YOGAUTMANING Dag 27: Barnen

happy baby

Heeeeeeeej finaste ni! Sista dagen med Yin och dag 27 i vår yogautmaning. Shit, va ni är GRYMMA.

 

Vi har med oss fina Sofie en dag till här för att svara på era yinfrågor. Idag ska vi slappna av i yogans två barn – Happy baby och vanliga barnet.

 

Sätt din timer så att den plingar var 5e minuter!

Yogautmaning Yin Josefine och Sofie-31Yogautmaning Yin Josefine och Sofie-24

Happy baby

Äntligen får du vara ett barn igen – ligga på rygg och leka! Happy baby är en skön position som öppnar upp ljumskar och höfter. Den sägs även lugna sinnet samt lindra stress och trötthet i kroppen.

 

Gör så här

 1. Lägg dig på rygg och för knäna mot bröstet.
 2. Sära rejält på knän och fötter. För armarna till insidan av benen och ta tag med händerna om utsidan av fötterna, eller ta tag om anklar eller knä om du inte når dina fötter.
 3. Slappna av i kroppen och låt andetaget komma hela vägen ner i magen.
 4. När timern plingar, sträck ut benen och lägga dig ner på rygg en stund för att sen vänta runt och göra nästa barn.

Yogautmaning Yin Josefine och Sofie-34Yogautmaning Yin Josefine och Sofie-23 

Childs pose

Barnet är förmodligen den vanligast förekommande avslappningspositionen inom yogan. Den kan användas separat för att lugna tankarna och komma ner i varv, till exempel innan läggdags eller för att hitta andning och ro i mer flödande yogasekvenser. För en del kan den ge en mjuk stretch längs ryggraden, höfter och anklar.

 

Gör så här

 1. Kom ned på knä på yogamattan. Låt antingen knäna komma ihop, eller bredda dem så att det känns ok för dig. Att bredda ger ofta en mjukare och mer återhämtande position.
 2. Fäll överkroppen framåt och luta pannan mot golvet.
 3. Om detta inte är bekvämt, lägg gärna kuddar under överkroppen och pannan för att stödja upp.
 4. Sträck armarna framåt eller bakåt längs sidan av kroppen (det som är skönast).
 5. Ta långa, djupa andetag. Känn hur du släpper mer spänningar för varje utandning. Kom sedan långsamt upp med överkroppen genom att rulla upp ryggraden kota för kota.
 6. Lägg dig sen i Savasana eller sätt dig i meditation de sista fem minuterna.

 

Hur kändes det idag? Happy baby kan ju vara ganska intensiv J. Nu har vi alltså fyra dagar kvar att skapa denna rutin. Ahhhh…tycker att det gått alldeles för fort.

 

STOR STOR KRAM till er!!!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
172kommentarer
 • Låter som en riktigt magisk morgon!

  run 3 2022-08-16 16:34:12 https://run3freegame.com
  Svara
 • Thank you for providing this valuable data with us; it is truly very inspiring.

  latest tractor price

  latest tractor price 2022-08-13 09:43:55 https://tractorguru.in/latest-tractor
  Svara
 • This is very interesting and useful information to me. I enjoy reading your articles.
  https://fnfonline.co/

  FNF 2022-08-04 16:58:11 https://fnfonline.co/
  Svara
 • This website has given me useful information about my favorite subject. I had a great time reading your posts. Thank you!!
  https://fnfonline.co/

  FNF 2022-08-04 16:56:17 https://fnfonline.co/
  Svara
 • this is very useful but not everyone has the time to practice, i also have a website that helps everyone to have fun and relax every day

  Mayershing 2022-07-20 04:04:19 https://run3.onl
  Svara
 • I find doing these exercises very good for health, helping the mind to become more comfortable

