ansträngning och vila men det var verkligen härligt ?? Det är däremot inget som rekommenderas att göra regelbundet när man har en ”trasig kropp”! Har du skakat loss idag? Jag tror vi behöver det någon gång ibland ?#yogareflekteradela #yogamom #yogalife #shaking #shakingmeditation #fibroyoga #yogaeverydamnday

  FruFibro 2017-08-15 10:37:37 http://www.frufibro.com
  Svara
  • Svar på FruFibros kommentar.

   Så fint att du lyssnar på fin kropp ❤️❤️

   Hannanas 2017-08-17 07:50:22
   Svara
  • Svar på FruFibros kommentar.

   Gud vad jag känner igen mig i din beskrivning, det känns verkligen som ångesten tvingar ihop överkroppen så att man går med krummad nacke och rygg dygnet runt. Starkt av dig att lyssna på kroppen och inte göra mer än vad din ”trasiga kropp” orkar med ?? ♥️ ska bli spännande att få läsa hur du tar dig an nästa utmaning ☺️ ?? ?

   Pia 2017-08-15 12:21:37
   Svara
  • Svar på FruFibros kommentar.

   Åhl tack för din delning. Yes, shaking kan va topp för magen 🙂

   josefinebengtsson 2017-08-15 10:54:56
   Svara
 • Kroppen känns lite ovan vid meditation och orkar inte så länge. Dock skön energi efteråt.

  Elina 2017-08-15 06:56:08
  Svara
 • Kroppen känns svag men stark. Trött men pigg. Gör jag rätt? Lite stelt med nya rörelser men mest stolt och glad. Känslan när man släpper alla tankar och låter kroppen styra, man känner ända in i cellerna. Början på något nytt. Lite som magi.

  Andrea 2017-08-15 00:04:44
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Håller med, magiskt! ?❤️

   Hannanas 2017-08-17 07:51:07
   Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Det är så himlans lätt att alltid låta tankarna styra kroppen, alltid dubbelkolla om man gör rätt, hur det känns, ska det kännas så här eller måste jag göra på något annat sätt. Förstår precis vad du menar och när man väl lyckas med att släppa allt som har med tankarna att göra känns det som att kroppen släpps fri. Kroppen får komma ut från sitt fängelse och börja leva ☺️ ?

   Pia 2017-08-15 12:25:34
   Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   JAAAA MAGI!

   josefinebengtsson 2017-08-15 11:52:04
   Svara
 • Har provat shaking några gånger tidigare, och jag älskar det! Alla bekymmer bara rinner av och man får en sån härlig känsla i kroppen. Kan inte sluta le ?

  Elin 2017-08-14 23:22:37
  Svara
 • Idag gjorde jag min första shake någonsin. Helt fullt ut alltså. Jag har småtestat lite tidigare, men tyckt att det känns lite konstigt. På sista tiden har jag gått igenom enormt mycket. Uppbrott från ett sexårigt förhållande, uppsägning och utmattningssjukskrivning från jobbet, flytt, ny kärlek. Jag är så himla redo för att testa nya saker och efter dagens underbara, befriande shake, ser jag redan fram emot i morgon bitti då jag ska testa igen. Tack, Josefine! Detta känns superkul! ?

  Lisa 2017-08-14 23:06:07
  Svara
 • Hej! Såå härligt med utmaning igen! Det som skapas här kring dessa är magi <3 Idag blev startskottet inte alls som jag tänkt mig! Vill gärna gå all in, göra allt korrekt från början, och typ börja första dagen i en månad när jag ska starta någon ny rutin. Så jag fick kämpa med allt eller inget – mentaliteten redan dag 1, i och med att jag var så oerhört trött i morse att jag helt enkelt inte hann upp i tid för att köra detta innan jag behövde sticka, som jag ju tänkt mig. Såå peppad innan och sen bara blev det bara magplask! De senaste åren har jag jobbat mycket med mig själv. Mentalt hade en sån här sak kunnat göra att jag sket i att göra detta över huvud taget. Nu embraceade jag i stället att det blev lite tokigt, jag sov också drygt 2h när jag kom hem på eftermiddagen, och körde shakingen nyligen. Eller tänkte mig lite All in igen "då kör jag fasen en Kundalini Meditation för andra gången i mitt liv". Men var noga med att inte göra det för prestationens skull. Dealade mig till att det är något som är okej att göra – om jag känner för det. Så jag började shaking och så blev det en jädrans rörig långmeditation, men som sagt så himla okej att det blev så, och jag är med på utmaningen! Upptäcker på nytt hur svårt jag har att svara på frågan om hur min kropp känns. Jag vet inte riktigt vad som händer där. Några spänningar, lite smärta kunde jag kanske förnimma lite, förutom att jag fick håll efter 2 min shaking 😛 Att kunna känna hur energin rör sig i kroppen låter ju helt magiskt att höra att en ens kan, så det ser jag fram emot att utforska av. Tack Josefin för att du gör det här. Det ger sååå mycket att bara vara med! Heja alla tappra, modiga, härliga utmanare – ser fram emot att följa era delningar under de här 14 dagarna!! KRAM

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-08-14 23:04:43
  Svara
  • Svar på Emma lärdiglyssnapådinkropps kommentar.

   Känner igen mig så väl! ❤️❤️

   Hannanas 2017-08-17 07:53:58
   Svara
  • Svar på Emma lärdiglyssnapådinkropps kommentar.

   Det är så typsikt när man har planerat något och verkligen peppar inför det och sedan blir allt bara fel, jag har gjort så hela mitt liv och gör det tyvärr fortfarande alldeles för ofta. När jag sedan inte klarade av att göra som jag planerat straffar jag mig själv genom att tänka en massa negativa tankar och trycka ner mig själv. Men jag lär mig, sakta med säkert så inser jag att det inte är hållbart att fortsätta leva på detta vis. Precis som du så anpassade jag utmaningen efter min dag, så det inte skulle bli ett måste eller ett mål att göra utmaningen utan mer något som jag vill göra för att må bra.

   Och det är så svårt att känna hur kroppen känns när man är så van att det är hjärnan som styr, men jag tycker du är stark som försöker och ändå lyckades komma fram till att det är något som inte stämmer till 100 % ?? TACK själv för att du är med Emma, din resa kommer vara spännande att följa ?? ?

   Pia 2017-08-15 12:35:36
   Svara
  • Svar på Emma lärdiglyssnapådinkropps kommentar.

   Men tack tack tack kära Emma. Känner igen det där. <3

   josefinebengtsson 2017-08-15 11:53:59
   Svara
 • Idag är det 8 månader sedan jag blev sjukskriven med diagnoserna utmattning, depression, ångest, panikattacker, andningsbesvär, sömnproblem, stress och så vidare.. Kort sagt psykisk ohälsa. Idag var även första dagen som jag fick träffa min psykolog efter sommaruppehållet, ett möte som ledde till att jag senare på dagen var fylld av en massa negativa tankar, enorm oro, stress, ångest, panik och en stor klump i magen av depression.

  Men det är även första dagen på den här utmaningen, en utmaning som vi tillsammans ska göra i 14 dagar och tillsammans hjälpa varandra genom. Jag bestämde mig imorse för att det inte var någon mening att börja dagen med utmaningen, jag kände på mig att psykologmötet skulle vara jobbigt och tänkte då att det kanske skulle vara bättre att göra den första utmaningen efter jag varit där.

  Sagt och gjort, väl hemma från psykologmötet antog jag den första utmaningen Shaking, något som är helt främmande för mig. Men jag startade musiken och började följa instruktionerna. Jag blundade och började skaka loss kroppen, i början kändes det stelt och konstigt. Jag började må illa, kändes som att magen skulle vändas uppochner, ögonen rullade snabbt fram och tillbaka bakom ögonlocken och jag ville bara sluta. Kändes som att jag skulle falla ihop och jag var alldeles yr i bollen, men jag fortsatte att skaka och försökte bara att andas igenom panikattacken som var på väg att komma. Det började knaka i mina leder, ryggen, axlarna och främst nacken. Men sen när det var runt två-tre minuter kvar så hände det något, panikångesten bröt aldrig helt fullt ut och jag kunde börja slappna av lite, inte helt slappna av utan bara lite eftersom jag helt ärligt inte riktigt vet hur kroppen känns när den är helt avslappnad. Känns som att det var flera år sedan som jag var det.

  När jag var klar med Shakingen så var det dags för mig att reflektera över dagens fråga – hur känns din kropp just nu? Så jag la mig ner på golvet och försökte känna av hur kroppen kändes. Det jag kom fram till var att kroppen känner sig slut, det värker i varenda cell av trötthet och kroppen mår allt annat än bra. Nästan som att den vill ge upp eller vill övertala mig om att det måste ske en förändring i hur jag behandlar mig själv omedelbart. Den lilla energi som min kropp har kvar är knapp, trots att jag i 8 månader har arbetat och kämpat för att hitta sätt att komma tillbaka bit för bit, sakta med säkert. Det är knappt så att jag orkar med att skriva det här, jag har svårt att läsa alla era andras reflektioner och jag tappar koncentrationen redan efter två-tre ord. Jag blir besviken på mig själv för att jag inte har ork att läsa, inte kunna ta del av det ni har att säga och delar med er av. Men kroppen är trött. Kroppen vill ge upp. Kroppen är slut. Så jag lyssnar på kroppen och försöker ge den vad den vill ha, vila. Sen tar jag nya tag imorgon och försöker igen.

  Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   ❤️❤️❤️ Det tar tid! Jag ska börja arbetsträna nästa vecka efter att ha varit hemma i 4 år. Du har kommit så långt på 8 månader ❤️ Men var snäll mot dig själv, vi måste ingenting ?

   Hannanas 2017-08-17 07:58:07
   Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Hejjar på dig ❤❤❤❤

   Yogahills 2017-08-15 12:39:02
   Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   PIA!!! Otroligt att läsa dina ord. Tack för att du delar så öppet med oss. Sååå glad att du bestämde dig för att vara med oss här tillslut. Och bra att du lyssnar på kroppen och gav den Vila såklart. <3

   josefinebengtsson 2017-08-15 11:55:33
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Tack för dina fina och peppande ord Josefine ? jag hoppas verkligen att den här utmaningen kommer hjälpa mig att ta mig framåt, och TACK själv för att du är så himlans kärleksfull ? ? ?

