Utmaning! YOGA, REFLEKTERA & DELA Vinn en resa med Yogiakademin

ÄNTLIGEN, dags för en ny utmaning! Tidigare har vi ju haft galet populära meditations- och yogautmaning här tillsammans. Låt oss göra det igen och denna gången blir det en utmaning för både för kropp och sinne. En utmaning i tre steg: YOGA, REFLEKTERA & DELA.

Steg ett handlar alltså om YOGA och här får du möjligheten att lära dig en helt egen yogasekvens, och inte vilken sekvens som helst utan Yogiakademins alldeles egna ”signatursekvens” ;-).  En sekvens vi gör varje morgon på alla våra retreat. En enkel och skön sekvens som vi brukar göra i blindo med ögonbindlar på. Givetvis börjar den med Shaking, följt av 10 yogaövningar och avslutas i Savasana. En sekvens som är en fantastisk förberedelse för meditation och reflektion.

Steg två handlar nämligen just om att REFLEKTERA vilket ju ofta är ultimat att göra när vi landat i kroppen med hjälp av yogan. En annan sak vi gör på Yogiakademin är just det, att varje dag efter yogan reflektera över en specifik fråga, dagens fråga. En fråga som är tänkt att för dina tankar lite längre, lite djupare, lite högre än vad de kanske normalt går den där vardagen när To-Do listan annars domderar våra liv och vi tenderar att snöa in oss i småsaker.

Sista steget i utmaningen är att DELA med oss av dessa reflektioner. För när vi delar vår sanning så inspirerar vi inte bara andra utan det händer också något i oss själva. Även om det kanske är det läskigaste vi kan göra, att visa äkthet, så är jag säker på att vi alla bär på en inre längtan om att bli sedda för den vi är på riktigt. Bakom hur vi ser ut och vad vi jobbar med. Bakom våra lager och masker. Bakom vår ofta välmanikurerade yta. I detta steg får vi helt enkelt chansen att ge rum för den längtan.

 

Totalt kommer utmaningen pågå i 14 dagar, varje dag kommer du alltså få en ny övning (som bygger på sekvensen) och en ny fråga (att reflektera över och dela med andra).

 

För lite extra pepp kommer ni som deltar i utmaningen inte bara få närvaron utan även andra fina, fina priser. Första pris blir en resa med Yogiakademin till Biarritz nu i september. Sen lottar jag även ut min bok, medlemskap på Yogobe och massa annat härligt. WIHOO!

 

Vill du vara med?

 

Så här går det till…

 

Med start på måndagen (den 14e augusti) kommer jag varje morgon kl 06.00 i 14 dagar lägga upp ett specifikt utmaningsinlägg på bloggen där jag går igenom en ny övning i sekvensen samt definierar dagens fråga.

 

Under dessa 14 dagar kommer vi alltså, steg för steg, bygga på YOGA sekvensen med fler och fler övningar vilket gör att yogan kommer bli längre och längre för varje dag. Men du kan pusta ut….hela Yogiakademin-sekvensen kan ta allt från 15 till 45 minuter beroende på hur länge du andas och rör dig i varje position, du kan med andra ord anpassa den beroende på hur mycket tid du har varje dag. Vaknar du upp och känner för att göra en annan yogasekvens får du givetvis göra det. I min utmaning bestämmer du helt enkelt själv varnär & hur du vill yoga. Huvudsaken är att du ger sig själv en stund med yoga varje dag.

 

När du landat i kroppen efter yogan får du alltså möjlighet att reflektera över dagens fråga och därefter går du in och DELAR dina reflektioner med oss genom att kommentera dagens inlägg. Om du känner att du kan vara mer ärlig om du är anonym kan du skapa ett Alias-namn när du kommenterar. För att göra det ännu lite mer utmanande så är det sista steget i utmaningen att dela med oss till världen genom att skriva om våra reflektioner gällande dagens fråga på vår egen Facebook, Instagram, blogg eller vad vi nu pysslar med (tagga #yogareflekteradela).

