Egentid i solnedgången…

solnedgång

Heeeeej! Jag har varit i Santa Teresa i över två veckor nu. Det är galet vackert, alla dessa soluppgångar, solnedgångar… men i stunder känner jag mig blind. Jag glömmer bort att stanna upp och verkligen njuta av stunden. Verkligen se solen, höra vågorna, känna vinden… jag glömmer bort att jag ibland behöver egentid.

 

Jag älskar att få skapa dessa retreat med Yogiakademin, träffa all underbara deltagare och dela med mig av yoga och meditation. Jag är så tacksam för det men i stunder glömmer jag bort mig själv. Jag fokuserar på att alla deltagare ska ha det fantastiskt, lägger ner hela min själ i det. Jag har massor att ge men bara om jag ser till att landa i mig själv mellan varven också. Tog just en lång härlig strandpromenad i denna vackra solnedgång, sen satte jag mig och mediterade vid strandkanten och öppnade ögonen lagom tills att solen skulle försvinna bakom horisonten. WOW…det gav mig kraft. Jag hittade tillbaka till mig själv – nu har jag något äkta att ge igen.

 

TACKSAM för denna stunden.

 

Shit, ibland behöver jag verkligen egentid…läs gärna mer HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ahh jeg vet hur det känns 😉 Jeg jobbet der i 6 måneder og iblandt glemte jeg at jeg bodde i paradiset. Det er viktig å ta vare på seg selv i alle omstendigheter 😉

  Jeg skal en tur ned i februar så kanskje jeg kan komme på en drop-in klass om det er mulig =D Ha det så fint og godt nyttår!!

  Patricia Jacobsen 2016-01-03 14:54:15 http://lifeindetailblog.com
  Svara
  • Svar på Patricia Jacobsens kommentar.

   Exakt! Det är underbart här men energin är HÖG – svårt att behålla sin harmoni och grundning. Meditation och egentid är ovärderligt!!! <3

   josefinebengtsson 2016-01-03 19:23:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!