  gemmalyly 2022-06-29 03:17:21 https://nerdle.onl/
  Svara
 • Hej allihopa! Jag har varit dålig på att kommentera inläggen. Men jag har läst och tagit allt till mig nu på min inre resa. Som ett steg på resan har jag försökt att släppa prestation. Jag har tagit till mig yogan på och vid sidan av mattan. Men jag har inte alltid orkat skriva. Förlåt! Det pågår mycket i mitt liv där gamla pusselbitar håller på att läggas, rivas upp och läggas på rätt plats. Mitt liv består av fantastiska människor. Men mina närmaste har det tufft, vilket gör att allt jag behöver jobba på inom mig själv inte riktigt prioriteras (av mig och av tiden). Jag har lovat att göra en förändring av det. Jag kan inte hjälpa någon om mina egna pusselbitar är huller om buller. Jag märker att jag lagt bitar där jag trodde att de skulle ligga, folk bildar sig en uppfattning av mig, men de bitarna är inte mina viktigaste bitar, plus att de legat på lite fel plats där man fått se en lite tokig bild av mig. Det tar tid att landa i sig själv och den här utmaningen hjälper mig ända in i själen. Livet är en resa och jag är glad över att jag får uppleva det. Jag är imponerad av era texter och allt ni upptäcker inom er genom denna utmaning. Och du Josefine, verkar ju också landa genom din utmaning ❤️ Ta hand om dig, ta hand om varandra.
  @yogini.elena

  Elena 2016-10-31 06:37:28
  Svara
 • Idag var jag ledig halvdag och lyckades ga pa en av min favorit larares pass, och ah sa harligt. Det var ett tufft men skont pass. Kande mig lite stel och krokig nar jag gick in i klassen och kande mig som en ny manniska nar jag gick ut. Lugn, glad och i ett ”yoga bliss” det ar sa haftigt vad yogan gor. Vi avslutade klassen med shoulder stand, happy baby och sen savasana.

  Stina 2016-10-28 06:10:13
  Svara
 • Idag hade skönt skönt yogapass där fick jag en gåva från läraren. Det var min andetag som jag har hittat på igen med hans hjälp. Det andetag som leder till fullt närvaro, andataget som leder rörelsen andatget som är djup full av energi och för just detta är jag otrolig tacksam! Jag vet att det blir somn som happy baby hela natten.

  Gabriela 2016-10-28 01:26:59
  Svara
 • Happy baby kändes verkligen utmanande idag! Då kom jag på att i vanliga fall kör man ju den i slutet av ett pass, när man är lite varm o mjuk, men nu gick jag rakt in i den o det var skillnad. Återigen bra att hålla länge för att hinna känna in hela kroppen i positionen, justera, slappna av. Vanliga barnet valde jag att göra med armarna bakåt, kändes mest avslappnande för axlarna, som är lite gnälliga just nu…..

  Sara Alexandersson 2016-10-27 23:47:30
  Svara
 • Hade så svårt att slappna av ikväll och höfterna kändes stelare än någonsin.

  Nellie 2016-10-27 23:46:34 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Har haft ett sent yogapass ikväll å blev ett skönt avslut med dessa positioner. Barnet är ju alltid skönt aatt komma tillbaka till och samla sej.
  Happy Baby känner jag mej lite obekväm i… men det kkommer väl.
  Kramar

  Tora 2016-10-27 23:23:21
  Svara
 • För första gången som jag inte känner mig konstigt i Happybaby! Idag upplevde jag väldigt snabbt hur alla tankar bara rann ut ur huvudet. Så skönt. Ibland blir vi puttade i rätt riktning. Pga felordination i en skuldra så blev den sämre. Vilket nu innebar ingen styrketräning, hårdkondition, stretch. Det blir yoga o lugna promenader med lite simning. Det kanske är nu jag ska gå all in med själsliga saker för att riktigt läka. ?

  MariaW 2016-10-27 23:02:20
  Svara
 • Sen yoga idag. Väldigt sen för mig som brukar sova den här tiden. Kände inte riktigt att jag kunde hitta lugnet idag trots att jag tycker om både happy baby och barnet. Kände mig stressad över att inte sova redan så det får bli raka vägen i säng nu. God natt

  Malin / @nilamyoga 2016-10-27 23:02:02
  Svara
 • Godkväll! När jag såg dagens poser så tyckte vad enkla men icke. Happy baby har jag bara gjort på yoga pass och då i slutet då man är varm och trött nu gjorde jag det på kvällen utan annan yoga så det var lite stelare än vanligt. Sen hade jag aldrig gjort så länge som 5 min och det kändes länge. Barnet gick sådär den oxå hade tyvärr ätit popcorn innan på kvällen ? och det blir helt klart lite kämpigare då. Gjorde även några av de andra yin positionerna så det känns som att man vill fortsätta när man väl börjat! Tack för idag allihopa och tack för era fina presentationer. Får tyvärr lite prestationsångest av att komma på nåt ”bra” men ska försöka imorgon. Kram