    Pia 2017-08-15 20:12:39
    Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Så himla starkt skrivet. Känner igen mig så mkt i det du skriver så det berör verkligen. Kämpa kämpa det blir bättre även om det tar lång tid. Förstår besvikelsen att inte klara, kroppens reaktioner, att inte kunna slappna av mm. Det jobbar jag hela tiden på fortfarande! Hejar på dig! Hoppas detta är ett sätt för dig! Jag gick en superbra stresskurs med Elisabeth Engqvist där man fick lära sig mediyoga. Om du läser på hennes blogg så kan de läsa att hon själv kunde börja läsa efter att hon börjat med mediyoga. Kanske vore nåt för dig?

   VäxlaNer 2017-08-15 10:56:21
   Svara
   • Svar på VäxlaNers kommentar.

    TACK för dina fina ord ? jag kämpar dagligen med att acceptera min situation och att det är okej att det kommer ta lång tid. Jag har också börjat inse att det inte är något som kommer att försvinna utan något som jag kommer leva med så länge jag lever, MEN att jag kommer kunna hantera allt genom att använda mig av nya förhållningssätt till allt ?? Och tack för tipset, jag ska definitivt kika in mediyoga! Det låter superspännande och jag har aldrig hört talas om Elisabeth Engqvist så det tackar jag väldigt mycket för ☺️ ♥️

    Pia 2017-08-15 12:40:07
    Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Vad fint och ärligt du skriver Pia. Heja dig som gör trots att kroppen säger emot. Ditt sinne är starkt. Tror det kommer resultera i nåt väldigt bra. 🙂

   Andrea 2017-08-14 23:52:57
   Svara
   • Svar på Andreas kommentar.

    Tack så jättemycket Andrea ? jag har länge skämts över min tillvaro och känt mig ivägen med min psykiska ohälsa ? så jag kände att de här 14 dagarna kan vara ett sätt för mig att komma över den skammen! Jag försöker inte att tvinga min kropp, men på något sätt så känns det som att den vill ge upp och inte riktigt orkar med allt som sinnet ”tvingar” kroppen till. Men jag inbillar mig själv att det här kommer vara bra för kroppen, ett sätt för den att slå sig fri från sinnet och kunna börja leva igen ♥️ ♥️ ♥️

    Pia 2017-08-15 12:44:05
    Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Wow Pia, tack för din ärliga delning! Vad vackert att höra i allt att du ändå beskriver så mycket du känner i din kropp! Det kommer att ta dig långt <3 Och såå fint att du förmår skriva "igenom" tröttheten. Magiska verktyg. Vila är guld. Stor kram!

   Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-08-14 23:09:59
   Svara
   • Svar på Emma lärdiglyssnapådinkropps kommentar.

    Tack Emma, dina ord värmer ?? ♥️ Jag försöker verkligen lära mig att lyssna på min kropp, känns som att jag alldeles för länge har låtit den komma sist i mina prioriteringar. Jag hoppas att de här dagarna kommer kunna ändra på det, låta kroppen ta större plats och få lika mycket värde som sinnet. Tror att en balans mellan kropp och sinne är det optimala! Kämpa på du med, känns som att nästa vad som helst kan hända under den här utmaningen ? ? ?

    Pia 2017-08-15 12:48:16
    Svara
 • Under shaking meditationen la jag märke till att jag blev mer ett med hela min kropp, jag började tydligt känna spänningar och även hela mitt energifält runt mig blev mer påtagligt och öppet. Det känns som att symptom osv som människor tenderar dölja för sigsjälv med värktabletter elr kaffe, sånt fick stiga till ytan, öppnade alla dörrar till alla sår. Jag kunde tydligt känna en knut i solarplexus (= chakrat för livsenergi) och något i halschakrat (= chakrat för att uttrycka sig). Insikten var att mitt överansträngda halschakra drar för mycke livsenergi (ev att jag inte uttrycker min sannig och ist för mycke skvaller). Jag kunde även mot slutet och efteråt känna sexual chakrat (där jag har en snart botad sjukdom) bearbeta och fortsätta healingprocessen.
  Mäktig meditation. Medbetenheten blev stor om hela migsjälv, min fysiska kropp. Ett underbart sätt att se och låta sår läkas på, dansa dem fulla med kärlek.

  Cecilia Weckström 2017-08-14 22:43:12 http://instagram.com/ciccikorv
  Svara
 • Har känt mig pigg i kroppen idag, första dagen tillbaka från semester så jag känner mig riktigt utvilad! Första gången jag kom i kontakt med shaking var under yogiakademins retreat i Indien i påskas. Jag har tidigare haft svårt för shakingen, svårt att hitta ner i kroppen, svårt att slappna av och samtidigt skaka liksom. Har svårt att slappna av i benen och känner mig ganska stel och konstig när jag skakar kroppen. Det blir dock lättare och lättare för varje gång, och idag kändes det riktigt härligt. 15 minuter gick snabbt och under dessa minutrar kände jag blockeringar i nacke och axlar som jag inte känt av tidigare under dagen. Antar att kroppen ignorerar mycket spänningar när man kör på i sitt vanliga tempo. Efter att dessa 15 minutrar hade gått lade jag mig ner i savasana och kände total avkoppling, mycket blockeringar släppte och alla tankar flöt bara förbi. Jag svävade i ett härligt meditativt tillstånd och kunde legat kvar hur länge som helst. Ser fram emot kommande dagar <3

  Julia Martinsson 2017-08-14 22:40:39 https://www.instagram.com/juliamariaelvira/
  Svara
 • Tack till en fantastisk utmaning! Det här kom så jäkla lägligt. Jag har precis börjat blogga igen för att göra precis det här, dela med mig av den riktiga jag och min resa.
  Jag har aldrig provat shaking innan, jag hade inte ens hört om det 🙂 Men jäklar vilken befrielse, sjukt skönt att bara vara i det. Och efteråt så var det som att energien i kroppen bara flög runt. Jag checkade in i min kropp efteråt men det var inte så mycket mer än bara skön energi men jag tänker att det här måste vara en otroligt bra sak att göra om man är arg eller ledsen bara för att ”shake it off”. Tack för en otroligt inspirerande utmaning. Jag ser verkligen fram emot dessa två veckor 🙂 Bloggen är uppdaterad http://www.malinpousette.com/2017/08/14/how-does-your-body-feel-right-now/

  Malin Pousette 2017-08-14 22:12:13 http://www.malinpousette.com
  Svara
 • Vilken puls jag hade i kroppen, när jag väl kände den på ett ställe kunde jag känna den överallt!
  Jag visste att jag kände mig sliten idag, men jösses vad trött jag är. Det är lätt att köra på utan att lyssna på kroppen, men vad hemskt det känns nu när jag märker att jag gött över min egen energinivå. Tack för denna övningen ??

  Marina Linder 2017-08-14 22:07:33
  Svara
 • Har varit beroende av shaking sedan förra utmaningen i våras ? När kroppen är spänd blir den avslappnad när jag är trött/sliten får jag energi när jag är stressad/frustrerad blir jag mer avslappnad ? jag måste bara göra shaking regelbundet trotts att jag säkert ser hel knäpp ut där jag står och skakar men resultatet är värt det.
  I dag var det första dagen efter 1v semester så fick bli lite shaking och yoga efter jobbet, både sinne och kropp känns lättare blev otroligt avslappnad och kunde nästan ha somnat där jag låg i min savasana har ibland svårt att hålla mig vaken då kroppen blir tung o det känns som om jag försvinner/svävar bort och den känslan är så skön det känns som om hela kroppen svävar ? Skall försöka göra om detta i morgon bitti då jag måste göra övningarna på em då jag behöver åka till jobbet så tidigt ??
  Serframemot av att ta del av alla er andras erfarenheter och upplevelser under denna utmaningen ❤️?

  Helena Johansson 2017-08-14 22:04:44
  Svara
 • Det är andra gången jag är med i Josefines och Yogiakademins utmaning och just shakingen är något som jag hade tänkt återuppta men som inte har blivit av så denna utmaning var välkommen ?

  Ställde klockan på 6 och satte igång låten på Spotify. Hade inte hört den tidigare men den tilltalade mig. Kroppen kom ihåg rörelserna men det var lite svårt att ”landa” i shakingen men vet av erfarenhet att det kan vara svårt i början, det är lätt att tankarna fladdrar i väg.

  När jag la mig ner och kopplade av hade jag oxå svårt att fokusera. Kände mig ”uppe i huvudet” och började sedan att scanna av kroppen nerifrån och upp. Kände först en förnimmelse i höger fot där jag hade lite ont i förra veckan. Hade svårt att känna av bröst och mage och upplevde någon form av blockering. Det hänger kanske ihop med stress på jobbet och att jag har mycket fokus på vad jag stoppar i mig bl a. Känner mig inte helt bekväm med min kropp just nu.

  Ann-Sofie 2017-08-14 21:55:35 http://www.marathonmamman.bloggo.nu
  Svara
 • Alltså vad häftigt! Har läst din bok och tänkt testa shaking men inte gjort det så tänkte att den här utmaningen var ju som gjord för mig. Mitt tema för i år är att ”släppa taget” och det kändes som att det här var precis vad jag behövde. Har känt mig så hämmad de senaste åren, rädd för att misslyckas, rädd för att göra bort mig, sorgsen och utmattad. Har nog många låsningar i kroppen som behöver lösas upp. Kanske detta enkla redskap är ett sätt?
  Kände mig lite fånig och trevande först men släppte sen loss och verkligen njöt av det. Var lite stel till en början men hittade sen rörelser o muskler jag inte använt på länge. Kände mig fri, snygg, kvinnlig men samtidigt barnslig. Efteråt sen pirrade det i hela kroppen, blev varm och kände av i axlarna och särskilt starkt över en punkt bakom vänstra skulderbladet. Annorlunda känsla. Nu ser jag fram emot morgondagens övning. ??