 

Underbart om du i detta steg också vill stötta dina medspelare genom att svara på deras kommentarer!

 

Så det är en utmaning i tre steg:

1. YOGA (Yogiakademisekvensen)

2. REFLEKTERA (över dagens fråga)

3. DELA med oss (josefinesyoga.metromode.se), med världen (sociala medier) & stötta dina medspelare

 

Vinnarna av resan, böckerna & övriga priser blir ni som delat med er ärligast och mest av era upplevelser både i form av kommentarer på bloggen och i era egna kanaler samt stöttat era medspelare.

 

Yoga, djupare reflektion & äkta delningar har verkligen förändrat mitt liv och fått mig att börja lyssna på min kropp och själ på ett helt nytt sätt – jag hoppas därför att utmaningen gör att fler börjar göra det.

 

På måndagen den 14 augusti kör vi igång. Sprid gärna redan nu till dina vänner som du tror skulle må bra av lite yoga, reflektion & delning. Skriv nedan om du antar utmaningen ;-).

 

MED KÄRLEK <3

Foto – Adam Klingeteg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
191kommentarer
 • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/tr/register?ref=T7KCZASX

  binance referans bonusu 2023-12-24 11:28:13 https://www.binance.com/tr/register?ref=T7KCZASX
  Svara
 • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/ro/register?ref=S5H7X3LP

  Svara
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromo camarero.com 2023-06-26 07:13:01 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  binance registrazione 2023-05-17 12:06:39 https://accounts.binance.com/it/register-person?ref=10126709
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing bcci tv live streaming

  Svara
 • I’m writing on this topic these days, but I have stopped writing because there is no reference material.
  Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials,
  so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  토토 갤러리
  토토 사이트 추천
  토토 커뮤니티
  에볼루션 카지노
  카지노 커뮤니티
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-01-28 06:50:47
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much https://farmasiucretsizuyelik.com/

  farmasi üyelik formu 2023-01-17 11:10:52 https://farmasiucretsizuyelik.com
  Svara
 • Some really excellent info I look forward to the continuation. https://no19butik.com/

  siyah palazzo jean 2023-01-17 06:14:47 https://no19butik.com
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://yoykem.com.tr/

  Solar Sandviç Panel 2023-01-17 02:40:35 https://yoykem.com.tr/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/live/

  today's tv racing 2022-12-24 05:36:30 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.

  izmir evden eve 2022-12-09 08:15:19 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  ev taşıma firmaları 2022-12-07 06:38:17 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  watch racing tv live free 2022-12-03 17:39:15 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Men åh, varför såg jag inte det här för en vecka sedan. Nåja. Jag ska ändå ta mig igenom din utmaning även om det blir en veckas fördröjning och jag tyvärr inte kan vara med i tävlingen. Så jag startar i morgon i stället. Behöver den här peppen att komma igång, och jag tycker det är helt fantastiskt att ta sig tid att reflektera och dela också. Nu kommer jag väl inte dela här eftersom jag ligger en vecka efter, så jag skriver mina reflektioner i min blogg i stället.

  Ninas naturliga 2017-08-19 22:04:36 http://ninasnaturliga.blogg.se
  Svara
 • Åh, vilken sida och vilken härlig utmaning. Jag har börjat med yoga detta året och är så glad att jag funnit ett sätt att röra min kropp på som den inte protesterar för mycket till. Nu försöker jag lära mig att lyssna och genast reagera när kroppen säger ifrån. Kanske kan jag genom yogan hitta mig själv igen, minns inte att jag någonsin varit i balans och förstår att det är både nya men ändå bekanta vägar jag ska ut på. Jag hakar på och kommer ifatt så småningom =)

  joan 2017-08-17 21:27:51
  Svara
 • Hej fina! Tack för din utmaning! tycker det är lite svårt att hitta de olika dagarna. Jag kom in lite sent idag och upplever en svårighet att navigera fram och tillbaka bland de olika utmaningarna <3 TACK!!

  sofia 2017-08-17 12:11:54
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Hejsan Sofia! Nu är vi på dag 4. Om du går in: http://josefinesyoga.metromode.se/category/yoga-reflektera-dela/

   Så ligger alla dagar i ordning. Säg till igen om du inte hittar. Kul att du är med. ❤️

   josefinebengtsson 2017-08-17 14:07:58
   Svara
 • Oj, vad kul! Jag är på!

  sofia 2017-08-17 11:50:07
  Svara
 • Hejsvejs??Vilken härlig utmaning du ger oss och som dessutom kittlar i magen på det där bra sättet …?

