YOGAUTMANING Dag 23: Twisted roots

Yogautmaning Yin twisted roots-1Yogautmaning Yin twisted roots

NAMASTE! Dag 23 av 31 i vår yogautmaning. Ni är sååååå galet grymma. Vilken disciplin alltså.

 

Vi med Yin i några dagar till och med lyxen att ha Sofie med oss. Idag ska vi göra twister, rotationer, vridningar – kärt barn med många namn. Dessa är nämligen som medicin för kroppen! De sträcker inte bara ut sätet, ryggen och nacken utan är också (precis som Seal) perfekta att göra om du har ont i magen, eftersom de stimulerar tarmarna och på så vis förbättrar matsmältningen. Jag brukar ofta lägga mig ner i en härlig vridning efter maten.

 

Fokusområde: ryggrad

 

Gör så här

 1. Ställ din timer så att den plingar var 5e minut.
 2. Lägg dig på rygg och krama om dina knän. Låt knäna vara parallella eller korsa ena knät över det andra. Låt sedan knäna falla över åt sidan så att det knät som korsat över det andra är överst, det vill säga korsar du höger knä över vänster så faller båda knäna åt vänster. Känns detta obehagligt för dina knä, låt dom alltså vara parallella. Du kan även sträcka ut det undre benet om det känns bättre. Kom ihåg att dina ben/knä är endast en hjälp för dig att komma åt ryggraden så det spelar ingen roll hur positionen ser ut ur estetiskt perspektiv.
 3. Prova att föra knäna lite uppåt eller neråt, och fötterna lite framåt eller bakåt, för att hitta ett läge där du kan slappna av.
 4. Låt motsatt arm (från knäna) falla ut längs sidan av kroppen. Armen kan få hänga fritt i luften om det känns ok. Detta kan t.o.m. ge dig en bonus, det vill säga en sträckning kring framsida axel hela vägen ut i armen. (Här har vi bl.a. hjärtats meridianer!). Känns det obehagligt att armen hänger i luften, lägg en kudde eller något under.
 5. Prova låta huvudet få vila åt samma håll som dina knä, för att kanske få den där sträckningen även kring framsida axel. Ett annat alternativ är att vila med ansiktet mot taket, eller mot den utsträckta armen.
 6. Andas ner i magen och tillåt hela kroppen att slappna av.
 7. När timern ringer, kom sakta ut ur positionen och gör övningen på motsatt sida.
 8. Därefter lägg dig i Savansana eller sätt dig i meditation de sista fem minuterna.

 

Hur gick det för dig idag? Kunde du slappna av och njuta av dessa härliga twister? Dela gärna på #josefinesyogautmaning

 

STOR VARM KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
142kommentarer
 • Hello! I recently would like to provide a massive thumbs up for that wonderful information you’ve got here during this post. I will be coming back to your website for additional soon. NTX KETO

  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera en vivo camarero 2023-06-26 05:42:26 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  gate io giriş 2023-05-08 05:30:56 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! watch free horse racing

  freehorseracingtv 2023-03-24 15:56:00 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Thanks for sharing about that.
  I am looking for more information about it.
  I will follow you to update the latest posts.

  카지노 사이트 추천
  사설 토토 사이트
  스포츠 토토 배당률
  스포츠 토토 승부 식
  승부 식 토토
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-02-11 07:04:03
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. kanal d canlı

  racing tv 10 per month 2022-12-28 09:09:25 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv contact 2022-12-24 05:59:05 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation.

  izmir nakliyat 2022-12-09 08:52:39 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  bornova nakliye 2022-12-07 06:49:06 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://freehorseracingtv.com/

  doncaster races on tv today 2022-12-03 17:46:40 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Fick göra den här dagen eftersom jag hade fått ett skov o var icke så rörlig o himlaont. Ikväll är det litebättre så det blir yoga så gott det går. Kan inte anv ena armen men jag har ju så mkt mer kropp 🙂 Lite tårar kom, liten kombo av smärta o ledsamhet över skovet. Ena sidan av mig känner en tacksamhet att jag blev påmind i vilken smärtsamhet jag levde i förut. Sen finns det väl en rädsla att det inte ska gå över…

  MariaW 2016-10-24 22:36:42
  Svara
 • Hej ladies! (Var är alla män!?)