  VäxlaNer 2017-08-14 21:45:46
  Svara
  • Svar på VäxlaNers kommentar.

   Wohoo! Perfekt! ❤️❤️❤️ Är med dig i allt du skrev, behöver det också! Tillsammans!

   Hannanas 2017-08-17 08:05:36
   Svara
  • Svar på VäxlaNers kommentar.

   Det finns så mycket som du beskriver som jag känner igen mig i, så mycket självkritik och hinder för att må bra. Häftigt att höra vilken resa du gjorde genom din Shaking, att den släppte kroppen fri! ? hoppas dessa dagar kommer lära dig en massa nytt om din kropp, men det känns redan som att du har börjat göra det ☺️ ?? ♥️

   Pia 2017-08-15 13:00:58
   Svara
  • Svar på VäxlaNers kommentar.

   YEAH! Släppa taget låter som ett mycket bra tema. Ditt namn VäxlaNer är inte illa heller ;-). Ahhh fint att du läst min bok och äntligen provade skakningen!

   josefinebengtsson 2017-08-15 11:59:52
   Svara
  • Svar på VäxlaNers kommentar.

   Häftigt ???? och kul att du också verkligen gillade det ?

   Yogahills 2017-08-14 22:23:00
   Svara
  • Svar på VäxlaNers kommentar.

   ❤️❤️❤️ Nu släpper vi alla begränsningar ??

   Jessica 2017-08-14 21:59:34
   Svara
 • Kom hem från jobbet (första dagen efter semestern). Hela jag kändes som en stor muskelknut, stel, spänd till bristningsgränsen och ömmande både i kroppen och i själen. Framför allt i axlar, skuldror och nacke men jag kunde till och med känna spänningarna ut i öronen och fingrarna. Eftersom jag även innan semestern ifrågasatte mitt jobb och har börjat söka efter mitt riktiga purpose tolkar jag kroppens reaktion på arbetet som att jag definitivt är på fel plats och att jag gör rätt som söker en annan väg. Efter 5 min shaking, ca 20 min vinyasa flow och en stunds savasana och meditation kändes kroppen påtagligt mjukare och jag kände mig som hemma i min kropp igen efter dagen. När jag är stressad och kroppen knyter sig så känner jag mig inte längre som hemma i den men efter en stund på mattan är jag hemma igen och i savasana kände jag hur min varma, mjuka kropp liksom smälte ihop med omgivningen. Baksidan av kroppen smälte samman med jorden och framsidan blev ett med luften runtomkring. Som om baksidan grundade och sög energi, värme och näring från jorden nedanför samtidigt som hela min framsida sög upp syre från luften. Nästan som om jag vore en planta av något slag.

  Inser att det nog lät ganska märkligt för vissa av er men precis så kändes det. Väldigt märkligt, härligt och magiskt på samma gång.

  Anna Runemyr 2017-08-14 21:31:16
  Svara
 • Imorse, både under och efter shakingen, kände jag en massvis med känslor i kroppen. Om frågan är hur det känns i min kropp just nu, så kan jag helt enkelt säga att den verkligen känns!! Jag har i så ofantligt många år stängt av kroppen och haft en svår relation till mina känslor, speciellt till HUR de känns inom mig. Ätstörningar och känslor som inte går att beskriva eller föra samman med logik har gjort det väldigt svårt att känna mig bekväm i mitt eget skinn och har även på senaste tiden känt stort obehag i min egen kropp och kände likaså efter shakingen idag. Men trots motigheten är jag otroligt tacksam för shakingen som är ett verktyg som ger mig energi och utlopp för allt jag behöver känna, bra som dåligt. Så även imorse gav jag mig själv tiden och modet att inte stänga av, stänga ner kroppens förnimmelser och låta det bara flöda och vara. Det kändes fantastiskt och extremt jobbigt på samma gång. Introducerades till yogans värld och shakingen likaså för knappt en månad sedan. Sedan dess har min värld och min bild av livet helt förändrats. Shakingen, som var helt knasig och snurrig i början har blivit ett utlopp för mig och en acceptans att det är ok att känna som jag gör. Och som jag sa, det känns! oh vad det känns!
  Tack för denna utmaning, som jag antar med hela mitt hjärta <3

  Nilo 2017-08-14 21:22:22
  Svara
 • Just nu känns min kropp stark, varm och energifyll samtidigt som den är lugn. Det känns som att energin i kroppen flödar från hjärtat och sedan vidare främst till armarna och resten av överkroppen, det beror förmodligen på att jag ligger hopkrupen på yogamattan nu när ja känner efter och benens blodtillförsel begränsas något. Dessutom så känner jag mig törstig efter övningen och eventuellt lite hungrig också. Nu börjar benen värka av min position och kroppen vill nog att jag skall räta på mig för att sedan dricka ett glas vatten och äta banan. Jag tror även att det påtagliga lugnet jag känner nu är en slags signal om att jag just gjort något gott för mig själ.

  Agnes 2017-08-14 21:17:50
  Svara
 • Shaking på kvällskvisten. Sluter ögonen och sätter på musiken.
  Axelpartiet är spänt och svårt att få med. Låter kroppen ta det i sin takt. Sakta släpper spänningen i kroppen på olika ställen. Kroppen reagerar med att bli mer och mer avslappnad. Till slut gungar varje del. Skönt. Värmen sprider sig i kroppen och jag njuter.
  Efteråt känns det en pirrande/bubblande känsla i fötterna. Värmen stannar kvar. Axlarna mår bättre.
  Längtar tills i morgon då det ska shakas mer ?

  Anna 2017-08-14 21:07:38 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Jag såg din utmaning i morse och tänker att det är någon mening med att den visade sig just nu, för just mig. Nu har jag skakat och började med att känna mig urfåning och skrattade lite åt mig själv….. i några sekunder. Sen kände jag hur skakningar gjorde nytta för det blev tungt att andas och jag insåg att min bröstkorg nog sitter lite fast. Det knakade lite här och där i kroppen. Armarna började röra sig så som kroppen ville att de skulle för att släppa på lite spänningar och få loss lite muskulatur. Efteråt la jag mig ner och kände hur avspänning spred sig. Höften värker lite men det känns bra, nånting börjar lossna. Detta var första gången men inte sista gången jag skakade.

  Cecilia 2017-08-14 21:05:06
  Svara
 • Shakingen valde jag att genomföra hemma efter jobbet. Första dagen efter semestern och jag längtade hem till att få skaka av mig alla spänningar som gömt sig i kroppen. Rökelse på för extra avslappning, ögonbindeln som jag fått på din yogaklass åkte på och till slut Osho-shaking bakgrundsljud. Det var ett tag sedan jag shakeade sist, så tankar om gör jag fel nu, varför känner jag inte si eller så kom. Rastlös i tankarna. Skakade mer och intensivare, fick upp en bra rytm och sen kändes det som att jag bara vibrerade av mig själv. Tårarna kom fram hulkandes. Frihetskänsla. Savasana. Hur ska jag ens förklara känslan i kroppen efter Shakingen? Jag skrev ner i mitt block, hur mår jag just nu? Värme, kittlingar, lätthet, vibrationer lite som lätt bubblande kolsyra. Åh dessa stunder ska bli så härliga och dela med sig av? Även att få läsa om alla er andras upplevelser om hur dessa dagar med yoga och meditation gör så gott för kropp och själ?

  Julia (instagram carlajuliaadina) 2017-08-14 21:04:37
  Svara
 • Wow, det var något helt annat än vad jag kunde föreställa mig rent fysiskt. Första gången jag hörde talas om shaking visste jag direkt att jag BORDE testa för att jag är en person som verkligen behöver ”let go”. Våga, slappna av, frigöra mig och släppa kontrollen. Ofta känner jag mig fången i mig själv, rädd för att göra bort mig. Som att jag inte riktigt vågar visa vem jag är. Just därför testade jag aldrig, för jag orkade inte ta tag i det. Nu gjorde jag det ☺?. Alla dessa tankar kom upp under min shaking men det var också väldigt lätt att komma tillbaka till min kropp och fokusera på nu. Extremt skön och frigörande känsla även om det ibland var svårt att skaka hela kroppen samtidigt men tänker att det kommer med tiden. Efter 12 min stängde jag av och kände mig glad ✨. Jag log inombords, kroppen var varm, mjuk och jag kände mig lite lätt illamående fast på ett konstigt positivt sätt. Som att jag rört om längst där inne. Energin i kroppen kändes som kolsyra, en märklig och häftig känsla ☺. Jag är jätteglad att jag testade och hoppas att det här ska hjälpa mig att släppa blockeringar jag ännu inte kommit över i livet. TACK för att du delar med dig av din visdom Josefine. Så ung och så klok ❤. KRAM till alla som är med och utmanar sig själva!!

  Yogahills 2017-08-14 20:59:39
  Svara
 • Vilken utmaning! Jag har följt dig, läst din bok o alla gånger du här i bloggen skrivit om detta. Men av rädsla har jag aldrig testat det. O jag har inte vetat vad för rädsla men så la jag mig ner efter shakingen o så kom det, rädslan att släppa kontrollen. Det är den som är en utmaning för mig! Men nu när jag ligger här än, så har jag en helt magiska känsla i kroppen! Aldrig förstått detta med att kroppen vibrerar, nu gör jag det! Wow! Men kroppen hälsar också att den är trött. Att jag fallit tillbaka i gammal vana och bara kör på! Att jag inte stannar upp, lyssnar och tar det lugnt. Jag springer på i hjulet utan att veta hur jag ska hinna allt på listan som bara blir längre o längre, hur jag ska få in jobben, hur jag ska fixa detta. Men jag måste våga släppa kontrollen, allt kommer till mig när jag är redo. Jag måste lita på det! Och vad skrämmer egentligen mest bort allt det goda? Stress, hets och jobba motströms. Tack! Detta va ögonöppnaren jag behövde. Dessa 14 dagar ser jag verkligen fram emot!

