Egen tid

Egen tid

Jag älskar människor. Att prata. Att leka. Att skatta.

 

Men jag behöver egen tid för det är i ensamheten jag hittar kraft. Det är i ensamheten jag möter mig själv. Får insikter.

 

Det är fredag och många av mina vänner ska på den där AWn för att snart dra vidare på en härlig vinmiddag. En del av mig vill vara med men idag behöver jag vara själv, mitt väsen skriker efter EGEN TID. Jag vill sätta mobilen på Flightmode och bara vara. Gå en lång promenad i naturen och sen laga den där maten som jag älskar men kanske inget jag skulle bjuda någon gäst på. Äta den i tystnad, njuta av den. Meditera, ligga på mattan och hänga runt i mitt eget sällskap. För mig är det LYX och en nödvändighet. Jag har väldigt svårt att förstå människor som aldrig behöver vara ensamma. En del av mig dömer dem – säger att de inte vågar möta sig själva i tystnaden. De flyr genom att alltid vara upptagna, uppkopplade och omringade av andra.

 

Men samtidigt vet jag att det finns något som heter Introvert och Extrovert och vilken ”kategori” man tillhör beror på var det är man får energi av – i ensamheten eller av andra människor. Jag diggar inte riktigt det där med att stoppa in folk i kategorier man kanske behövs det ibland för att bättre förstå andra, döma lite mindre liksom.

 

Jag kan känna en viss avund  (kanske just därför jag dömer dem) för den där extroverta-ligan – mina vänner som ständigt verkar ha energi att vara med på allt. Jag har dock accepterat att jag nog aldrig kommer bli sån, egen tid kommer alltid vara ovärderlig del av mitt liv.

 

Diggar du också att vara ensam, kanske Vipassana kan vara något för dig! Läs gärna mer om om det här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Se hai problemi a ottenere una patente di guida, puoi inviarci un\’e-mail direttamente ([email protected]) in tutte le parti dell\’UE, Germania, Portogallo, Francia, Spagna, Svezia, Paesi Bassi, Belgio, Estonia, Italia e Austria. contatto. e ti daremo tutti i consigli su come ottenere la patente di guida registrata senza problemi. Nessun esame sostenuto. Acquista da noi la tua patente.

  comprare la patente di guida italiana

  kayle 2024-05-17 03:36:40 https://www.documentoregistrato.com/
  Svara
 • Se você estiver com problemas para obter uma carteira de motorista, envie-nos um e-mail diretamente ([email protected]) em todas as partes da UE, Alemanha, Portugal, França, Espanha, Suécia, Holanda, Bélgica, Estônia, Itália e Áustria. contato. e daremos todas as dicas de como tirar a carteira de habilitação registrada sem problemas. Nenhum exame realizado. Compre a sua carta de condução connosco. https://www.onlinedocumentos.com

  kayle 2024-05-17 03:35:53 https://www.onlinedocumentos.com
  Svara
 • Si vous rencontrez des problèmes pour obtenir un permis de conduire, vous pouvez nous contacter directement par e-mail ([email protected]) dans toutes les régions de l\’UE, en Allemagne, au Portugal, en France, en Espagne, en Suède, aux Pays-Bas, en Belgique, en Suisse, Estonie, en Italie et L\’Autriche. Nous vous donnons tous les conseils pour obtenir votre permis de conduire enregistré sans aucun problème. Aucun examen passé.

  Accueil

  kayle 2024-05-17 03:35:01 https://www.achetez-permisdeconduire.com/
  Svara
 • Wenn Sie Probleme haben, einen Führerschein zu bekommen, können Sie uns in allen Teilen der EU, Deutschland, Portugal, Frankreich, Spanien, Schweden, Niederlande, Belgien, Estland, Italien und Österreich direkt per E-Mail ([email protected]) kontaktieren. und wir geben dir alle Tipps, wie du problemlos zu deinem eingetragenen Führerschein kommst. Keine Prüfungen abgelegt. Kaufen Sie Ihren Führerschein bei uns.

  STARTSEITE

  kayle 2024-05-17 03:34:06 https://www.xn--onlinefhrerschein-82b.com/
  Svara
 • ”Best Writing Service” typically refers to a platform or company that provides writing assistance to customers. These services often specialize in academic writing, such as essays, research papers, dissertations, and other assignments. They may also offer business and technical writing, proofreading, editing, and resume or cover letter services.