  Ville göra en sak klart i denna:

  Ni behöver INTE ha båda axlarna i golvet. Ni behöver INTE ha knä OCH axel i golvet. Denna position (alla) analyseras från axis och ut, dvs den handlar om ryggraden. Vad vi gör med fötter och händer spelar ingen roll, då dessa är en hjälp för att komma in i och stanna i positionen. Om armen hänger fritt i luften, helt ok om det känns ok. Mina atleter gör alltid denna med armen hängande i luften för att även komma åt framsida bröst, axel och ev hela vägen ut i handen.

  Knäna behöver INTE korsas som i Twisted Roots, utan kan vara parallella om det inte känns ok att korsa. Återigen, positionen handlar om ryggraden.

  Tyvärr undervisas det alltför ofta att man måste ha axlarna i mattan, och knä mm ska vara på ett specifikt sätt. Dessa sk. alignment rules (linjering) skulle vi kunna diskutera i evigheter om varför de INTE existerar, då alla är individuella, och dessa regler skapar istället yogarelaterade skador, då vi MÅSTE modifiera alla positioner pga. vårt unika skelett (lika unikt som våra fingeravtryck) mm. Ingen är lik någon annan på insidan, och vi måste känna positionerna från insidan och ut.

  Så låt benen få hamna lite som dom vill, och armarna likaså. Låt huvudet vila mot knäna, uppåt mot taket eller mot den utsträckta armen. Det kommer kännas olika. Prova olika varje dag, kanske. Praktisera med den kropp du har IDAG, och inte såsom det var igår eller såsom du önskar att det skulle vara. Vi förändras hela tiden.

  Varm kram till er alla, härligt att läsa era kommentarer även om jag inte svarar på alla… försöker svara på era frågor bara men läser igenom allt!

  YIN YOGA Sofie Ringsten 2016-10-24 17:17:24 http://www.yinmeditation.com
  Svara
 • Är lite efter med mina komentarer men det är för att jag inte riktigt har tid under dagarna och på kvällarna har jag varit såå trött den senaste veckan. Dels pga av att det regnat och varit grått vilket betyder att vår lilla d-vitaminvän inte visat sig på ett tag. Plus att jag gör yinutmaningarna främst på kvällarna ? vem kan hålla sig vaken då?
  Men iaf, jaaaa denna är sååå skön. Har somnat såhär flera gånger! Ser att många av er andra också gör det ??

  Känner verkligen att denna utmaning börjar gå mot sitt slut, och åh vad jag också kommer sakna er allihopa. Tänk att man kan tycka om så många människor och känna ett sammanhang trots att man aldrig träffats! Visst är det häftigt ?
  Har försökt att hitta många av er på Instagram men det är säkert någon jag missat så kommentera gärna er insta så kan vi alla fortsätta följa varandra även när denna utmaning är slut. Det vore väl konstigt om man bara slutade prata efter allt vi delat med varandra? ??❤
  Kramar till er!

  Tove Blomsten (@yogatove) 2016-10-24 10:41:28
  Svara
 • Jag gör mitt dagliga yogapass innan jag lägger mig för att sova. Jag gjorde denna twisted root i slutet av passet igår. Det var tur att jag hade klockan ställd, för jag slumrade nämligen till där på mattan en stund. Underbar position <3

  Helen 2016-10-24 08:43:51 https://www.instagram.com/im.hille/
  Svara
 • Underbar ryggtwist! Fast det stramar även på utsida lår. Jag hade verkligen behövt massage där… Eller kanske dags att damma av den där form rollern?

  Nellie Rolf 2016-10-23 23:24:02 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Älskar den här! Det är bara skönt och avslappnande tycker jag! Godnatt!

  Maria Gelderman 2016-10-23 23:12:30
  Svara
 • Efter ärenden på stan, regn, en överfull t-bana, så kom jag hem och tända massa ljus (ja, det är ju kolsvart mitt på dagen för tillfället) och gjorde alla yin-övningarna från veckan som gått. Blev 60min totalt. Gillar verkligen meditations-appen, så bra att inte behöva hålla koll på tiden själv. Fast annars var tanken rätt spridd. Men det kändes välgörande ändå. Men någon mer än jag som nästan känner sig MER stel efter alla höftöppnare? Känns liksom som att kroppen spjärnar emot och vill gå tillbaka till sin stela form igen =/

  Klara 2016-10-23 23:07:09
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Inte mer stel kanske, men däremot har jag haft muskelvärk dagen efter om jag gjort någon för mig intensiv position.