  Petra 2017-08-14 20:55:59 http://www.petraleandersson.blogg.se
  Svara
 • Har testat shaking på dina andra utmaningar annars är jag inte så van vid den, men kändes så himla härligt efteråt man fick ett lugn och en skön känsla. Är så taggade på den här utmaningen älskar dina utmaningar och extra plus att det är sånt grymt pris också, man har ju drömt om en yoga resa flera år!
  Men underbart att du kör ingång en utmaning precis vad jag behöver för att få lite lugn och alltid kul med utmaningar!!! Fortsätt inspirera och peppa!! Du är grym ❣️❣️❣️
  Delar även på
  Instagram: sofiialindqviist

  Sofia 2017-08-14 20:53:10
  Svara
 • Oj! Vilken konstig men frigörande övning. Höll på låten ut och det var nog bra för jag riktigt kände hur kroppen slappnade av mer och mer. Det var häftigt att känna hur olika kroppen kunde skaka och hur pass lätt det var att fokusera på övningen. Mina tankar for iväg men inte alls lika mkt som vanligt. Har ett stort perfektionistiskt sinne och fick jobba med att det inte är så viktigt om det blir rätt. Skön känsla i kroppen nu efteråt ?Ser fram emot morgondagens utmaning.

  Emma Carlsson 2017-08-14 20:47:01
  Svara
 • Första semesterdagen fick också bli första dagen på den här utmaningen. Shaking är nytt för mig. Jag väntade tills grannarna gett sig iväg till sina arbeten vilket gav mig tillgång till en tyst, solbelyst, privat gräsplätt. Jag startade musiken och föreställde mig hur den tillsammans med mina skaknigar var det enda som existerade, hur musiken och skakningarna spred sig som en ström genom hela samhället med min kropp som utgångspunkt. Jag kände mig som navet i min tillvaro. Den föreställningen fick mig att bli väldigt medveten om varenda del av kroppen som skakade; varenda fingerben, axel, knä, varenda inre organ… Den här djupa medvetenheten gjorde att tankarna aldrig flydde. Lika dominerande som musiken var, lika pampig var tystnaden när jag efteråt lade mig ner och lät gräset och solen vara det enda jag var medveten om. Efter vilan föreställde jag mig hur jag såg alla er andra som gör den här utmaningen idag, hur vi såg varandra i ögonen och tackade varandra för den här stunden. För så brukar vi avsluta yogan när vi yogar tillsammans. Så därför ville jag avsluta det här likadant. Tack till var och en av er för den här enskilda men på många vis samtidigt sammanförande stunden. Tack ❤

  Jessica N 2017-08-14 20:45:41
  Svara
 • Shaking for relief… I samma sekund som musiken flödade ut ur mina högtalare började mina tårar att rinna utefter mina kinder. Tårar av utmattning, tårar av ilska och tårar av frustration… Det känns som jag har färdats genom ett universum sedan min senaste vistelse på Bara vara. All nyfunnen energi och kraft som jag hade med mig därifrån i början av juli har sakta men säkert sipprat ur min kropp och själ och lämnat kvar ett utarmat och stelt skal. Jag har längtat efter lättnaden av att få gråta, att släppa efter för de ljud som vill ut och den lättnad som sedan infinner sig i kroppen. Att landa in i kroppen igen.
  Det har gått ett par timmar nu sedan jag gjorde shakingen och jag känner min kropp igen, den skaver lite här och där men det gör inget för jag känner den. Jag känner också att jag är trött, så trött. I natt kommer jag kunna sova.

  Tack underbara Josefine för möjligheten att få göra detta, precis rätt för mig just nu:-)

  Katarina HS 2017-08-14 20:41:51
  Svara
  • Svar på Katarina HSs kommentar.

   Åh! Gråt. Släpp ut det. Få energin att flöda som du gör, det tror jag på. Vad fantastiskt för dig. Skickar så mycket kärlek. ❤️

   Sara Olsson 2017-08-15 12:50:12 http://instagram.com/sarajohannaillustrations
   Svara
  • Svar på Katarina HSs kommentar.

   Åhhhh tack tack tack kära Katarina för att du är med. Känner igen det där sååå mycket. Djupet och kontakten med oss själva vi får på baravara som är sååå svår att behålla i vardagliga livet. Å när jag tappar den där kontakten känns allt så tomt och meningslöst. Men det går att hitta tillbaka även på hemmaplan. Det går att landa med oss själva, att låta tårarna rinna och att skrika i en kudde. Shaking är bra för det :-). Glad att du är här och att vi ses snart igen <3

   josefinebengtsson 2017-08-15 12:08:29
   Svara
  • Svar på Katarina HSs kommentar.

   Åh så fint ???❤️ Kärlek!

   Hannanas 2017-08-14 21:18:38
   Svara
  • Svar på Katarina HSs kommentar.

   ❤❤❤ din text berörde och jag ville bara säga hej och att jag känner med dig ❤. Att gråta kan vara så skönt ibland…

   Yogahills 2017-08-14 21:02:18
   Svara
 • Oh så skönt att ”vara tillbaka”. Att det ska behövas en utmaning för att börja shaka igen. Efteråt sticker det och pirrar i kroppen. Mycket energi som rör sig. Som om något vill komma ut ur skinnet. Pirr och lugn i en härlig kombo. Nu kör vi. Tack ??

  Emma M 2017-08-14 20:24:56
  Svara
 • Åh.
  Fruktansvärt. Fantastiskt.
  Efter endast fyra timmars sömn pga jour-utryckning på jobbet inatt har jag varit i obalans idag.
  Kroppen var liksom slut redan innan fysisk ansträngning.
  Utmaningen som jag sett fram emot med sån lätthet och glädje blev som ett gigantiskt jävla isberg att bestiga.
  Ångest. Motstånd. O-motivation.
  Men… Erfarenhet har lärt mig att belöningen alltid kommer efteråt.
  Bara Göra. Inte tänka. Små steg.
  På med rosa ögonbindel. PLAY. ▶️?
  Klarade 6 minuters shake sedan sade min kropp Stopp.
  Lade mig på mattan och fulgrät tills jag nästan somnade.
  Jag klarade det. Vilken vinst.????
  Jag klarar alltid mer än jag tror. Vi människor har den förmågan.
  Men nu är jag trött.
  Tack kära ni för er inspiration.
  Själv hade jag absolut inte kommit igång idag.
  Godnatt. Imorgon är ny.
  Nytt är bra. ?

  Jennie 2017-08-14 20:00:19
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Finns också något så vackert i motståndet, kanske är det styrkan i drivet att klara av sin utmaning eller kanske är det sårbarheten inför att en uppgift kan vara en övermäktig… vilket som, tack för en fin delning❤️?

   Katarina HS 2017-08-14 21:33:01
   Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Åh käraste! ??? sov så gott och massor med kärlek!

   Hannanas 2017-08-14 20:35:45
   Svara
 • Den här utmaningen började så klockren med Shaking. Var spänd när jag kollade vad dagens utmaning var. Blev så glad när jag såg shaking! Har haft praktisk examination idag som jag var spänd inför o nu laddar jag om inför tenta imorgon. Det här var precis vad jag behövde. Rörelse för att släppa upp spänningar. Blev förvånad över hur spänd jag var. Det gjorde ont på vissa ställen i kroppen. Smärtan o stelheten släppte allt eftersom. Ibland kom tankarna men beslöt då att skaka lite annorlunda o det blev tomt.
  Joo, ärlighet varar bäst. I en pyttestund kom jag på att jag kunde kanske läsa mail o skaka för att göra två saker samtidigt. Men NEJ. Jag närmade mig aldrig datorn. Det kom en varm.känsla över mig att jag var värd den här stunden! Nu efteråt känns det som det flödar i hela kroppen o den känns så avslappnad. Andningen är djupare o lugnare. Magen låter dock som en liten orkester?! Inte alls ond men väldigt mkt ljud kommer där inne 🙂
  Ligga här en stund o bara vara o sen tar jag upp tentaböckerna.
  Tack snälla för dina utmaningar

  Maria Wiklund 2017-08-14 19:56:52
  Svara
 • En lång jobbig måndag på jobbet… kroppen var redan trött innan jag ens började 7 i morse… En dag som gått i ett, full aktivitet och lika många bollar i luften som vanligt, plus en snabb lunch på det.. Kommer hem och slumrar i soffan, lagar middag och rullar ut yogamattan på golvet. Den underbara och lugna känslan infinner sig direkt. Jag sätter på shaking musiken, sluter ögonen och landar i min kropp. Känner den falla tungt tungt mot golvet tills knäna böjer sig själva. Börjar skaka lite mjukt, släppa tankarna och landa i nuet. Allteftersom så blir rörelserna mer intensiva och snabbare.. jag försöker skaka ut smärtan i nacken och axlarna. Spänningarna som nu gjort sig mer kännbara… Skakar åt alla håll, med olika energi och tappar kontrollen för att bara låta kroppen njuta av att få känna vad den vill… Musiken tystnar och det bultar hårt i musklerna som tidigare gjort ont.. Men så underbart att få vara jag, bara stå på mattan och lyssna på min kropp och låta energi flöda. Lättnaden som infinner sig när kroppen fått landa i sig själv igen. Helt fantastisk känsla! <3

  Elin 2017-08-14 19:45:41
  Svara
 • Min kropp är trög…och jag är lättstörd. Jag skakar en stund, men slappnar inte riktigt av. Jag älskar musiken, så jag står kvar en stund till….men tankarna flaxar…ska pröva senare ikväll igen. ?