  Maria Gelderman 2016-10-27 23:01:12
  Svara
 • Dagens yoga fick bli kvällsyoga och nu med Yinyogan så tycker jag att kvällen är en bra tid för det! Först lite Josefinyoga bodycheckyin på yogobe och sedan barnen! Skööönt! Gillar happybaby då det öppnar upp höfterna så gött! Nu ut med vovvar och sängen?
  Kramar Jane??

  Jane 2016-10-27 22:58:21
  Svara
 • Riktigt gött med Happy baby pose idag! Har inte legat i den så länge tidigare så det kändes verkligen i höfterna. Men skönt med en riktig höftöppnare! Att ligga i barnet var riktigt skönt efteråt. Det är en så skön och medititativ position. Nu är jag redo för sängen. Underbart med fredag imorgon! Kram på er?✨

  Rebecka Johansson 2016-10-27 22:20:23
  Svara
 • Ännu en härlig kvälls stund!?? Annars stressar jag lätt upp mig när inte barnen somnar i tid, men på slutet när yngste sonen haft svårt att sova(på grund av tänder) så har jag istället gillat lägget och kört ”före sängen”-yoga och det är väldigt härligt att lägga sig lugn!? Så nu ska jag sova och imorgon ska jag ta och läsa om hur ni andra upplevt dagens yoga stund. Den som väntar på något gott…?

  Sandra 2016-10-27 22:18:09
  Svara
 • Jag heter Susanna, är 27 år och bor i Lund. För tillfället jobbar jag i butik men min plan är att åka till Bali nästa år och göra min YTT! Yay, så exalterad! Min dröm är att öppna något eget, gärna en kombination av yoga, mat och annat som är bra och läkande för kropp o själ. Jag kom i kontakt med yoga för ca 10 år sedan första gången men det var först för 2 år sedan som jag plötsligt fastnade på riktigt och sedan dess har yoga varit en enormt stor del av mitt liv. När jag var 12 år insjuknade jag i anorexia och var riktigt sjuk i ca 6-7 år. Efter det har jag varit kroppsligt frisk men fortf haft jättemkt problem med ångest och depression. När jag började yoga på riktigt för 2 år sen förändrade det ALLT! Helt plötsligt hittade jag verktyg jag kunde använda för att hantera ångesten, något som ingen medicin eller psykolog hade lyckats med innan. Idag mår jag jättebra och är på god väg att på något sätt hitta lyckan på riktigt, inom mig sj och känner att jag verkligen vill dela med mig av allt det yoga har gett mig!! Kärlek till er alla???

  Susanna 2016-10-27 21:02:09
  Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Vilken stark delning. Jag blev riktigt rörd! Vilken fantastisk resa du måste ha gjort. Strongt!
   Tack!
   ???

   Katrin Nörthen 2016-10-29 09:02:40
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   ❤️❤️

   Coachingmedanna 2016-10-28 18:45:21
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Så fint <3 Instämmer med alla andra, tack för att du delar med dig om dig själv, det krävs enormt mod!

   Victoria Larsson 2016-10-28 16:32:11
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   WOW KÄRA DU! Tack för att du delar. Så vackert att höra hur fått sådan hjälp av yogan. En inspiration till så många. Wihoooo underbart att du ska gå tt också :-). <3

   josefinebengtsson 2016-10-28 08:24:56
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Vilka spännande planer!

   Malin / @nilamyoga 2016-10-27 22:56:59
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Tack Susanna för att du delar❤️ Jag hade också problem med ätstörningar, när jag var i 25-års åldern, då visste jag inte vad yoga var men kom ur det ändå?? Nu som ”vuxen” i utbrändheten så har yogans väg hjälpt mig enormt mycket mot ångest och depression?
   Lycka till vidare och fantastiskt att få åka på Yogsutbildning, blir avundfrisk?
   Kramar Jane❤️??

   Jane 2016-10-27 22:51:18
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Vilken gripande historia. Yoga är läkande på många sätt. Fortsätt inspirera!