   Hanna 2016-10-24 11:56:45
   Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Jag själv känner inte igen mig i det, men tror säkerligen att det är många som gör det. Kanske är det så att du känner av någonting annorlunda i höfterna och upplever känslan som mer spänd än vad det egentligen är? ?

   Tove Blomsten (@yogatove) 2016-10-24 10:45:39
   Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Vad mysigt att komma hem och tända massa ljus, låter som ett riktigt härligt långpass!

   Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-24 06:08:31 http://www.nouw.com/my_journey
   Svara
 • Körde den här riktigt sköna twisten nu innan jag skulle lägga mig. Det kanske inte var det bästa beslutet för jag typ somnade när jag låg på varje soda. Vet inte riktigt om det är ett bra eller dåligt tecken? 🙂 Kände att jag hade lite svårt att ha både knät och axel nere i golvet samtidigt. Försökte reglera lite upp och ner med knät för att komma bättre in i positionen. La en kudde unde knät till slut så att benet kunde vila samtidigt som axeln var i golvet. Det blev iallafall en skön twist, även om jag inte riktigt vet om det var ”rätt” sätt att göra det på.
  Hoppas ni alla har haft en härlig söndag! Kram?

  Rebecka Johansson 2016-10-23 23:02:18
  Svara
 • Har varit en rörig helg och fast jag fått mycket gjort känner jag mig inte alls nöjd. Yngsta sonen somnade för en halvtimme sen så idag blev det sen yoga.
  Men det var skönt att avsluta helgen med yoga, imorgon är en ny dag och en ny vecka mid nya möjligheter!?? God natt fina yogisar!?

  Sandra 2016-10-23 22:52:43
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Ibland har man varit igång så mycket och fått så mycket gjort att huvudet fortfarande känns som en ända röra för att man inte alls hunnit vara mentalt eller kanske även fysiskt ledig.
   Gott att du fick din yogastund iaf och hoppas din vecka blir toppen! Kram ?

   Tove Blomsten (@yogatove) 2016-10-24 10:48:10
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Ny vecka med mer yoga! Skönt att du fick till tiden iaf.

   Malin / @nilamyoga 2016-10-24 07:06:45
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Rätt tänk- skönt att avsluta ed yoga och snart är det måndag och nya tag igen!

   Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-24 06:09:28 http://www.nouw.com/my_journey
   Svara
 • Jag fick 75 min. Global yoga inklusive dagens övning idag – väldigt lyckad födelsedag! ☺ Noterade att när jag ska till en yogaklass behöver jag aldrig motivera mig själv med typ ”det kommer kännas bra efteråt”, hur trött jag än är eller hur mycket regnet än vräker ner när jag ska gå ut. Härligt! Det är nog därför det inte blir så mycket annan träning nu för tiden…. Jag har hittat hem! ?

  Sara Alexandersson 2016-10-23 22:47:38
  Svara
 • Uää är jag den enda som känner av det här höst mörkret och bristen på sol?? Blir sååå trött o deppig? Helgen har varit lite kämpig men som någon annan skrev här är det så skönt o ha yogan som en trygg gammal vän man kan falla tillbaks på, som en klippa i vinden. Alltid där. Känns perfekt med yin just nu, långsamt o närvarande, inkännande. Hoppas ni alla haft en fin söndag! Kram???

  Susanna 2016-10-23 22:16:30
  Svara
 • Åååh så skönt det var idag! Efter dusch, ansiktsmask och vila gjorde jag dagens twist.
  Kändes så otroligt bra i hela kroppen.
  Prövade även att vrids huvudet åt samma håll som knät (inte gjort så tidigare) och OJ vad det drog i axeln. Kändes som armen skulle lyfta trots att de låg mot golvet! Välbehövligt med lite variation tror jag nog.
  Yin har verkligen blivit en bestående rutin för mig, är så glad att jag får lära mig nya saker och utveckla rutinen ännu mer tillsammans med alla er!!

  Minna 2016-10-23 21:12:14 http://mittkokoshjarta.se
  Svara
 • En absolut favorit som jag gör nästan varje dag. Brukar även samtidigt ta tag om ena höften med ena handen och dra den bort ifrån mig en stund för att få till en extra stretch som framför allt min ena sida behöver.

  Christina Lindström 2016-10-23 21:10:36
  Svara
 • Dag 23. Underbara ryggtvistar. Makes me happy. Håller mig stark, frisk och rörlig. Skönaste jag vet… och jag gör den varje dag för att annars mår jag inte bra. LOVE!