  Jag hänger på fr o m idag??✨?
  Kram Lisen?

  Lisen Bengtsson 2017-08-17 08:05:24
  Svara
 • Hej, Jan man hoppa på utmaningen nu:)

  Anna-Sara 2017-08-17 07:54:11
  Svara
 • Åh Josefine! Det här är precis vad jag behöver just nu! En ny yogautmaning varje dag, för att hitta och hålla min balans i vardagen. Har redan provat din första övning”shaking”. Kan jag hoppa på och vara med så här sent? ??

  KERSTIN 2017-08-16 02:51:00
  Svara
 • Jag antar gärna utmaningen (även om det är en dag sent ;)!
  Karin

  Karin Ljung 2017-08-15 19:21:36
  Svara
 • Hej. Kan en hoppa in idag, fastän ni redan startat? Hittade hit först idag..

  Linda 2017-08-15 13:51:27
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   SÅKLART! Du är varmt välkommen. Ta igen extra dagen när du får dubbeltid helt enkelt <3

   josefinebengtsson 2017-08-15 17:12:18
   Svara
 • Låter som en riktig utmaning. Men jag hakar på den även om shakes låter som utanför min bekvämlighetszon!

  Viveca 2017-08-15 08:17:02
  Svara
 • Såklart jag är med! Dagarna med er i Indien lyfte på locket…behöver och vill ha påfyllning!

  Camilla Wallner 2017-08-14 21:41:57
  Svara
 • Ååh, vilka minnen jag fick från Indien nu ❤️ Jag är på, nu ska här shakeas! Tänker ofta på retreaten jag var på i påskas och längtar så mycket tillbaka till en retreat med er ❤️ Massa kramar / Julia

  Julia 2017-08-14 21:19:25
  Svara
 • Låter spännande, jag är på ?

  Emma Carlsson 2017-08-14 20:17:14
  Svara
 • Detta ska jag verkligen försöka vara med på. ?

  Anna Mård 2017-08-14 19:41:23
  Svara
 • Åh, älskar dina utmaningar o härligt med reflektion denna gång ?

  Maria Wikund 2017-08-14 19:19:37
  Svara
 • Den här utmaningen kommer så lägligt för mig… det gör kanske det mesta när man börja öppna för nya tankesätt och infallsvinklar. Håller på att återhämtar mig efter en tuff period med stress och många mentala utmananingar. Den största utmaningen för mig är tystnaden och lugnet efter en tid av stress. Det är när jag ska koppla ner och försöka må bra som jag mår som sämst… Ironisk? Så även nu, efter semester och ledigt så kan jag se tillbaka och se att jag inte mår bra när jag är ledig. Så nu ska jag ta till mig sen här utmaningen och verkligen försöka ta till mig stillheten ?? Namaste ?

  Jenny 2017-08-14 16:39:13 http://instagram.com/jcmk86
  Svara
 • Jag är med?

  Karin Lindberg 2017-08-14 13:06:59
  Svara
 • Räkna med mig ??❤️

  Moa 2017-08-14 09:38:43
  Svara
 • I’m in

  Jesse 2017-08-14 09:20:37
  Svara
 • Jag vill också vara med ?

  Elin 2017-08-14 08:44:31
  Svara
 • Jag vill vara med ?

  Anita Nilsson 2017-08-14 08:36:52
  Svara
 • Jaaaaa, jag vill vara med?!! Hoppas bara det inte är försent!!??

  Karin Kewenter 2017-08-14 07:53:53
  Svara
 • Jag hänger på ❤️

  Christina 2017-08-13 22:50:45 http://www.kicki.nu
  Svara
 • Jag är på?