   Anna 2016-10-27 22:11:50 http://Ingenannansord.wordpress.com
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Åh vad det glädjer mig❤️ Tusen kramar till dig vackra! Önskar dig all lycka till ? Lökarna borde läsa hur alla här använder sig av yogan i sin läkning ❤️

   Jessica 2016-10-27 21:22:19
   Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Tack Susanna för att du delade din historia! Jag blir riktigt rörd av att höra att du har lämnat anorexin bakom dig och du mår riktigt bra. Dina framtidsplaner tycker jag låter helt fantastiska och det hade varit kul att i framtiden besöka ditt eget yoga-och-mat-ställe!

   Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-27 21:17:29 http://www.nouw.com/my_journey
   Svara
 • Hej godingar ??? Och tack för allt Sofie ??? Var just på Yin i shalan och alla dina tips hjälper mig så mycket! T.o.m Draken kändes helt ok idag ? Tidigare hemma idag gjorde jag dagens övningar. Det kändes i högra höften i Happy baby att det händer något där..det har börjat öppnas och alla positioner känns lite främmande, som att man får lära känna dom på nytt ? Svanken vill gärna åka upp och jag kommer på mig själv med att pressa ner den, missade bilden på alternativet du visar Sofie så ska prova det imonn. Barnet älskar jag, för mig är det lättare att andas djupt via ryggen med pappan i mattan och bara gå inåt, lite skyddad och egenmys. När vi ligger i savasana i shalan så kniper jag med ögonen, jag vill ha det mörkt, därför gillar jag avslappningen i barnet ❤️ Och några rader om mig.. Jag är 33 år och bor med min sambo och katt i Kungälv. Jag har bott i fosterfamilj och är just nu i en process där jag läser mina journaler från socialstyrelsen och hanterar allt som bildat värk och mardrömmar i min kropp, det är det jag lever för, att bli fri. Har levt väldigt osunt, druckit mycket och försökt döva sorg och smärtor, nu gör jag tvärt om. Startade företag som frisör och allt var på topp förutom hälsan, livet kom ikapp. Jag var på en kryssning själv i Australien när jag vaknade kallsvettig mitt i natten och något tryckte mig över bröstet, där och då tog jag beslutet att förändra mitt liv och aldrig nöja mig, inte springa från mig själv, lära känna mig och älska mig själv..det var feb 2014. Yogan har varit med mig hela tiden, jag sökte mig först till ashtangan, när jag blir den starkaste människan kommer jag må bra ? Sen har jag skalat av och skalat av. Älskar det vi gör precis nu ❤️ Till nästa kommer jag börja arbetsträna, jag är helt fast i kroppsbalansering/healing och skall gå en kurs i det. Jag älskar mat, ayurveda, sup, surf, vatten och foto. Tar gärna emot inspiration på utbildningar, kurser, yrken osv ?? Tack för att ni är så fantastiska och goa ❤️❤️ kärlek ❤️❤️

  Jessica 2016-10-27 20:53:18
  Svara
 • De här dagarna med yinyoga kom i precis rätt tid för mig – jag har det väldigt intensivt på jobbet just nu, och hade nog inte orkat med mer ansträngande yoga. SÅ skönt att få ta det lugnt!

  Jag vill också gärna presentera mig själv. Jag är 24 år, bor i Lund och är utbildad till trädgårdsingenjör. Just nu är jag kyrkogårdsarbetare, men mitt vikariat slutar den 25 november, och jag har massor med idéer om vad jag vill göra sen. Jag brinner för växter och trädgårdar. Det är intressen med så många infallsvinklar, det finns alltid mer att lära sig. Jag älskar också att vara kreativ, och just nu är jag inne på fotografering och digital bildbehandling. Vi får se vad det blir av det!