  Ann-Charlotte 2016-10-23 20:54:11 https://www.instagram.com/bycharma/
  Svara
  • Svar på Ann-Charlottes kommentar.

   Härliga vanor!!

   Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-24 06:12:05 http://www.nouw.com/my_journey
   Svara
  • Svar på Ann-Charlottes kommentar.

   Åh så härligt det låter att den får dig att må så bra!?

   Sandra 2016-10-23 22:49:26
   Svara
  • Svar på Ann-Charlottes kommentar.

   Har en fråga till dig Sofie. Jag hamnar ofta i denna twist på höger sida (naturligt) när jag vilar i sängen eller soffan. Glömmer då bort att byta till vänster. Även när jag ska sova, kan det påverka kroppen negativt att ligga i twist på endast en sida alltför mycket? Tänkte om det kan bli någon obalans eller om jag kan fortsätta utan problem. Haha lite udda fråga men är lite fundersam ?

   Minna 2016-10-23 21:22:14
   Svara
   • Svar på Minnas kommentar.

    Inte alls udda fråga! Jag hamnade där själv faktiskt efter ca två veckors bihåleinflammation då jag i princip låg i fosterställning på en och samma sida hela tiden, dag som natt. När jag kom ur förkylningen och fick massage så var jag rätt sne i kroppen. Så det kan absolut bli så att man får en ”negativ effekt” av att alltid ligga åt samma håll, precis som jag själv fick. Det går att rätta till, så se till att gör positionen på båda sidor. Om vi bara gör positioner på en sida så får den andra sidan ingen stretch alls, och då kan det naturligtvis komma ”negativa effekter” och det som ofta benämns som obalans.

    YIN YOGA Sofie Ringsten 2016-10-24 16:59:07 http://www.yinmeditation.com
    Svara
 • Åh JA, visst är den härlig!!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-23 20:38:59 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Älskar ”vridningar” när man känner hur det knakar loss längs ryggen. Men även i dessa är det svårare för min vänstra sida…vad beror det egentligen på?
  Ha en skön kväll.
  Kram tora

  Tora 2016-10-23 20:32:00
  Svara
  • Svar på Toras kommentar.

   Vårt skelett är SÅ asymmetriskt. INGEN ser likadan ut på hö och vä sida. Precis som våra fingeravtryck! Tyvärr är det något de flesta tror. Vi har även beteendemönster där vi använder en sida ofta mer än den andra, och vi kan dra på oss spänningar på ena sidan men inte andra. Ett exempel är atleter som utövar ex. fotboll, tennis, golf mm där man använder en sida mer än den andra. Är själv surfare, och även där använder man en sida på ett sätt som man inte använder den andra, och det kan skapa unika spänningar.

   YIN YOGA Sofie Ringsten 2016-10-24 17:01:06 http://www.yinmeditation.com
   Svara
  • Svar på Toras kommentar.

   Visst är det skönt att få till de där härliga knakningarna? 😉

   Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-23 20:36:38 http://www.nouw.com/my_journey
   Svara
 • Hej på er! ? ❤
  Är jag den enda som inte gillar tvist? ?
  Mina låsningar sitter helt klart i höften och ländrygg. Kunde ligga kvar och känner inte av ryggen men höften och ljumsken. Jag har ju en skada i ena höft.
  Jag har kommit långt under denna utmaning både att förstå var mina låsningar sitter helt fysiskt och mentalt. Fantastiskt skönt och fantastiskt jobbigt.
  Ser framemot morgondagens medicinsk yoga ?❤?

  Hanna L 2016-10-23 20:15:51
  Svara
 • Har blivit helt frälst i min stund efter barnens läggning. Körde ett pass med dottern på eftermiddagen så mannen undrade om det verkligen var nödvändigt att plocka fram mattan igen efter att äldsta somnat. Eh, ja!

  Det var länge sedan jag gjorde denna. Höger höft låste sig så jag kom nästan inte loss när jag vred åt vänster. Det kändes lite läskigt. Har inte hänt förut. Men nu efter savasana så har det släppt helt och är som vanligt igen.