  Caroline 2017-08-13 22:48:47
  Svara
 • Hej alla
  Den här utmaningen kom i helt rätt ögonblick – tack för det, universum ??
  Jag arbetar just nu m att ”våga visa” mig utan min fasad, både för mig själv och för alla andra. Detta är grymt läskigt, men såååååå välbehövligt för mig och min fortsatta resa. Att dela med sig och att vara ärlig om vem jag egentligen är och att våga stå för det är det mest skrämmande jag kan tänka mig. Jag känner att det tar emot bara att skriva det här… Jag är tacksam att den här utmaningen landade i mitt knä just nu och jag lovar både er och mig själv att jag ska vara så ärlig som jag bara kan i mitt reflekterande kring vem jag är??. Jag ser framemot spännande dagar här tillsammans m er?
  Kram Jenny ?

  thehealthylife 2017-08-13 22:13:28
  Svara
 • Yaiii <3

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-08-13 22:00:03
  Svara
 • åååh ? vilken spännande utmaning, den vill jag definitivt vara med i ?? känns som att det kommer hända en massa intressanta saker både med kroppen och knoppen under dessa 14 dagar ☺️ kommer dela med mig av allt via min instagram ? ? längtar redan tills imorgon ?? ??‍♀️ ?

  Pia 2017-08-13 21:50:36
  Svara
 • Vilken härlig utmaning, bra start för mig o yoga♡

  LindaLinda 2017-08-13 21:32:38
  Svara
 • Jaa? det här är exakt vad jag längtat efter och precis vad jag behöver??

  Charlotte 2017-08-13 20:34:35 http://charlottef.se
  Svara
 • Jaaa jag vill jättegärna vara med!

  Ann 2017-08-13 20:01:13
  Svara
 • Jag är med delar på Instagram o blogg mer ön gärna för yoga o reflektion förgyller vardag?

  Lisale 2017-08-13 19:09:33
  Svara
 • Jätte gärna 🙂

  Malin 2017-08-13 17:29:11 http://www.yinyangyogini.co.uk
  Svara
 • Kan knappt vänta på att köra igång med utmaningen. Så himla roligt och bra initiativ. ?

  Anna Runemyr 2017-08-13 17:05:27
  Svara
 • Klart man är med, så kul!
  Som ganska nybliven trebarnsmamma så mår kroppen (och knoppen) så bra av yogan. En tålamodig och lugn mamma vinner alla i familjen på. Önskar verkligen att jag kunde vinna, bara tanken på att någon kommer och lägger en filt PÅ MIG vore drömmen.

  Andrea 2017-08-13 16:10:55
  Svara
 • Jag vill också vara med! Vill verkligen få in yogan som en självklar del i mitt liv och då kan väl detta vara en perfekt påminnelse för mig själv.

  Caroline 2017-08-13 15:44:35
  Svara
 • Vill också säga att jag precis läst din bok, trodde den mest skulle innehålla positioner o recept men den var ju så mycket mer, tack!??

  Nina Boustedt 2017-08-13 15:34:53
  Svara
 • Kul! Passar verkligen perfekt just nu – klart jag ska vara med!

  Zarah 2017-08-13 15:34:05 http://www.instagram.com/mynameiszarah
  Svara
 • Vill gärna vara med! Börjar nytt jobb imorgon o kan tänka mig det kommer ta en massa energi men kanske just då jg behöver detta??

  Nina Boustedt 2017-08-13 15:33:18
  Svara
 • Åh jag vill ? Va jätte länge sedan jag tittade in på bloggen men gjorde det nu när såg en bild från dig på ig, tar det som ett inutivt tecken att jag bör vara med mitt allt mitt andra yogande, mediterande, reflekterande. Bliss ju ✨ Sat Nam

  Hanna 2017-08-13 15:01:31 http://instagram.com/hannakarlssoncrafts
  Svara
 • Ja ja ja!!! Klart jag är med igen 🙂
  Dina utmaningar är de bästa ?