  Jag har anlag för nedstämdhet och ångest, som jag ärvt från min pappa. För ett par år sedan mådde jag riktigt dåligt, men nu är jag lycklig tack vare samtalsterapi, ångestdämpande medicin och – inte minst – yoga!! Yogan gör mitt liv så mycket bättre. Den här yogautmaningen har fått mig att yoga mer regelbundet och variera mig mera. Jag har också fått lära mig massor av nya saker om yoga. Fantastiskt!! Tack!! 🙂 <3

  Emma K 2016-10-27 20:53:10
  Svara
 • Hej alla fina!! Jag checkade ut ett par dagar, kände att jag behövde vila från nätet lite.. idag är jag dock tillbaks både här och på mattan? Körde en timmes vinyasa flow och avslutade med happy baby och childs pose, sååå härligt! Perfekt avslut på dagen och jag känner mig nu lugn och mjuk i kroppen. Såg att många har börjat dela med sig lite av sig själva och sina livshistorier, underbart! Känns som jag kommer er alla närmare! Tänkte inte jag skulle vara sämre så jag skriver lite om mig själv i en egen kommentar. Kram o kärlek till er alla!?????

  Susanna 2016-10-27 20:51:08
  Svara
 • För lite sömn i flera dagar resulterar i att jag blir spacey och helt slut. Orkar nästan inte med mig själv men gjorde dagens övningar + djupandning.. Tycker så mycket om de här positionerna!! Känner mig så lekfull i happy baby och lugnet i childs pose är guld. Nu blir det tidig läggning för att komma ikapp. KÄRLEK

  Thilda 2016-10-27 20:16:39
  Svara
 • Måste först och främst tacka Sofie för allt hon har lärt oss och alla frågor hon så utförligt har svarat på! jag har fått en helt ny inblick i yinyogan och lärt mig hur mycket som helst! Från att ha tyckt att den tog onödig tid då jag kunde göra massa andra yogapositioner har jag verkligen förstått tjusningen med yin yoga och dess fantastiska påverkan på inte bara kroppen och fasciorna i sig utan även mentalt och andligt.
  Nu till dagens två övingar- happy baby och childs pose. Happy baby är en härlig övning som jag fick till ordentligt första gången bara för ett par månader sedan. Tidigare har jag inte riktigt fått ner ryggen och höfterna utan haft en rundad rygg och haft svårt att hålla balansen. Men nu när jag har ”lärt” mig och kommit underfund hur jag ska göra så har jag verkligen börjat gilla den här positionen- och så även idag! Tycker verkligen att den öppnar upp ljumskarna och höfterna ordentligt och känner mig mycket rörligare när jag har gjort den.
  Över till Barnets position- en övning jag tidigare i mitt stressfulla liv har tyckt var ”onödig”, varje gång den har ingått i ett internetbaserat yogapass har jag ”hoppat över den” och gjort mer ansträngande övningar (fröken duktig ska alltid prestera, någon som känner igen sig?) så det var verkligen nyttigt att lägga sig i den i fem minuter. Men oj vilken avslappning och välbehövliga fem minuter. Jag ska aldrig mer hoppa över childs pose! För precis som alla andra yogapositioner så fyller den sitt syfte! Är det något denna yogautmaning har lärt mig så är det att lyssna på kroppen och även unna sig att ta det lugnt på yogamattan, för är det någonstans man inte behöver prestera eller någonstans man kan koppla bort ”Fröken Duktig” så är det definitivt på yogamattan!!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-27 19:52:52 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • ????❤

  Anna 2016-10-27 19:08:28 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Jag kom på en sak nu. Har tänkt på det flera ggr under utmaningen men inte skrivit det tror jag. Förr, innan den här utmaningen var yoga väldigt ”heligt” för mig, i den bemärkelsen att jag satte upp vissa former för hur den skulle utföras. En viss tid, ganska strikt, svettig och den skulle ge nåt på djupet för både muskler o själ. Nu inser jag att det är mer lek o glädje o känsla i min yoga. Formen inte lika viktig. Tiden inte så strikt o ja fokuserar inte på om jag svettas eller inte. I dag tex under passet när jag låg i en höftböjare kom Ove min ena hund o ville gosa/leka. Så då lekgosade jag lite med honom o gav honom o den andra hunden mat, o återgick sen till mattan o fortsatte yoga. Jag gillar min nya inställning till min yoga 🙂 ??

  Coachingmedanna 2016-10-27 18:41:45
  Svara
 • Happy baby är alltid en skön avslappningsposition! Kändes bra idag precis som de andra dagarna med happy baby tidigare i veckan! Tack! ??