  Anna Mård 2017-08-14 19:43:59
  Svara
 • Tack för den här nya utmaningen. Det är lite som att öppna luckorna i en adventskalender och varje dag med spänning vänta på vad man ”ska få” :-). Jag har inte provat shaking på riktigt förut, kanske någon minut någon gång. Jag kunde nog inte riktigt få hela kroppen att skaka på en gång och emellanåt såg det nog mest ut som någon afrikansk dans.. Så blev jag kissnödig mitt i allt 😀 :-D. Fick ta en liten paus. Man märker tydligt att endel kroppsdelar är mer rörliga och att det finns spänningar på andra håll. Och vad varm man blir, det är ju perfekt uppvärmning inför asanas! Efter de femton minuterna lade jag mig ner på mattan i savasana och bara andades en stund. Jag brukar ha svårt att hitta ro för savasana, men nu gick det bra. Kände att jag har ackumulerat spänningar under en längre tid – fyra hektiska jobbveckor. För mig är det särskilt i området höger nacke-skuldra-axel spänningarna sätter sig. Resulterar i återkommande migrän och orolig sömn. Mitt andra problemområde är som för många andra höfterna. Även om jag gör någon form av yoga (ofta yin) nästan varje dag så tar det bara en eller två dagar av stress och olika konfliktsituationer för att jag ska få kramp i axeln igen. Efter reflektionen på mattan gjorde jag två stycken nya yin-pass på 45 och 20 minuter med Satu Tuomela på Yogobe. Det gjorde gott. Jag ser mycket fram emot att lära mig signatursekvensen under dagarna som kommer och ska försöka hitta tid att skriva och läsa era fina inlägg. Inläggen har verkligen varit guld värda under de tidigare utmaningar jag deltagit i. Gemenskapen och det du Josefine så fint skriver om -behovet att bli sedd- som man får tillgodosett på detta forum är otroligt viktiga. Så tack igen.

  Hanna 2017-08-14 19:41:41
  Svara
 • Jag kände ett väldigt motstånd när jag skulle göra det men när jag såg vad som var dagens övning blev jag glatt överraskad?! Det var väldigt svårt att hålla fötterna stilla men blev väldigt glad av att röra mig på det sättet och andas. Skakade nog lire väl mycket på kroppen och huvudet och råkade bli snurrig. Fick stanna vid ett par minuter. Men huvudet kändes lättare och jag kände mig inte lika tung varken fysiskt eller mentalt. En väldigt spännande och överväldigande motivation, som jag antagligen kommer göra igen. Förhoppningsvis lite lugnare och inte fullt så skakig att jag blir yr

  Alexandra B 2017-08-14 19:33:48
  Svara
 • Hej alla fina!
  Åh, vad roligt med en ny utmaning! Äntligen.
  Idag var min första dag på jobbet efter semestern … och ja, jag hade gärna stannat i semesterbubblan. Typ, för alltid. Men, rutiner och vardag är ju bra för kroppen. Så, dagens reflektion: Hur känns din kropp just nu? Jo – rätt trött, och segstartad faktiskt om jag ska vara ärlig.
  Att vakna i morse, till den här utmaningen gjorde det sååå mycket lättare att komma igång med vardagen. Jag kunde ändå känna någonstans, långt därinne – att nej, nu kör vi! Kom igen nu, Caroline.
  Shaking! Det var längesen … har inte riktigt fått in den som rutin, även om vi körde den mycket under förra utmaningen. Jag håller med många andras kommentarer, det är svårt att släppa tanken på hur rolig man ser ut! Men, vad tusan … Vad gör det egentligen? 🙂
  Kram på er!

  Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 19:20:28
  Svara
 • Jag brukar alltid göra min yoga på morgonen. Det ger mig en bra start på dagen och jag känner att jag får en stund bara för mig. På kvällarna kan jag dock känna att min energi nivå dippar och därför tänkte jag testa att göra denna övning på kvällen istället. För att få hjälp att släppa dagens jobb och skapa lite ny energi.
  Låser in mig på toaletten för att få vara ostörd och kör 10 min shaking. Så skönt efter en dag på kontoret!
  Känner hur kraften kommer genom fötterna, att det finns en enorm kraft där inom mig. Inser att den är så mycket starkare än jag kanske vill erkänna att jag har så mycket mer att ge. Jag känner mig trygg med båda fötterna på marken, känner att jag kan klara nästan vad som helst. Urkraften, den finns där inom oss alla.

  Lisa 2017-08-14 19:04:01
  Svara
 • Det var första gången jag provade shaking. En speciell upplevelse, till en början kände jag mig dum och gick och drog för gardinerna lite till. När jag sedan fortsatte så var det som om hela kroppen var fast som en stel pinne, fick liksom inte till hur man skakar på benen, rumpan armarna och huvudet, men ju längre in i musiken jag gled och bara slutade tänka så skakade jag. hela jag. Det var en ganska häftig känsla att vara så ”borta” men ändå inte. Nu efteråt känner jag mig stolt och glad att jag ”släppte” taget av kontroll och allt det där som tynger för en liten stund. Min kropp känns stark, mjuk och avslappnad. känslan som for igenom mitt huvudet var ”praktfull”. Jag känner mig praktfull.

  Sandra 2017-08-14 18:44:07
  Svara
 • Dag 1 Shaking – skakat i en kvart nu och det känns inte så fantastiskt eller underbart men lite svårt och tankarna irrar lätt bort en stund… men så går det av sig själv och så blir jag medveten om det och börjar bestämma att nu måste jag röra armarna, axlarna … får kämpa med prestationskrav på mig själv… vara duktig skakare.
  Men kul ändå – vad händer imorgon?

  Birgitta Möller 2017-08-14 18:29:25
  Svara
 • ❤️ Dag 1 Shaking ? Hur känns din kropp just nu? … -Skräckblandad förtjusning. Känna. Vara i kroppen, våga möta, titta på gå igenom. Släppa. Switsh mellan avstängd/överlevnad till panik/fara flykt/stress/ångest/värk/kaos/varningssignaler. The only way is through. Släpp igenom. Låt andningen komma, låt energin flöda fritt. Tillit. Vart är fötterna.. har jag en platå att stå på.. bär marken mig. Är jag mer än tankarna i mitt huvud och paniken i mitt bröst. Illamående. Det känns. Inget händer och allt händer, hur mycket klarar jag av. Kan man dosera panikkänslor lite mera lagom. Kan pauserna emellan kännas hjärtliga istället för att jag inte klarar av. Tack för fint utrymme för mig själv tillsammans med er yogis. Tack för att det känns och för svaren som kommer inifrån. Tack för att det blir som det ska bli. ❤️?? Namaste ?

  Jessica 2017-08-14 16:50:12
  Svara
 • Jag känner mig lugn och harmonisk. Just nu är jag lycklig! ?
  ~ Tack ~

  SK 2017-08-14 16:21:12
  Svara
 • Första gången med shaking för mig! En spännande upplevelse, man känner sig lite som ett barn som bara släpper loss ? Känns mycket märkligt för mig att bara ”släppa lös” kroppen hur den vill. Kontrollbehovet gör sig återigen påmind. Även om min kropp, den fysiska, känns ganska ”pigg”, fräsch och helt okej, så är min hjärna trött, mitt eget jag är fortfarande väldigt trött. I februari i år blev jag sjukskriven med utmattningssyndrom och ibland känns det som om jag är fit for fight igen. Men yogan o meditationen har lärt mig att ta det lugnt och lyssna på kroppen. ❤️Så även idag med shaking… var sak tar väl sin tid.

  Alexandra 2017-08-14 15:30:15
  Svara
 • En sån rivstart! Helt ärligt, kände mig urtöntig till en början ???… här står jag i vardagsrummet och shakar… men efter en stund roligt, häftigt, varmt, befriande! Efteråt är hela kroppen vaken, irritationen jag kände innan (som inte alls hade med detta att göra) har börjat avta, distans till dagens events har infunnit sig… ett lugn, en styrka och en vakenhet dominerar. Vilken speciell känsla! Vilken härlig känsla! Kroppen talar och jag lyssnar, eller försöker åtminstone! Imorgon är det dags igen, superskoj! Väljer dock ett rum med mindre insyn imorgon, utifall att! ??? kram på er! ???

  EmSi 2017-08-14 14:55:25
  Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Hahaha… yes rivstart är ett bra ord men jag tror vi alla behöver skakas om lite ibland ???. Smart drag å välja ett rum dör ingen ser.

   josefinebengtsson 2017-08-14 20:14:48
   Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Haha! Känner igen det där och tar på mig min zebrarandig ögonbindel och shakar allt och hoppas att grannarna ser. ?❤️?

   Hannanas 2017-08-14 19:48:32
   Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   ❤️❤️❤️

   Mia Eriksson 2017-08-14 18:31:57
   Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Haha! Känner igen det där 😉 Man känner sig rätt löjlig, och det är svårt att släppa på kontrollen. Men, vad tusan – vad kan hända egentligen? Att man skämmer ut sig lite, härligt är det iallafall!

   Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 17:57:27
   Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Kram!!! Så härligt att vara igång tillsammans❤️

   Jessica 2017-08-14 16:51:53
   Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Äsch, kanske inspirerar du en och annan granne till att haka på denna utmaning. Om inget annat får dem sig nog ett gott skratt när de inte riktgt förstår vad som föregår på andra sidan väggen 😀 haha, shaka lugnt <3

   Victoria Larsson 2017-08-14 16:10:38
   Svara
 • Jag måste erkänna att det var svårt i början att släppa lös på hämningarna och skaka kroppen. Om någon hade sett mig (förutom fyraåringen här hemma som skrattade åt mig) måste de tyckt jag var tokig. Men efter ett par minuter blev kroppen varm och jag kände hur blodet rusade runt och väckte varje del av min morgontrötta lekamen.
  Plötsligt kände jag mig mer grounded i min egna kropp. Jag kände av stelheten i ryggen till en början men efter ett tag släppte det och jag riktigt kände hur värmen mjukade upp lederna. Energin växte och jag tyckte det var riktigt roligt att få vakna på riktigt. Efter de 15 minuterna var jag trött men samtidigt fullt vaken och medvetande om min kropp. Jag hade landat i mig själv!

  Slow Living by Annika 2017-08-14 14:38:53 http://www.slowlivingbyannika.se
  Svara
 • Påbörjar min första & enda semestervecka så deltar i hotellets lugna yoga på morgonen. Kan inte testa ”shaking” innan det är dags att checka ut, så det får vänta lite till. Hinner landa i mig själv & lyssna inåt på kroppen när jag är på stranden. Jag känner att kroppen känns hel & lugn. Tacksam för den styrkan som finns – att jag fungerar. Tacksam för påminnelsen att lyssna – tror det är viktigt att se varje del av sig själv. Ser fram emot fortsättningen….