  Anna 2017-08-13 14:28:21 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Jaaaa! Du prickar alltid när jag behöver det som mest.?? Komma igång igen! TACK Josefine!

  Sofia Charani 2017-08-13 14:16:08
  Svara
 • Underbart! Har längtat! ❤❤

  Caroline (cafre85 instagram) 2017-08-13 12:38:27
  Svara
 • Jag ska vara med 🙂 kanske har svårare att dela med mig av reflektioner i sociala medier då jag känner att jag går igenom saker i livet som jag inte orkar vara öppen med till alla på facebook och insta. men de två första delarna kan jag göra, även om det inte är ”hela” utmaningen <3 kan kommentera här iaf!

  Ida 2017-08-13 11:50:40
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Bra att du känner in vad som funkar för dig nu Ida. Sååå fint att ha dig med på del 1 & 2. ???

   josefinebengtsson 2017-08-13 12:42:57
   Svara
 • Jag är med ?

  SK 2017-08-13 11:30:14
  Svara
 • Ååh detta passar superbra när vardagen efter en lång semester börjar just imorgon! Tyckte verkligen om din förra utmaning lär dig lyssna på din kropp i våras:)! Ska bli spännande att följa denna nya utmaning och speciellt delen för reflektion av dagens fråga! ❤️❤️

  Julia 2017-08-13 11:04:24
  Svara
 • Passar mig perfekt, börjar en yoga utbildning om 2 veckor och behöver lite extra pepp efter 8 lång sjukdom ❤️? Sign me upp

  Mandysyoga_ 2017-08-13 10:44:52
  Svara
 • Har precis skaffat en yogamatta och tänkt börja yoga hemma, hur passande med denna utmaning! Såklart ska jag vara med ! ???

  Victoria 2017-08-13 09:11:50 http://www.naturligasyrran.se
  Svara
 • Det här är preciiis vad jag behöver för att börja prioritera MIG igen ✨✨✨!! Spännande och roligt ?!!!! Ser framemot måndag ?!

  Yogahills 2017-08-13 08:32:04
  Svara
 • Åh så kul! Utmaning antagen ??❤️

  Sara Olsson 2017-08-13 04:39:26 http://instagram.com/sarajohannaillustrations
  Svara
 • Härligt initiativ ? åh jag behöver verkligen hjälp att hitta rutin, tid för reflektion och verktyg att använda så denna utmaning låter jättebra! Utmaning antagen.

  Johanna 2017-08-13 00:31:03
  Svara
 • Åh perfekt! Detta låter som en perfekt utmaning för att komma igång med att yoga regelbundet ?. Jag är med!

  Sofia 2017-08-13 00:03:49
  Svara
 • Ja, kanske är det just vad jag behöver för att verkligen ge mig själv tiden till att yoga varje morgon; en tävling! Jag är med (om jag kan få upo mig själv lite tidigare på morgonen ?)

  Mikaela 2017-08-12 23:10:59
  Svara
 • Åh, perfekt timing! Semestern slut, tillbaka till jobbet på måndag och resan mot tillfrisknande från utmattningssyndrom fortsätter. Detta är precis vad jag behöver! ? (Men önskar också gärna, om möjligt, att utmaningen läggs upp liiite tidigare på morgonen, yogar också runt kl 5.30 för det mesta)

  EmSi 2017-08-12 22:52:21
  Svara
  • Svar på EmSis kommentar.

   Underbart att ha dig med EMI. Redan ställt in allt men det du kan göra är att ligga en dag efter… så kan du också gå upp så tidigt utan att behöva gå online, dvs kolla dagen innan vilken övning du kör på morgonen efter. ❤️

   josefinebengtsson 2017-08-13 12:49:37
   Svara
 • Jag måste hitta tillbaka till mig själv, mitt inre och vara ett med mig själv. Har saknat det så jag är med!

  Theres 2017-08-12 22:42:19
  Svara
 • Åh! Jag är med!! Behövs! ❤️

  Alexandra 2017-08-12 21:23:02
  Svara
 • Perfekt timing!
  Utmaning antagen.?

