Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min vinterdröm – Khola beach i Indien

Min vinterdröm - khola beach i Indien

WIHOOO – min dröm har gått i uppfyllelse. I vinter blir det yogaretreats på Khola Beach i Indien. Min absoluta favvo plats i världen. Helt överlycklig!!!!

 

Ända sen vi startade Yogiakademin har jag drömt om att få hålla retreat där. Det har dock tagit lite tid för oss att hitta ett ställe som känns ”Yogiakademin” men nu har vi äntligen lyckats hitta en heeeeelt ultimat plats. Bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

 

Ett retreat som ligger på en helt egen paradisstrand med 12 magiska bungalows och den vackraste yogastudio jag varit på. Dessutom har vi en kock där som lagar den mest gudomlig Ayurvediska maten jag någonsin smakat.

 

L Ä N G T A R!

 

Läs gärna mer om min upplevelser i Indien…

Hej Indien

Letar Yoga retreats

Älskar att resa själv

Hej då Indien

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja ha adressen till retreatet, eftersom min dotter Niki jobbar där ett par månader. Ser helt fantastiskt ut!

  Denise Lundberg 2018-01-01 17:17:12
  Svara
 • Åh va kul med Indien! Jag var inne på hemsidan å löste lite om det, låter helt underbart! Jag undrar bara vad det är som ingår, tex måltider, vad en behöver tänka på att budgetera för utöver flyg och kursavgift?

  Mikaela 2016-08-22 20:32:55
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Jajaja…det är MAGI! Allt på plats ingår – all mat, yoga, boende. Spana in länken här för att se datum, info och pris: http://www.yogiakademin.se/boka-nu.aspx? <3

   josefinebengtsson 2016-08-23 15:23:24
   Svara
 • Oh wow!! Har ni hunnit planera vilka datum det gäller?

  Sanna 2016-08-22 09:28:20
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   YES!!! Vi kör 6 retreat där i vinter från den 9 december till den 30 januari. HÄNG MED!!!!! 🙂

   josefinebengtsson 2016-08-23 15:21:49
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!