Hej Indien – inget aprilskämt!

Hej Indien Hej Indien!

 

HEJ INDIEN! Nix, inget aprilskämt – jag köpte en spontan enkelbiljett och befinner mig just nu på mitt favvo ställe i världen – Agonda beach, Indien. Detta har varit mitt vinterhem de senaste fyra åren. Samma strand, samma lilla bungalow.

 

Detta året byttes det ju ut mot Costa Rica vilket också var fantastiskt men nu efter Bretagne kände jag ett galet sug efter att få lite ensamtid i detta paradis. Så väldigt spontant bestämde jag mig för att åka hit!

 

Jag vet jag flänger och far världen över men det är helt underbart att vara här. Eftersom jag haft retreat hela vintern och jobbat – undervisat varje dag och umgåtts med människor 24/7 så är det skönt med några dagar där jag bara får vara, bara får lyssna på min kropp.

 

Wihoooo!!!!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefine,
  Jag har nu bokat in en resa till Khola Beach den 6-13 januari 2018 med Yogiakademien. Jag undrar – Hur långt är det mellan Agonda Beach eller Simrose från Khola Beach? Min tanke är att stanna 3-4 dagar extra efter kursens slut, och vill ha än dock närheten till Khola Beach. Har du något bra förslag på något hotel om jag kommer en dag innan? Hur långt bort är vi från flygplatsen,bara så att jag vet lite mer innan jag bokar resan på egen hand.

  Mvh
  Soomi Unger

  SooMi Unger 2017-08-31 12:45:44
  Svara
  • Svar på SooMi Ungers kommentar.

   Heeeeeej SooMi. Ahhhh va härligt. Ser verkligen fram emot att yoga med dig där. Jag längtar dit varje dag, MAGI! Khola Beach ligger ca 15 min med bil från Agonda (Simrose). Helt rätt att bo där efter kursen, Simrose är ett underbart hotell och Agonda en superhärlg strand. Det tar bara 1 h från flygplatsen och taxin kostar typ 200 kr. Wihoooo! LÄNGTAR. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-09-04 14:25:26
   Svara
 • Hej Josefine, jag har läst din blogg ett tag nu. Du är verkligen inspirerande! Jag har en fråga, jag undrar vad du har gått för yoga utbildning/ar? Då jag själv är intresserad av att kanske gå någon och det finns så mycket att välja mellan… /Anna

  anna 2016-04-01 07:50:04
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Heeeej Anna! Jag vet finns galet mycket utbildningar. Kul att du vill gå – wihooo!!! KÖR det är magi. Läs här – http://josefinesyoga.metromode.se/2016/03/20/vilken-yogalararutbildning-ska-jag-ga/ Hojta om du får frågor. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-04-02 09:56:43
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Hej!
    Tack, har kollat och ska kika vidare.. 🙂
    Jag är just nu påväg att boka en resa till Indien.. Jag undrar om du har några tips på bra o mysiga boende i Agonda i Goa? /Anna

    Anna fältskog 2016-07-23 19:42:28
    Svara
    • Svar på Anna fältskogs kommentar.

     WIHOOOO! Gud va härligt. Finns massa fina (men enkla) boenden i Agonda. Exempelvis Saxony. Om du är där när vi är där med Yogiakademin måste du koman förbi å yoga eller kanske va med på ett helt retreat. Vi håller till på en egen strand nära Agonda!!!! Stor kram

     josefinebengtsson 2016-07-25 14:16:02
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!