Älskar att resa själv!

Känner mig hemma. agonda-2 agonda-3

Älskar Indien och att resa själv. Det är liksom något speciellt här – någon energi som får mig att landa in i mig själv. Jag inser hur mycket jag saknar mig själv på sistone och hur viktigt det är för mig att få dessa pauser ibland. Pauser där jag helt kan lyssna in mig själv. Ta ett kliv bort från allt annat en stund. Få perspektiv.

 

Jag har liksom skapat mig som ett eget litet retreat här. Yogar typ 2-3 timmar på morgonen, äter frukost följt av en härlig strandpromenad. På eftermiddagen har jag tagit en magisk Ayurvedisk massage (nästan varje dag) och sen mediterat en timme. Mina kvällar har blivit tidiga med middag på stranden och sen lite läsning. Just nu är det ”A conversation with God” som är min kompis.

 

För er som inte gjort det så kan jag verkligen rekommendera att resa själva.

 

Läsa gärna mer om mina tankar om egentid HÄR eller HÄR.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I liked this amazing article and pictures. It was inspiring. Please keep on posting.

  Svara
 • This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information.

  Tom Cruise Leather Jacket Top Gun 2022-12-05 07:51:51 https://www.celebsmoviejackets.com/tom-cruise-top-gun-jacket
  Svara
 • Jätteinspirerande!
  Jag funderar på att gå TT och hittade bl.a. Green Yoga i Goa som verkar bra. Finns det några andra ställen du rekommenderar? Undrar lite över om deras inriktning ”multistyle” (hatha, vinyasa, yin, sivananda) är en fördel eller nackdel här hemma?
  Jag reste själv på Bali förra sommaren och jag håller med om att det är en härlig upplevelse.
  Kram

  Jeanette 2016-04-07 20:48:23
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Heeeeej Jeanette! Åh va kul att du vill gå en TT.

   Det finns ju hur många utbildningar som helst och svårt att välja. Givetvis är det alltid fint att kunna undervisa yogaformer, dock finns det ju en risk med multistyle att de inte är ”proffs” på någonting. En 200 h utbildning är ju en jättebra början men sen kommer du ju kunna gå massa fler kurser och utbildningar. Det kan nog därför vara bättre med någon som är lite mer fokuserad på en grej. Jag har gått massa olika utbildningar men varje enskilt utbildning har haft en specifik inriktning vilket jag har diggat. Här är ett inlägg om de utbildningar jag har gått: http://josefinesyoga.metromode.se/2016/03/20/vilken-yogalararutbildning-ska-jag-ga/

   Åh va härligt att du också gillar att resa själv – så skönt ibland!

   Skriv igen om du får fler frågor. Lycka till!

   STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-04-11 10:50:28
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Hej igen! Tack så mycket för svar!! 🙂
    Ja det är verkligen en djungel! Jag vill helst gå TT med inriktning Hatha och har letat främst i Indien och Goa då jag gärna vill vara nära vattnet, men det är verkligen svårt att hitta en som passar helt. Jag undrar lite hur det fungerar med Yoga alliance, behöver de ha en internationell stämpel eller räcker det med Yoga alliance USA eller UK för att kunna lära ut i Sverige?
    Tack för en superfin blogg! Kram <3

    Jeanette 2016-04-18 12:49:45
    Svara
    • Svar på Jeanettes kommentar.

     Det låter som en mycket bra start med Hatha och även i Indien. Yoga Alliance USA eller UK funkar jättebra. Huvudsaken är att det är Yoga Allience. Hoppas du hittar ngn härligt som passar med plats och datum. Kul att du läser. STOR KRAM!

     josefinebengtsson 2016-04-19 18:13:22
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!