  Anchi 2017-08-12 21:19:15
  Svara
 • Ah ?? Har längtat ❤️❤️❤️ 2 magiska veckor tillsammans, Namaste ?

  Jessica 2017-08-12 21:00:35
  Svara
 • Jaaa!!! Jag är med!!!

  Anna-Karin 2017-08-12 20:41:52
  Svara
 • Precis det jag behöver för att hitta tillbaka till det jag vet att jag behöver mest av allt för att vara mitt bästa Jag, regelbunden Yoga!
  Tack ❤

  Anna 2017-08-12 19:25:03
  Svara
 • Kuligt jag antar utmaningen 🙂

  Birgitta Möller 2017-08-12 17:53:57
  Svara
 • Ååh vad härligt! ? Är gärna med på utmaningen!

  sandra junhammar 2017-08-12 17:49:42 http://www.sandrajunhammar.se
  Svara
 • Hej!
  Jag är gärna med och stärker min kropp och mina sinnen. Efter semestern längtar jag tillbaka till vardagens rutiner och nuets närvaro

  Slow Living by Annika 2017-08-12 17:28:27 http://www.slowlivingbyannika.se
  Svara
 • Efter två veckor med extrem ångest som resulterade i en vardag i dimma och ensamhet, som dök upp från ingenstans, kunde inte detta kommit på en bättre tid. Jag börjar ta mig ur det, och fokuserar på att våga slappna av helt i kroppen och själen. Behöver terapi på alla sätt och vis. Älskade yoga!

  TACK.

  Matilda 2017-08-12 16:52:44
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Åh va fint att ha dig här Matilda. Hoppas utmaningen kan ge dig tid att vara med det som är just nu. Kärlek ❤️

   josefinebengtsson 2017-08-13 12:55:31
   Svara
 • Det blir perfekt! Första arbetsdagen efter semestern på måndag o jag har lite ångest…så en utmaning med dig kommer som en gåva från universum ? Jag är med❣️

  Molly 2017-08-12 15:21:25
  Svara
 • Kan du inte lägga ut utmaningen kl 5? Jag brukar yoga vid ca 5.30. Annars blir jag alltid en dag sen ???❤️

  Hanna 2017-08-12 14:36:37 https://yogabyhanna.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Kör en dag efter så slipper du ju också gå online så tidigt på morgonen ❤️. Sååå härligt att ha dig med. Stor kram

   josefinebengtsson 2017-08-13 12:56:46
   Svara
 • Jag är med! Längtar efter att lära mig mer om yoga & viktigt att koppla ihop själ & kropp! Ser fram emot detta! Tack!

  Karolina 2017-08-12 14:24:14
  Svara
 • Jag vill vara med. Så bra det skulle vara att få in yogan som varjedagrutin. Ögonbindeln vill komma till användning igen. Kram ??

  Emma 2017-08-12 13:45:05
  Svara
 • Jag är för första gången redo att anta en utmaning. Jag är både upprymd och orolig inför min utmaningsresa❤️ Att varje dag få en pusch att göra det jag älskar men frågorna är många…Kommer tiden räcka till? Kan jag släppa alla ”måsten”? Kommer jag hitta lugn?

  Sandra lööv 2017-08-12 08:05:02
  Svara
 • Vad glad jag blir. Jag har älskat att delta i de här utmaningarna så självklart är jag med.

  Hanna 2017-08-11 22:20:44
  Svara
 • Jag är absolut med ? Ser fram emot detta!

  Karolina 2017-08-11 20:37:29
  Svara
 • Hej Josefine!
  Jag antar utmaning. Det ska bli jättespännande ❤️

  Miranda 2017-08-11 20:22:17
  Svara
 • På! ?

  Sigrid 2017-08-11 20:16:44
  Svara
 • Josefine ?? Du är så grymt bra! Så ung, vacker, generös och medveten redan nu… Vad ska bli av dig? Spännande att följa dig… Och varmt tack för den underbara, kraftfulla och välbehövliga veckan med Dig & Co i Bretagne ?? Såklart jag antar utmaningen, jag yogar redan ”med dig” varje morgon 🙂
  Namaste! ?????