  Malin / @nilamyoga 2016-10-23 20:11:27
  Svara
 • Jag fullständigt Älskar vridningar!!! Det könns som om man ”vrider ur” skräp som ligger inkapslat i kroppen! På Yogafusion idag var jag med på ett Yinpass och då gjorde vi just denna?? Superskönt efter en intensiv yogahelg??? Kramar Jane

  Jane 2016-10-23 19:43:34
  Svara
 • Åh! Den här är en av mina favoriter, men jag hade ingen aning om att den heter Twisted Roots! Vilket fint namn 🙂 Idag blev min yogastund längre än vad jag räknat med… jag gjorde alla yinövningar vi testat hittills. Härligt! Jag lär mig så mycket på att vara med här, tack för att ni sprider er kunskap! Namaste 🙂 ❤

  Emma K 2016-10-23 19:21:15
  Svara
 • Den här gjorde vi på vår TT idag. Alltid lika skön tycker jag. Idag gjorde vi den dock från att hålla benen upp i luften och långsamt sänka ner åt sidan. Då fick man använda sina core muskler lite mer. Tack för idag!

  Cecilia 2016-10-23 18:12:48 http://www.instagram.com/ccyogastory
  Svara
 • Gokväll
  Ingen höjdardag för mig idag…Jag har gjort min yoga och det känns fint att yogan är med mig de här dagarna när det är lite motigt..Jag kände ingen större skillnad mellan höger och vänster sida idag…
  Skön Söndag Alla

  Karin O 2016-10-23 18:05:12
  Svara
 • LOVE 2 TWIST!! Den här är sååå skön. Testade den här efter maten och jag håller verkligen med! SÅ skön för mage tarmar som man känner börjar arbeta.. Bra tips!! Den här hör till mina favoriter, känner ett sådant lugn när jag ligger i denna. Har dock aldrig legat så länge som 5 minuter, vilket gjord att jag kom ännu djupare in i den idag, verkligen skönt. Älskar alla övingar där man vrider ryggraden. <3 KRAM

  Thilda 2016-10-23 17:53:20
  Svara
 • Hej skönheter ? Efter mitt ”downbrake” min ”tömning” igår kändes yogan idag så skör, ren och klar ❤️ 100% mottaglig och alla sinnen aktiva. Inga tankar alls bara full närvaro i tacksamhet ?? Jag upplever att det kläms åt i ljumsken om jag lägger det ena knät framför det andra, likaså benet utsträckt så jag har mina knän i 90 grader och ovanpå varandra. Armen vilade skönt på en liten kudde, nacken kändes skön. Älskar twistar och var dom gör med magen, det drog även i höften efter att den börjat vakna till liv efter sfinxen. Börjar tycka om min kropp mer och mer, och den mej, samarbeta är fint. Inga tankar om prestation, förlåt för hur jag har pressat mig tidigare och tack tack tack för ny kunskap ❤️❤️❤️??????

  Jessica Karlsson 2016-10-23 17:43:59
  Svara
 • Den här positionen är superskön och det brukar knäcka till lite i nacken, på ett skönt sätt, när jag gör den här. Jag brukar vända blicken åt den utsträckta handen.. Jag försöker också blir bättre på att få ned båda skuldrorna i underlaget. Den skuldran där armen ligger jämns med kroppen vill gärna lyfta lite.
  Jag har även en fråga kring saddle pose. Jag har gjort den ihop med de andra övningarna sedan sist eftersom jag kände att jag nog är väldigt stel i nedre delen av ryggen (svanken). När jag legat så ett par minuter vill jag gärna ha en mot rörelse/böjning, utöver Childs pose. Kan någon ge tips på en sådan. Hoppas att ni alla har en fin söndag! Namaste=)

  Sanna 2016-10-23 17:29:03
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Du behöver absolut INTE få ner båda skuldrorna i golvet. Antingen knä eller axel brukar hamna i golvet, men båda behöver inte vara i golvet. Det är dessvärre en ”myt” inom yogan. Fokus är ryggraden och vad vi gör med händer och fötter spelar ingen roll, dom är bara en hjälp att komma in i positionen, som handlar om ryggraden.

   Huvudet kan vara åt vilket håll som. Själv har jag huvudet mot knäna för att få en stretch över bröst, axel och ut i armen också. Men det är helt individuellt, och inget är rätt eller fel.

   YIN YOGA Sofie Ringsten 2016-10-24 17:10:35 http://www.yinmeditation.com
   Svara
 • Så oerhört skönt. Kände hur bröstet öppnade upp sig. Först lite gottont sen bara skönt. Hade kunnat stanna i positionen längre… underbar utmaning!