  Cecilia 2016-10-27 18:38:40 http://www.instagram.com/ccyogastory
  Svara
 • Hej,
  Hoppas ni har en fin dag:)
  Happy baby brukar jag nästan alltid göra i slutet av ett yogapass. Men har svårt o vara där nån längre stund, det drar o är stelt väldigt mycket i ljumskar o höftpartiet. Försöker andas in där men den känns väldigt jobbig. Öva mer kanske? 🙂
  Kram
  Ser fram emot nästa ”del”

  Coachingmedanna 2016-10-27 16:57:07
  Svara
 • Haft en lite mer deppig förmiddag! Försökte att vända på det men känslorna bara flödade fram så avbröt happy baby och låg endast i barnets position. Kändes bättre efteråt men nu måste jag till jobbet. Ska testa happy baby ikväll så får vi se om det kan hjälpa mig att slappna av och sova 🙂

  Minna 2016-10-27 15:36:09 http://mittkokoshjarta.se
  Svara
 • Här följer några rader om mig.
  Anna heter jag. Bor sedan 2003 i Göteborg (är uppvuxen utanför Borås).
  Jag har arbetat inom förskolan under nästan 20 år, varit ”i väggen” 2 ggr. När tredje gången var på väg och jag var helt tömd på allt, energi och livsglädje, då skrek min inre röst ”Nu räcker det!” Jag lyssnade…. jag gick rätt in till chefen och sa upp mig. Jag beslutade mig för att må bra och vara lycklig.
  Slutade arbeta i juli 2015 och har sedan dess tagit hand om mig själv. Jag har tillåtit mig att vara, att njuta av livet och göra saker jag mår bra av. Det var mitt livs bästa beslut! Jag har aldrig mått så bra. Nu gör jag saker för min skull. Utmanar mig själv. Andas….. det är inte mycket som stressar mig i nuläget. Under resans gång började jag yoga hemma. En position om dagen till att börja med. För att inte ge mig själv för stora krav. Sedan har det flutit på. Jag yogar varje dag. Ibland en position ibland många. Allt beror på hur det känns i kroppen.
  Jag följer med nyfikenhet allas olika resor här i bloggen. Inspireras och blir glad. Lever efter mottot: Det löser sig. När tiden är rätt faller allt på plats. ????❤

  Anna 2016-10-27 14:58:29 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Vaknade med lite halsont och nästäppa…. Inget bra när jag skulle på ett 55 minuters yogapass på morgonen. Ställde in.
  Efter några timmar kikade jag in på Josefines blogg och såg dagens utmaning. Kändes precis lagom för min kropp idag. Hade lyckan att yoga ute i solen på trädäcket med vinden som blåste igenom kropp och själ. Skönt. Återhämtning i lä ?

  Anna 2016-10-27 14:21:10 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Hej på er,

  Jag kan väl passa på att ta över stafettpinnen i loppet som Malin påbörjade. – Ett härligt initiativ!
  Jag heter Siiri och är en 30-årig tjej från Finland. Jag är finlandssvensk, vilket innebär att jag pratar svenska som modersmål men låter som ett mumintroll. Jag har även finskan som ett andra modersmål. Jag flyttade till Stockholm för ca 4 år sedan pga jobb och bor här tillsammans med världens bästa sambo som är Örebroare. Mycket av mitt liv går ut på mitt jobb. Jag jobbar på ett klädföretag där jag ansvarar för driften och personalen i våra egna butiker. Det är super kul och inspirerande, om än lite slitigt ibland.
  Min stora passion är att resa. Jag ÄLSKAR att åka till nya exotiska ställen och upptäcka sådant som är vackert och spännande! Dessutom älskar jag musik. I rätt så många olika former och genrer. Dras mycket till klassisk rock, 80-tals rock, men även indie-slingan och varför inte en och annan pop-låt. Lirar också bas lite till och från.
  Yogan kom jag i kontakt i för ca 15 år sedan och har gjort det lite från och till. Har haft perioder där jag inte gjort det på flera år, men nu sedan 3år tillbaka har jag fått igång en regelbunden practice och är fullkomligt förälskad i det.
  Super kul med detta initiativ och roligt att höra mer om er andra som deltar.
  <3

  Siiri 2016-10-27 13:01:56
  Svara
 • Hej allihop! Kul att få läsa era presentationer från igår ?❤ känns som man lär känna er lite ytterligare! ?