  Karolina 2017-08-14 13:56:56
  Svara
 • Musiken tystnar…Ah..
  Jag vill fortsätta. Känner hur det kryper och pirrar i kroppen. Varje liten kroppsdel gör sig påmind.
  Jag försöker gå men är yr och vinglar
  Sitter länge länge … känner man kropp…den härliga stickiga känslan
  Tack Josefine gör denna härliga upplevelse. Stund tals kände jag mig som en hippie som vågade gå sin egen väg.

  Jennyjo 2017-08-14 13:33:09
  Svara
 • Så underbar men ovan upplevelse imorse när jag gjorde detta. Som jag skrev på min instagram har jag inte varit mycket i kontakt med kroppen mer än i meditation. Jag inser mer och mer hur allt är energi och hur flödet av kärlek är så läkande. Bara att lyssna. Det var underligt, ovant att bara släppa kontrollen. Men det är precis det jag behöver. Jag kände hur höfterna inte vill röra sig, inte ville släppa kontrollen. Jag kände hur svårt det var att få nedre kroppen att släppa med sig. Att det också var svårt att inte tvinga något fram. Men sen kom det naturligt i sekvenser, och jag bara släppte kontrollen. Kroppen fick bara vara, och det var en känsla jag ska se till att känna oftare. Det här är så fantastiskt. Det finns en mening med att jag gick in på din blogg igår.

  Jag ser fram emot att få ge de delar av min kropp som har skrikit den uppmärksamhet de förtjänar. De ska få den oändliga kärleken som alltid har funnits där för dem, men tankarna har varit i vägen. Jag ser fram emot att få lära känna min kropp mer och mer för varje dag. Det här är så häftigt, tack. ❤️

  Sara Olsson 2017-08-14 13:24:30 http://instagram.com/sarajohannaillustrations
  Svara
 • Första gången för mig.
  Detta kommer jag göra till en vana 🙂
  Härligt!!
  Avslappnande!!
  Befriande!!
  Lugn!!

  Tack säger jag bara

  Maria 2017-08-14 12:44:47
  Svara
 • Första gången jag testa shaking idag och wow säger jag bara. Smilet som spred sig i mitt ansikte när jag låg där på golvet gick inte att hålla tillbaka. Och det sitter i än. Magiskt. Tack,tack, tack ♡

  Annika Larsen 2017-08-14 12:23:33 http://annika.halsafitness.se
  Svara
 • God eftermiddag! Det var en häftig upplevelse att få testa shaking för första gången! Wow! Det hände så mycket olika under skakandets gång att jag kände mig lite överväldigad. När jag svarade på frågan efter att jag vilat efter shakingen så visade den mig en bild i huvudet av min torso. Samma sak känslomässigt jag kände bara av min överkropp och mage. Helt andra ställen än vad jag förväntat mig eftersom jag haft väldigt mycket smärta i nacke och bröstrygg på senaste. Efter att ha funderat på vad kroppen menat så tror jag att den visade mig vägen till var det huvudsakliga problemet sitter och det är i min inflammerade tarm. Jag behöver ta ansvar och ta tag i det här med kosten NU men orkar inte riktigt. Genom går just nu en neuropsykiatrisk utredning och har varit sjukskriven länge så jag får inte riktigt till det med energin. Kanske dessa 14 dagar ger mig mer energi att orka ta små steg när det gäller bra mat för magen? 🙂 Kram på er alla.

  Mikaela Lindholm 2017-08-14 12:13:20 http://nouw.com/mikaelalindholm
  Svara
  • Svar på Mikaela Lindholms kommentar.

   Åhhh va fint att du provade och diggade shakingen. Jaaa när vi börjar lyssna på kroppen brukar ju det där med kosten komma automatiskt, vi vill ge kroppen bra mat. Å då blir magen glad också ju.❤️

   josefinebengtsson 2017-08-14 20:20:37
   Svara
  • Svar på Mikaela Lindholms kommentar.

   Åh kärlek! ❤️❤️❤️ Det kommer jag lovar! Jag fick min adhd diagnos 2013. Började med yogan dagligen i slutet av förra året elektriker i början av detta. Kosten ordnade upp sig i slutet av februari. Allt kommer med tiden ?

   Hannanas 2017-08-14 19:58:35
   Svara
  • Svar på Mikaela Lindholms kommentar.

   Det tror jag på! Att våga lyssna på sig själv, att bara känna – kan ge svar på en hel del om sin kropp …
   Du kommer förmodligen finna en massa insikter under dessa 14 dgr! Fortsätt så!

   Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 18:33:32
   Svara
  • Svar på Mikaela Lindholms kommentar.

   Kärlek!!!! ❤️ Ta hand om kroppen ❤️ Tipsar gärna om foodpharmacy som hjälpt mig oerhört. Kram och ser fram emot 2 V tillsammans ❤️

   Jessica 2017-08-14 17:00:29
   Svara
  • Svar på Mikaela Lindholms kommentar.

   Åh va häftigt att du fick så tydliga svar??❤️ Gör ungefär samma resa som du med sjukskrivning,neuropsykiatri,magproblem och ångest..förra omgången med Josefin hjälpte mig jättemycket..så mycket kärlek här och fint stöd! Det kommer bli fina 14 dagar❤️ Kramar och ✌?& Love

   Mia Eriksson 2017-08-14 12:51:13
   Svara
 • Dag 1. Har hanterat min livs största ansträngning o utmaning Världmästerskap i löpning. Detta kan inte komma mer lägligt 14 dagar all in. Åkt ut till min favoritplats på jorden o ska stå o skaka. Sen stänga av reflektera o sova ute i skogen inatt!

  Lisale 2017-08-14 12:01:36
  Svara
 • Så glad att få vara en del av Josefins yoga tillsammans med er. Shaking för mig är en meditationsövning som tar mig in i kroppen och bort från knoppen. ”Hur känns min kropp just nu?” Det är Josefins ord som talar till mig varje gång jag står på mattan. Hennes ljus sprider kärlek och frid.

  Kundalini energy – the highway to the chakras.

  Jag lärde mig shaking när jag var på yoga o meditations retreat med Josefin i Indien i december 2016. Helt magiskt och kraftfullt. Desto mer jag shakar ju bättre blir det. Sedan jag kom hem från Indien har jag yogat varje dag och sekvensen finns alltid med och musiken så klart. På så sätt behåller jag känslan jag hade i Indien och jag kan alltid hitta tillbaka till lugnet. Idag kom jag snabbt in i kroppen och efteråt fick jag kontakt med ni inre kropp genom mitt tredje öga. Även om det är ett kort ögonblick så skänker det mig frihet och glädje.

  Namaste ?❤️?

  Maria 2017-08-14 11:59:26
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Oh tack så mycket! ❤️? Motivation och inspiration.

   Hannanas 2017-08-14 20:03:52
   Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Fint att läsa att känslan sitter kvar efter Indien, eller att du snabbt kan hitta den! Sen låter det väldigt bra att shakingen blir bättre och bättre, känns rätt ringrostigt för en annan nybörjare 🙂

   Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 18:35:35
   Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   ❤️❤️❤️

   Mia Eriksson 2017-08-14 12:55:05
   Svara
 • Första gången för mig!!!! Meditation har jag testat flera gånger, men aldrig shaking. Vilken häftig upplevelse? Jag längtar redan till nästa gång!!! Jag tyckte att jag väldigt mycket var i stunden och här och nu. Hur jag såg ut under tiden måste gett änglarna ett ”asgarv”?

  Efteråt när jag landat är min reflektion av kroppen – avslappning och öppenhet. Jag kände hur spänningarna rann av mig för att ge plats åt ett infinnande lugn. Samtidigt som jag känner mig öppen och tillmötesgående. En härlig genuin känsla – känner stor tacksamhet ???

  thehealthylife 2017-08-14 11:24:05
  Svara
 • Godmorgon! Eller god förmiddag snarare:)
  Jag har saknat den här rutinen. Att gå upp på morgonen, kolla efter vad det är för utmaning och att efter jag kört sitta och scrolla igenom och svara på kommentarer ?
  Jag förstod ju att shaking skulle komma idag, ändå var jag inte alls förberedd. Till att börja med så hittade jag inga bekväma kläder (jag har gått upp 10 kg och får bokstavligt talat inte på mig 95% av min garderob) så till slut snodde jag en stor tröja av sambon och körde i den och strumpor haha.
  Jag har dessutom en liten hatkärlek till shaking. När jag väl får in rutin på det så är det otroligt härligt att starta dagen med, men så här i början är det bara jobbigt. Jag känner mig stel, taktlös och det är nästan som att kroppen inte vill röra sig. Nu när jag är sjuk vet jag inte heller hur mycket kroppen klarar av och kör jag för hårt så blir jag sängliggandes i flera dagar. Kör jag tills jag känner att jag är trött så har jag kört för mycket så jag behöver sluta innan vilket är lite klurigt när jag inte vet om det handlar om 15 sekunder eller 5 minuter.
  Mjölksyran och hjärtklappningen kom nästan direkt, så det blev 20 sek shaking idag, så planen är att se efter hur det känns imorgon. Känns det bra så får jag öka lite varje dag. 20 sekunder känns verkligen mesigt, men jag tänker att det är en långsiktig plan och jag har inte bråttom.
  Det svåra är ju att hinna komma in i det, men jag tror jag får släppa lite på prestationen och låta det ta den tid det tar.

  Therese 2017-08-14 11:03:59 http://theresewiksten.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Wow så fint att du kan stanna när du känner att din kropp behöver det! ❤️❤️ Så viktig lärdom under resan med utmattning. Kärlek!

   Hannanas 2017-08-14 20:07:03
   Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Absolut, väga släppa på prestationen. Ja, det kanske bara blev shaking under någon låt idag – och, vad gör det? Nästa gång kanske man kör 15 min? Bara kör! Kram!

   Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 18:38:26
   Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Säger som Josefin, 20 sek är bättre än inget! Sockar och en t-shirt låter so bästa valet att shaka loss på! Eller naken…:D Ha en mega bra dag Therese <3

   Victoria Larsson 2017-08-14 16:01:54
   Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej T! ??❤️ Va kul att du oxå är med igen! Grymt bra att klara av att sätta gränser..måste oxå bli bättre på det. Tack för din fina och inspirerande delning! Stor kram ✌?&❤️

   Mia Eriksson 2017-08-14 13:00:46
   Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack för ärlig delning Therese <3. 20 sek är bättre än ingen och framförallt DU kände in din kropp. Idag kanske den inte skulle ha mer helt enkelt. När de kommer till kläder för shaking kan jag varmt rekommendera naken… haha..men det krävs ju att du kan stänga in dig typ i ett badrum eller något ;-). Fint att ha dig här. Massa kärlek <3

   josefinebengtsson 2017-08-14 11:50:29
   Svara
 • Hej alla fina yogisar?? Började morgonen med en promenad med vovven,gick sedan in hit och läste om dagens utmaning..har längtat jättemycket efter det här! Det har varit som en stor trygg och väldigt kärleksfull familj de tidigare gångerna..jätteglad att vi är här igen❤️ Jag är sedan tidigare helt förälskad i shaking och meditation överlag..det är verkligen min grej och jag skulle inte klara mig en dag utan någon form av meditation! Yogan har kommit lite i bakgrunden pga att meditationen tar så stor plats i mitt liv..men nu kör vi igen,jiipii! Reflektioner efter dagens shaking: glöm inte bh imorgon? Stel i ryggslutet och midjan vilket påminner mig om att mina magmuskler är svaga..kanske inte ens existerar? Mina armar värker när jag skakar dom över huvudet och dom känns tunga..tror jag behöver stretcha lite oftare och öppna upp bröstet! Torr i munnen och lätt huvudvärk..måste dricka ändå mera vatten! Energin flödar i resten av kroppen och jag känner mig piggare och gladare..kan inte bli annat efter en sån ”dans”. Första dagen på våran utmaning gav både svar och väckte frågor!?! Tack Josefin för att du finns och sprider så mycket kärlek..Peace and Love allihopa och vi ses imorgon!❤️❤️❤️

  Mia Eriksson 2017-08-14 11:00:30
  Svara
 • Alla fina, godmorgon!

  Dagens övning, har lite hatkärlek till denna övningen om jag ska vara helt ärlig. Dagar som denna då man inte orkar, huvudet har kopplat på den negativa tankeverksamheten och känslor poppar upp som man kanske inte vill möta. Ilska och irritation bland annat. Men jag envisades om att stå kvar, skaka bort de som inte gör någon nytta och försöker landa i kroppen. Det är inte lätt att pausa tankeverksamheten. Idag var det av någon anledning extra svårt. Acceptera och tillåt mig själv att känna det jag känner för stunden…påminnelse till en själv! 😀 Det som kanske är det mest magiska med just denna övning är att obehag i form utav o definierade känslor bli extra tydliga när man yogar/mediterar och inte minst SHAKAR. Aktiv meditation diggar jag bäst då det bli extra tydligt att släppa taget om de som håller en tillbaka och där man kan fylla kroppen med ny och ren energi. När jag landade i Savasana, infinner sig lugnet och den pirriga känslan i näst intill hela kroppen uppstår. Stagnationer blir extra tydligt här. Blodcirkulationen är inte optimal i nedre delen (benen) och det blir extra tydligt när jag har gjort denna övning. Det blir en påminnelse till mig själv hur viktigt det är för mig att röra på sig. Få igång flödet! Övningen triggade igång känslor som har legat och pyrt, tror att jag får ta en till omgång senare under dagen. Känner fortfarande att ilskan sitter kvar…

  Ha en fin dag alla krigare. Så tacksam att jag får dela detta med alla er <3
  kärlek

  Victoria Larsson 2017-08-14 10:32:30
  Svara
 • Tack för att du delar! Ha en fin måndag! ❤

  sandra junhammar 2017-08-14 10:23:50 http://www.sandrajunhammar.se
  Svara
 • Reflektioner dag 1:
  1. Jag borde haft en sport-BH på mig
  2. Tankar på hur jag ser ut och att någon ska se mig väcker tankar på hur de tankarna ställer till det för mig även utanför mattan
  3. Skakningarna gör mig lite uppe i varv och det känns som om det kickar igång fler tankar än när jag sitter ner och mediterar
  4. Efter shakingen så känner jag mig lika lugn som efter en sittande meditation, vilket kändes förvånande
  5. Jag vill göra denna utmaningen för mig och kommer därför bara skriva här när det känns bra och inte dela på sociala medier denna gången
  6. Jag vill prova detta med ögonbindel!
  Kram och tack för att du sätter igång sådana här utmaningar 🙂

  Zoe 2017-08-14 10:14:51
  Svara
 • Så himla härligt att börja dagen med shaking! Var jättetaggad när jag vaknade i morse ❤

  Jag började ganska försiktigt och inkännande men släppte taget ju längre tiden gick. Efter en stund slappnade kroppen av och rörde sig allt mer intensivt – jättehärlig känsla! Blev nästan lite yr i huvudet dock, haha. La också märke till att det var ganska utmanande för balansen, det är inte så ofta man rör sig med slutna ögon till vardags.

  Jag är ganska frusen av mig, så jag tyckte mycket om att man blev så varm i kroppen ❤ När jag satte mig ner efteråt var det som att hela kroppen pulserade av värme och ny energi. Otroligt frigörande!

  Noterade att jag var lite spänd i axlarna och upplevde ett visst obehag i höfterna, medan resten av kroppen var ordentligt avslappnad och tung. Fick känslan av att jag omedvetet går omkring och spänner mig (drar upp axlarna) och att kroppen bad mig släppa lite på kontrollen och har mer tillit. Bara att lyssna och försöka göra som den säger.

  Är så tacksam för den här yoga-utmaningen och dagens insikter ❤ Kram på er

  sandra junhammar 2017-08-14 09:55:48 http://www.sandrajunhammar.se
  Svara
 • God Morgon! ? Jag har varit allt annat än morgonpigg på senare tid pga av en medicin jag tar, så jag blev mycket överraskad av att vakna pigg straxt innan 8! Särskilt som jag åkte på en elak magsjuka igår ?.
  Blev SÅ glad av starten på denna utmaning då denna meditation påminner mig om mina två besök på ”BaraVara”. ? Tyvärr har jag haft svårt att få in en rutin på meditation i vardagen som jag velat. Under denna shaking så var det svårt att vara i kropp o andning, tankarna flyger åt alla håll. Bäst kändes reflektionen. Stillhet. Vila. Tystnad. Skönt. Ont i magen från igår men jag känner en tacksamhet till mig själv som ger mig denna övning. Öva på att bara vara i nuet. ? Fin start! Tack Josefin!

  Helenasyogajourney 2017-08-14 09:40:55
  Svara
 • Skakade kroppen för första gången och det var fantastiskt när jag släppte allt. Kroppen bara vibrerar av värme och jag kände en väldig kärlek till min kropp. Jag älskar havet och kände det som att vågor sköljde över min kropp, otroligt härligt!! Dock hade jag lite svårt att nå detta tillstånd och det blir dagens reflektion. Jag har så svårt att släppa alla tankar. Försöker tänka på dem som moln som kommer och går men det är inte lätt alltid. Energin går genom hela kroppen men liksom stannar i huvudet. Men när jag väl släpper allt är det ren magi. Blir spännande att följa denna resa och se vad som sker med min kropp och sinne!

  Hanna 2017-08-14 09:28:23
  Svara
 • Av en ren slump hamnade jag in på sidan. Just idag startar denna utmaning. Precis vad jag behöver!!! Har aldrig testat Shaking, men shit vad coolt. Vilken energiboost!! Efteråt så kunde jag knappt ligga still och reflektera. Energin bara rusade runt i kroppen och jag kände mig bara ivrig efter mer. Detta kommer jag starta varje dag med. Längtar redan till imorgon 🙂 TACK!!!

  Moa 2017-08-14 09:07:15
  Svara
 • Godmorgon och vilken härlig början på dagen med Shaking:-)!! Har aldrig gjort det tidigare men det blir det mer av….wow, vilken känsla! För mig blev det 15 min meditation i rörelse! Satte på musiken, blundade och bara körde loss till musiken och…..bitvis bara försvann! Om man kan bli beroende av något efter en gång så har jag nog blivit det! Det här var magiskt!! Liggandes ner efteråt fanns ett härligt pirr i kroppen. TACK för introduktionen av Shaking!!

  Karin Kewenter 2017-08-14 08:46:45
  Svara
 • Kroppen kändes supertung och som om den ba ”vad händer?” Gjorde det i fem minuter och sen tyckte kroppen det räckte. Det var ändå ganska lätt att fokusera inåt, men tänkte då mest på tyngden i kroppen. Inte så stel, men tung!

  Ida 2017-08-14 08:40:53
  Svara
 • Jag har aldrig shakat och vet inte om jag gjorde rätt? Det var en väldigt skön känsla men orkade bara 10 min. Jag har en förmåga att känna både oro och ångest på morgonen när jag vaknar men efter detta känner jag mig mer avslappnad. Tack! Tusen tankar fanns ju där hela tiden men försökte komma ner i kroppen och se tankarna flyga iväg på små moln.
  Sen känner jag att kroppen behöver komma igång med träning igen, få igång flåset och rörligheten. Känslan är lite stel som en pinne och andfådd för ingenting… Men detta känns bra och ska bli kul med ytterligare 13 dagar! Kärlek❤️

  Caroline 2017-08-14 08:16:32
  Svara
 • God Morgon!

  Jag kan erkänna att det var ett visst motstånd att ställa sig på mattan idag. Trött kropp. Kroppen kändes stel ( som vanligt på morgonen) och ont i ländrygg. En viss tunghetskänsla fanns där. Men en bit in så släppte en del stelhet och värmen som skapades spreds sig inombords. En energi spreds sig i kroppen och upp till huvudet och jag lämnade matten lite lättare och med mer energi.

  Hoppas ni alla får en härlig måndag!

  Hanna 2017-08-14 08:13:47 https://yogabyhanna.wordpress.com/
  Svara
 • Hej shaking, jag har saknat dig. Denna utmaning kommer så lägligt!