  Best Writing Service 2024-04-30 14:57:39 https://mylawtutor.net/
  Svara
 • It looks really beautiful, you guys must have had a great time playing

  tulip 2024-04-23 06:31:21 https://quordle-game.io
  Svara
 • Some truly great information, Sword Lily, I noticed that.

  retro bowl college 2024-03-21 02:49:24 https://retrobowlcollege.io
  Svara
 • I had to think about this post. I’ll post something on my blog regarding this. Enjoy your wonderful day!

  buckshot roulette 2024-01-08 08:15:13 https://rankdle.io/buckshot-roulette
  Svara
 • Since everything on this website is based on high-quality data, I believe the website’s administrator is putting a lot of effort into it.

  tunnel rush 2023-11-07 04:33:28 https://tunnel-rush.co/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromocamarerovivo 2023-06-26 12:01:28 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. asansörlü taşımacılık izmir

  izmir evden eve nakliyat 2023-03-22 20:51:00 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. free sky sports live stream

  horse racing live streaming 2023-03-22 03:45:06 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! greyhound commentary

  doncaster racing on tv today 2022-12-28 00:38:48 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv subscription offers 2021 2022-12-24 01:20:06 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this. https://merkitevdeneve.com/Guzelbahce-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 18:14:04 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  izmir nakliye firmalari 2022-12-07 03:38:03 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Oj vad jag känner igen mig i din beskrivning! Hör själv till den mer introverta ”typen” och mår så himla bra av att vara själv lite nu och då. Ibland kan jag till och med längta till att vara själv en hel helg– och det utan att känna mig uttråkad! Väldigt lustigt då jag vet att många av mina kompisar aldrig skulle kunna tänka sig det, utan högst en kväll i eget sällskap. Tidigare, för några år sedan, trodde jag att det var något ”fel” på mig eller att jag var onaturlig. Efter att ha läst om personlighetstyperna introvert vs. extrovert har jag dock förstått att det är allmänt känt att vi människor mår bra av olika sammanhang och sätt att leva. Tack för en superinspirerande blogg, hoppas att vi ses i något yoga-sammanhang framöver!

  Bea 2015-10-29 07:54:32
  Svara
  • Svar på Beas kommentar.

   Tack för att du delar med dig Bea. Jag har känt exakt samma grej ”Är det något fel på mig för att jag diggar att vara ensam så mycket..?”… Väldigt skönt att vi är fler. Jag bor för tillfället i ett hus är i Kalifornien med 10 stycken surfare som just stack iväg för fånga några vågar. Jag bestämde mig för att vara hemma och få en egen stund på yogamattan. LYX!!!! Vore härligt att se dig på yogan. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2015-10-29 20:14:10
   Svara
 • Åh jag tycker det är så härligt att vara ensam, få spendera tid med sig själv. Givetvis älskar jag att vara med min man, vänner och familj också. Men de där lugna stunderna då det inte händer så mycket, de stunderna som jag får styra helt själv – Ljuvligt!

  Kattis 2015-10-25 15:07:59 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • Hej Josefin!

  Det här är första gången jag är inne och kollar på din blogg, och det ska bli jätteroligt att få följa dig på din resa. Jag kom hit via allas vår PT-Fia’s blogg. 🙂

  Jag har börjat läsa i Susan Cains bok ”Tyst: de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns”. Den är så fantastiskt bra och intressant!
  Det går också att hitta föreläsningar med henne på Yourtube.

  Jag har förstått det som att oftast är man inte HELT introvert eller extrovert, utan man finns någonstans på skalan.
  Jag är nog själv en extrovert introvert. Jag samlar energi när jag är själv, eller sitter i samtal med en, eller max två personer.
  Jag är inte den som tar för mig i en större grupp, men spexar gärna i en mindre grupp, där jag känner mig bekväm.

  Visst är det intressant hur olika vi kan vara?! Jag tror att vi alla har lite av varje inom oss. Speciellt beroende på vilken situation det gäller.

  Men jag är absolut med dig på att ALLA behöver lite lugn och ro, för att kunna möta sig själv. Och det är nog många som inte vågar det, eller vet hur de ska göra, eller att de ens kan eller behöver göra det. Så de kör på som vanligt, och fyller kalendern som alltid.

  All lycka till med bloggen!!

  Kram, Olivia.

  Olivia 2015-10-23 11:49:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!