  Anna 2016-10-23 17:06:22 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Så skönt att vrida ryggen och samtidigt öppna upp i bröstet. Ett lugn sänkte sig över mig när jag låg i denna positionen, på något vis förknippar jag denna vridning med trygghet och harmoni. För mig som har en ”problem-mage” var den perfekt att göra efter maten för att stimulera matsmältningen och få igång tarmarna. Tycker att yoga generellt har hjälpt min onda mage och ofta när jag får mina magproblem gör jag yoga för att få mindre ont. Dagens tips till alla är att göra Josefines yinyoga på 60 minuter som finns på yogobe (en helt ny värld har öppnat sig för mig sedan jag använde Josefines bonuskod till oss i utmaningen), så härligt pass och samtidigt kloka ord. Passet får både kroppen mjuk men även sinnet att komma igång (jag insåg plötsligt att jag grät under en av positionerna). Perfekt att göra denna regniga söndag när bröddegen jäser 😉

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-10-23 16:31:46 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Hade inte tänkt gå på ett vanligt vinyasa pass idag utan endast köra ett kort ”yin pass” hemma då jag kännt mig lite trött i kroppen, vid tre kröp det i benen så jag gick iväg på ett 75 min yoga pass på studion i alla fall och det var skönt, avslutade med denna posen. Efter yogan gjorde jag din (Josefine) auberginegratäng, mums så god den var, kan rekommenderas. Nu är jag redo för en ny vecka! Kommer känns tom utan att gå in och kika här varje dag och se en ny övning 🙂

  Stina 2016-10-23 13:30:39
  Svara
 • Verkligen en härlig position, det känns så skönt i kroppen efteråt! ❤ Åh, vad fort det har gått, jag vill inte att den här underbara utmaningen ska ta slut!! Ha en fin dag alla! / @susannelennmark

  Susanne 2016-10-23 13:01:36
  Svara
 • Det här är en favorit utan vidare. Ibland vaknar jag strax innan väckarklocksn ringer. Då brukar jag göra sådana här tvister i sängen. Det gör gott. Nu har jag ont i höger nacke och skuldra efter att ha suttit hela gårdagen i bil och flyg. Ska försöka få till ett yinpass ikväll. Märker ju så tydligt att jag behöver yoga lite varje dag.

  Hanna 2016-10-23 12:34:50
  Svara
 • Need it!!!!!! Underbart 🙂

  Emma H 2016-10-23 11:02:03
  Svara
 • God morgon!
  Denna älskar jag! Känns otroligt bra i kroppen. Jag gör ofta denna när jag haft en lång dag på universitetet/jobbet eller när jag har behov av den vilket blir några gånger i veckan iallafall.
  Jag kunde slappna av, men märker även att jag är lite stelare på ena sidan. Men att göra denna till lugn musik är underbart.
  Tack???

  Yogi_johanna 2016-10-23 10:24:02 https://www.instagram.com/yogi_johanna/
  Svara
 • Åh så skönt! 🙂 Bästa, bästa, bästa <3 Tack

  Mia Haglöf 2016-10-23 10:05:50 http://miassidor.blogspot.com
  Svara
 • Denna övningen gjorde verkligen susen för matsmältningen. Magen kurrade konstant efter första vridningen 😀 Blev även grymt yr efter båda övningarna, avslutade med liggandes vila. Vad det nu kan bero på? Ha en fin söndag alla stjärnor! Och grymt bra kämpat!

  Victoria Larsson 2016-10-23 09:31:09
  Svara
 • Hej på er!
  Idag blev det verkligen tydligt hur mycket stelare jag är på vänster sida än höger. Med höger sträckt arm kunde jag vila armen i golvet. Med vänster sträckt arm tog det ett antal andetag innan jag fick knogarna i golvet.
  Kändes skönt att stanna i positionen i 5min per sida så man verkligen hann slappna av och hitta alla sträckningar i kroppen.

  Savasana 5min – som pricken på i. Och nu ett strong flow pass. Happy Sunday! ?

  Siiri 2016-10-23 09:26:40
  Svara
 • God morgon!
  Den här övningen gör jag nästan varje dag efter mitt ryggpass. Underbar övning! Men idag blir det yin för hela slanten. Det är spndag, det regnar och är dunkelt ute. Vad passar väl bättre än lite yin då?
  Ha det gott alla ???

  Katrin Nörthen 2016-10-23 08:40:24
  Svara
 • Gomorron gomorron! Körde denna i sängen med barn som klängde över mig från och till ? Mycket bra position för hela kroppen!

  Anna-Klara 2016-10-23 07:28:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!