  Eva 2017-08-11 20:00:47 http://www.connectyoga.se
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Men Åhhh fina fina fu. Dina ord värmer. Det var otroligt att ha dig med i Bretagne. Sååå fint att ha dig här med. ❤️??

   josefinebengtsson 2017-08-12 12:22:37
   Svara
 • Precis vad jag behöver just nu, jag antar utmaningen ❤️

  Ann-Sofie 2017-08-11 19:49:12 http://marathonmamman.bloggo.nu/
  Svara
 • Precis vad jag behöver, jag vill vara med ♡♡

  Annika Larsen 2017-08-11 19:36:01 http://annika.halsafitness.se
  Svara
 • Heej igen Josefine! Då jag efter hemkomsten från slottet insett hur svårt det är att bevara det avslappnade och lugna mode man befann sig i på resan så hänger jag gärna på utmaningen?
  Kram!

  Tove 2017-08-11 19:25:54
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Åh va fint Tove. Det var magi att ha dig med i Bretagne, glad att vi kan hålla kontakten här. ❤️

   josefinebengtsson 2017-08-12 12:24:56
   Svara
 • Äntligen??❤️ Jag är självklart med!! Kramar❤️

  Mia Eriksson 2017-08-11 19:21:34
  Svara
 • Ja! Jag vill vara med, jag brukar ha svårt att komma ihåg att kommentera på bloggen, men jag vill iallafall delta så länge jag kan vara med 🙂

  Emma 2017-08-11 19:19:14
  Svara
 • Jag antar utmaningen 🙂

  Sanna Skoglund 2017-08-11 18:54:55
  Svara
 • Grymt!
  Jag är med behöver verkligen det här och har alltid drömt om en yoga resa med er, har varit med i era utmaningar tidigare men kanske är rätt tillfälle nu!! ???
  Ha en fin helg kram Sofia
  (Sofiialindqviist på instgram)

  Sofia 2017-08-11 18:52:06
  Svara
 • Åh äntligen! Det kommer vara perfekt för mig då jag börjar en ny utbildning dagen efter utmaningen slutar & behöver lite extra pepp & grundning just nu. Längtar efter att få komma igång med utmaningen men är lite nervös för vad som kommer dyka upp. Spännande!

  Zoe 2017-08-11 18:31:04
  Svara
 • Tänkte tipsa om utmaningen på min blogg, är det okej att låna en av bilderna ur det här inlägget? <3

  Therese 2017-08-11 18:29:58 http://theresewiksten.se
  Svara
 • Vad spännande! Jag vill absolut vara med i denna utmaning!
  / Agnes

  Agnes 2017-08-11 18:03:38
  Svara
 • Jag antar utmaningen med öppet sinne.

  Jenny 2017-08-11 17:54:47
  Svara
 • Ja! Jag älskar dina utmaningar, så självklart är jag med 😀 <3

  Therese 2017-08-11 17:46:49 http://theresewiksten.se
  Svara
 • Åh vad kul med en ny utmaning! Lite nervös bara men tänker att det nog kan vara nyttigt! Tack för att du delar med dig av yogan så vi är fler som kan inspireras och lära oss! <3

  Sara 2017-08-11 17:01:43
  Svara
 • Åh underbart, perfekt tajming nu när vardagen är tillbaks. Jag signar upp direkt!

  Lisa 2017-08-11 16:49:26
  Svara
 • Jag är med☺️?

  Jessie rastman 2017-08-11 16:40:23
  Svara
 • Ååååh – du vet att jag ÄLSKAR dina utmaningar. Jag är mä! ????

  Siiri 2017-08-11 16:39:26
  Svara
 • Jag vill och vågar anta utmaningen! ❤️

  Christina 2017-08-11 15:46:45
  Svara
 • Tack tack tack! Antar utmaningen med stor tacksamhet i hjärtat! ???

  Hannanas 2017-08-11 15:44:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!