  Jag har faktiskt lite hatkärlek till happy baby.. ? jag gör den nästan varje dag men ogillar den ändå lite.. men som jag behöver den! På morgonen känns det som att jag knappt får in benen mot kroppen utan att jag får ont i ljumskarna eller framsidan av höften (tror jag..) så idag gjorde jag liksom jag brukar innan jag ger mig in i positionen, värmde upp ordentligt med många solhälsningar och mycket stretching, sedan gick det bättre och jag kände inte av det där onda längre.
  Hade förövrigt en väldigt härlig morgon där jag och mini käkade frukost i soffan och sen tog en promenad i den underbara höstsolen ?

  Hur är eran dag? Hoppas solen lyser på er alla ??☉?

  Tove Blomsten (@yogatove) 2016-10-27 12:49:30
  Svara
 • Just ja…Tack Malin för ditt presentera sig initiativ…super…så roligt att läsa lite om vilka ni är..jag skriver lite om mig själv imorgon…Heja heja oss!!

  Karin O 2016-10-27 12:31:17
  Svara
 • Heeej alla finingar
  Ja..Happy Baby är intensiv så jag modifierade lite tills det gick att vila mig in i den….Skönt och mycket lugnande och rogivande pass idag…Att ha timer är ju super..det hjälper verkligen med att hålla fokus….Fyra dagar är kvar och jag håller med dig Josefine att det har gått väldigt fort…för mig är det en glädje att jag känner att jag har klarat det så här långt och samtidigt en känsla av att jag inte vill att det ska ta slut..
  Jag skulle vilja fråga dig Josefine om det är okej att jag inte delar på Facebook de sista dagarna men är kvar i utmanings ändå?!…Jag skulle tycka att det var skönt att gå in i helgen imorgon och inte vara uppkopplad till cyberspace mer än till din blogg…..
  Önskar er alla en tillitsfull torsdag……
  All kärlek

  Karin O 2016-10-27 11:51:13
  Svara
 • Happy Baby är intensiv för mig men brukar klara av att vara kvar i den genom att fokusera på andningen och andas långa djupa andetag till höftpartiet.

  Hanna 2016-10-27 08:06:36
  Svara
 • God morgon! ❤️️
  Denna sekvens var lite som korven på IKEA. Man kommer in i det och tycker – gud vad kul. Man tittar runt på alla rum de byggt upp, blir inspirerad plockar på sig en massa grejer, och har det härligt. Efter ett tag, dvs 3min in i Happy Baby kommer man till kassorna. Körna är långa, man är trött och vill bara komma hem, dvs – armarna blir trötta, insidorna av låren blir trötta, händerna blir trötta och man vill bara komma ur positionerna. Man kämpar sig igenom kassakön – de sista 2min med frustration och vill bara ge upp. Sedan klirrar kassan – meditationsklockan – och man ser korvståndet! Dvs man får gå in i Child’s Pose.
  Vad underbart!! Man är trött och hungrig och man får en korv för 50spänn!! Wohoo!!
  Man får lägga sig i barnets position, låta magen vila på insidan av låren – känna hur man sträcks ut mellan varje ryggkota och känna sog omfamnas av lugnet – ny energi av den goda, billiga korven! ?
  Efter det är det en njutning att få sitta rak i ryggen och meditera i 5min – dvs bilresan hem.

  Och när man väl är hemma har man glömt bort dendär jobbiga kassakön, har en förskönad bild av att IKEA = korv, och kan inte vänta tills nästa besök. ?

  Löv it!

  Siiri 2016-10-27 08:02:32
  Svara
 • God morgon! 🙂 Vaknade med träningsvärk efter ashtanga och hatha yoga klasser, det var en seg och stel kropp som ställde sig på mattan och utförde att tidigt eget flöde. Var snäll mot mig själv och fokuserade på lugna, snälla asana. Så belöningen: dagens yin yoga poser, happy baby och barnet. Dessa är verkligen som en present, så välgörande och så sköna!!! Tack 🙂 Kram

  Mia Haglöf 2016-10-27 07:09:42 http://miassidor.blogspot.com
  Svara
 • Gomorron gomorron! Börjar känna att jag blir hemskt stel innan den dagliga yogan, så det är så bra för denna kontorskroppen ??

  Anna-Klara 2016-10-27 06:38:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!