  Under dagens 15 minuter hamnade mitt fokus mycket på stelheten i min nacke och över ryggparti. Förutom att uppmärksamma att det inte kändes helt bra där blev jag under reflektionsstunden medveten om att det är lätt att göra just så…Det vill säga att det i shakingen, precis som i livet, är lätt att fastna i de områden där det inte känns helt bra. Så det blev som en påminnelse om att vara tacksam och visa uppskattning, istället för att fokusera på eventuella fel, brister och avsaknad. Den tanken tar jsg med mig i måndagen. En annan mer fysisk signal som kroppen signalerade var att jag blev väldigt törstig! Jag behöver helt enkelt ge min kropp vatten. Fantastisk inlyssning i all sin enkelhet. Ja, kroppen talar verkligen till en när en tar sig tid att lyssna.

  LindaJ 2017-08-14 08:06:03
  Svara
 • Dag 1 på utmaningen hos @josefinesyoga . Hur känns det i kroppen idag? När mitt larm ringde imorse vaknade jag med hjärtklappning och lätt huvudvärk. Jag ville inte lämna sängen utan ville bara somna om. Men var tvungen att gå upp och fixa med morgonsysslor. Så jag gick upp, gjorde mig i ordning och hjälpte barnen att göra sig färdiga och sen snabbt ut genom dörren. När jag kom tillbaka var kroppen fylld av en stressande känsla. Inte för att morgonen blev stressad utan för mycket annat som knackar på tankarna. Så jag testade att göra shaking och för första gången så kändes det helt ok ändå. Dock fick jag mer huvudvärk efter en kort stund så kom inte upp i en kvart, men försökte iallafall. #yogareflekteradela

  Yogi_Johanna 2017-08-14 07:59:20 https://www.instagram.com/yogi_johanna/
  Svara
 • Efter shakingen känndes min kropp tung, fötterna som blyklumpar ner i marken. Känner hur jag har ont i nacken och hur energin stoppar vid magtrakten. Inser hur snabbt jag vill tillbaka upp i huvudet, hur tankar börjar snurra.

  CC 2017-08-14 07:38:40
  Svara
 • Jag tyckte det var svårt att slappna av i shakingen eftersom vi bor så trångt och min sambo börjar jobba idag så vi stiger upp samtidigt. Så jag gick snabbt över i att göra lite ”vanlig” yoga eftersom jag inte känner mig lika självmedveten då. (Måste komma på nåt sätt att få vara ifred…) Hursomhelst kände jag en anspänning och nervositet i kroppen. Det känns jobbigt att jobbet drar igång igen eftersom jag mådde så dåligt i våras och tidvis poppar flyktkänslan upp. Yogan gjorde dock att jag kände mig lite lättare och tillfreds. So nice ?☀

  Sigrid 2017-08-14 07:37:34
  Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Kärlek! ❤️❤️

   Hannanas 2017-08-14 20:25:10
   Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Haha, har aldrig tänkt på att man kan stänga in sig på toan 😉 Bra tips ju. Annars kanske du kan kasta ut sambon? Bara under dessa 14 dgr då 😉

   Caroline (cafre85 Instagram 2017-08-14 18:53:16
   Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Fint att du gav dig själv tid att vara i kroppen trots jobb. Du kanske kan stänga in dig på toaletten och shake nästa gång ;-).

   josefinebengtsson 2017-08-14 12:05:32
   Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Kan du stänga in dig på toaletten?
   Usch, känner igen känslan…hoppas du får en fin dag ändå ?

   Therese 2017-08-14 10:18:25 http://theresewiksten.se
   Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Bra jobbat❤️ Vet hur det känns när man inte riktigt har nån egen plats..förra gången Josefin hade utmaning så lärde hon oss att använda ögonbindel och då känns det dom man är ensam..jag shakade loss även om sambon var i samma rum? Efter några dagar var det inga konstigheter..för nån❤️ Annars kan du göra shakingen på toan..funkar också perfekt! Stor kram och ha en fin dag❤️

   Mia Eriksson 2017-08-14 09:34:49
   Svara
  • Svar på Sigrids kommentar.

   Flyktkänslan låter väl bekant. Jag är sjukskriven just nu på grund av stressrelaterade saker och det är riktigt tufft. Jag hoppas du får en bra dag på jobbet iallafall, ta saker i din takt. Kram?

   Yogi_Johanna 2017-08-14 08:10:56 https://www.instagram.com/yogi_johanna/
   Svara
   • Svar på Yogi_Johannas kommentar.

    Men hallå! Toan är ju ett genidrag! Har inte ens tänkt på den möjligheten?!
    Tack för alla fina ord! ❤ Läste dem på jobbet och blev nästan gråtfärdig dock ej av ledsamhet. Jag hade en bra dag på jobbet ivf. Imorrn bitti blir det shaking! ?

    Sigrid 2017-08-14 16:35:59
    Svara
   • Svar på Yogi_Johannas kommentar.

    All kärlek och stor kram till dig Johanna❤️ Vi är i samma situation och det är superjobbigt! Men det kommer bli bra igen..du oh jag och alla andra som inte mår så himla bra kommer att bli bättre och hitta nya sätt att leva på!

    Mia Eriksson 2017-08-14 09:39:36
    Svara
 • Godmorgon! Min kropp känns stel (varje morgon) min tinnitus skriker i öronen. Men övrigt ganska ok. Har upptäckt att jag efter förra utmaningen använder shaking lite då och då automatiskt när det känns som min kropp typ tappar cirkulation. Det funkar så bra. Svårt att fokusera en kvart med en lite tvååring som smyger runt benen men han gör mig också mer närvarande i nuet???

  Sofia Charani 2017-08-14 07:30:46
  Svara
 • Skön start på morgonen och veckan! Shaking kändes rätt lustigt (första gången), men ändå befriande på något sätt. Jag kände mig allt annat än smidig, men log under tiden och var glad att jag gav mig själv den här stunden. Blev snabbt varm och både kroppen och huvudet fick vakna på ett snällt sätt i sin egen takt. Skön kontrast till annars rätt stressade vardagsmornar med snoozningar, tv och sociala medier. Lycka till med utmaningen! 🙂

  Malin S 2017-08-14 07:25:21
  Svara
 • Gomorron! ?❤️
  Trött när jag vaknade. Sedan kom jag på att utmaningen börjar ju idag, jippi! ??
  Fick njuta en liten stund i shakingen innan min hjärna var igång och började styra. Det är så skönt!
  Jag har svårt att ligga stilla efter Shaking eller yoga. Min hjärna och kropp är rastlös och vill sätta igång med annat och sittande meditation som jag gör dagligen efter yogan funkar bäst för mig.
  Jag är rädd att somna i Savasana, hinner ju inte med det jag har planerat då. Kanske har med mitt adhd att göra?
  Känner mig stel i ryggen och höften. Sitter på min yogamatta och låter kroppen röra sig så den behöver. Rastlös.
  Jag har alltid fullt med energi på morgonen och den fysiska yogan och Shaking är fantastisk för mig och avslut med sittande meditation. Men att ligga still i Savasana, då somnar jag.
  Här tror jag att jag har en utmaning, ställa timer och bara liggande ner.
  Kommer på att det här är ju faktiskt något helt nytt för mig, att i tystnad sitta och lyssna på min kropp. Att fokusera på min fysiska kropp bakom tankarna.
  Jag har övat att lyssna på sinnet men har glömt bort kroppen. Wow vilken insikt!
  Tack så mycket Josefine och tack så mycket alla ni som är med och bidrar! Kärlek! ❤️

  Hannanas 2017-08-14 07:20:07
  Svara
 • God morgon 🙂 vaknade till väckarklockan med orden ’varför ska jag gå upp nu?!’ o hade det inte varit varit för den här utmaningen hade jag antagligen somnat om…men jag gick upp hittade en skyddad plats ute i trädgården där jag gjorde min shaking. Första gången för mig o det kändes lite konstigt till en början men sen blev det rätt skönt. Jag kände mig fri! Kände att energin flödade men fastnade i halsen. Efteråt fastnade den även i magen. I ansiktet kände jag mig upplyft o i sinnet stark o lugn. Nu börjar hösten med jobb o stress o det här var den bästa starten jag kunde ge mig själv. Hoppas att ni alla får en riktigt fin dag.
  Kram Molly

  Molly 2017-08-14 06:52:46
  Svara
 • Då var vi igång! ??
  Shaking – reflektion – hur känns min kropp just nu?
  Shakingen säger mig mer idag än att sitta stilla. Jag blir trött i lår, vilket säger mig om att träningen under semestern kanske inte varit prio1. Därutöver och känner av ett tryckande skvalp i huvudet som skvallrar om att jag slarvat med att dricka vatten igår. Lite stel i nacke o rygg. Men det är nog morgonstelhet. När jag sätter mig ner rusar blodet i ådrorna. Jag känner mig varm, energisk och avslappnad. Pannan och munnen vill dra ihop sig. Även min vänstra hand. Detta vill de göra när tankarna svävar iväg och jag börjar grubbla. Bra indikation på att jag det är dags att återvända tillbaka till nuet.
  Bra grej dethär, med att checka in.
  Det blir vatten på agendan idag.
  Happy Monday! ?

  Siiri 2017-08-14 06:48:41
  Svara
 • Kändes först lite konstigt men efter en stund släppte alla motstånd och det var lättare att få med hela kroppen och fokusera tanken inåt. En kvart gick förvånandsvärt snabbt! Var helt klart förlösande och uppiggande:)

  charlotte 2017-08-14 06:42:06 http://charlottef.se
  Svara
 • Då startar det med solsken i blick.
  Min reflektion blev direkt efter, att mina celler sitter fast. De glider inte med vibrationerna,speciellt på mina ställen där jag har mest problem med övervikt. Min förväntan var att jag skulle gå upp i samma höga pigghet/vibration som musiken men gjorde inte det. Samtidigt inser jag att mina förväntningar förstör mina upplevelser och därmed sätter hög press på mig själv. Tack och ser fram emot denna resa

  LindaLinda 2017-08-14 06:35:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!