MY MOMENT OF MEDITATION – DAG 18

Vackra ni! Wihoooo – dag 18 i vår 21-dagars utmaning!!!! Denna utmaning hjälper mig så mycket i att hitta de här små mikrostunderna av närvaro. Under dessa dagar har jag kommit på mig själv lite oftare att stanna upp… ge det där trädet en kram, blicka ut över horisonten, känna den varma sanden på min bara rygg, se någon i ögonen… dessa ögonblick av närvaro gör verkligen livet värt att leva. Så igen och igen TACK till er för all daglig inspiration och påminnelser.

Min vackraste stund idag var när jag och Malin hamnade i en spontan tyst stund på klipporna. Vi satt och skapade planer för Yogiakademin och plötsligt tystande vi båda och bara lät våra blickar vila på havet. En stund där vi fick tid att gå från huvudets alla tankar på framtid till att bara vara i kroppen och lyssna till naturen. MAGI!

 

Tack Malin.

 

Hur har ni haft det idag?

 

MASSA KÄRLEK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • I as of late ran over your blog and have been perusing along.
  I figured I would leave my most memorable remark.
  I don’t have any idea what to say aside from that I have delighted in perusing.
  Pleasant blog. I will continue to visit this blog regularly.

  스포츠 토토 사이트
  승인 전화 없는 토토 사이트
  토토 결과
  토토 꽁 머니
  먹튀 검증 업체
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-02-01 09:36:41 http://j9korea.com
  Svara
 • This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information.

  Bullet Train Tangerine Blue Suit 2022-11-03 08:41:30 https://www.celebsmoviejackets.com/bullet-train-tangerine-suit
  Svara
 • Hej! Jag lyckas som oftast somna med barnen vid läggning så därför kommer mina kommentarer lite sent ibland! ? Igår hade jag en ganska hektisk dag och hade svårt att hitta stunder där jag lät kroppen få en paus. Har mycket pågång just nu och därför går tankarna på högvarv just nu. På kvällen fick jag i alla fall till lite shaking för att liksom ruska iväg stress, spänningar och tankar och det kändes skööönt! ❤

  Jonna @ekonewbieyoga 2017-04-29 08:39:42
  Svara
 • Hej fina!
  Idag tog jag en paus efter jobbet där jag lade mig på soffan och slöt ögonen. Kände igenom kroppen och landade. Kort men mitt i prick. ?

  Siiri 2017-04-28 22:39:54
  Svara
 • Dag 18. Anna hämtade mig och min weekend bag hemma efter jobbet, Mohan, Andrew och Sebastian hoppade in i bilen, från Finland, USA, Indien, vänner från över hela globen, samlade i vår nuvarande hemmastad Stockholm, för att åka ut till ett ellöst torp utanför Uppsala! Jag sitter på en trasmatta på ett trägolv framför ett gasolelement i ett hus från 1800-talet med fotogenlampor runt mig och väntar på soppa. Livet! @ciascastle2.0

  Cia 2017-04-28 21:55:54
  Svara
 • Idag har jag tagit tillfällen i akt att ta micropauser. Blundade och mediterade på bussen på väg till jobbet. Sedan har det blivit kortare stunder med olika hjärtöppnande positioner under jobbdagen.
  Jag har ett kortare vik på ett ställe som inte är rätt för mig. Gick in till HR och pratade med dem. Förklarade och sa att jag behöver hoppa vidare och inte förlänga. De förstod. Skönt att ha sagt det. Lätta steg ut i regnet på eftermiddagen. Unnade mig en behandling innan jag begav mig hemåt.
  Nu väntar mys, andning och lugn och ro hela helgen.
  Blir oerhört inspirerad och peppad av allas delningar! ?

  Anna 2017-04-28 19:44:21 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Fredag och jag har första lediga helgen på sex veckor! Har känt hur sliten jag har varit den senaste tiden, har jobbat extremt mycket och knappt hunnit med annat än jobb, träning och sen försökt landa ett par gånger varje dag på mattan för att andas ut. Det ösregnar ute och är fem plus men ingenting kan förstöra mitt humör denna dag, denna helg är en enda lång #mymomentofmeditation. Ska bara göra saker som JAG tycker om vilket innebär en himlans massa yoga, långa promenader i naturen, ännu längre löpturer, träffa ett par härliga vänner, kanske krama ett och annat träd, lyfta huvudet mot himlen och bara vara. Nästa vecka är det en sjudagarsvecka, inklusive två nätter men jag väljer att skjuta den veckan och tröttheten inför den veckan tills på måndag för denna helgen ska jag verkligen inte tänka jobb. Idag har det blivit ett härligt flöde på yogamattan och just nu sitter jag faktiskt och unnar mig ett glas rödvin #balans. Har inte druckit en droppe på 10 veckor pga överhopad med jobb (jag är ju inte den som dricker stora mängder annars heller men kan gott unna mig ett glas vin emellanåt och idag smakade rödvinet fantastiskt! Hoppas att ni alla får er en magisk helg med massa egentid och livsnjutning! En liten skål och ett stort namaste!

  Ida/ @Im_healthyenergy 2017-04-28 18:48:10
  Svara
 • Igår kväll kom jag hem sent efter en jobbresa. Märkte redan på tåget hem att jag är spänd i hela kroppen, särskilt höfterna och axlarna. Idag är jag ledig. Kände mig fortfarande spänd och stel i kroppen då jag vaknade. Unnade mig själv för en gångs skull att istället för min vanliga morgonyoga göra en halvtimmes sekvens mer åt yin-hållet med höftöppnande positioner och rotationer. Hade dessutom ansiktsbehandling inbokat för idag. Nu känns det bra. Ska nog gå ut i solskenet en stund och sedan göra någon yogasekvens senare i eftermiddag.

  Hanna 2017-04-28 13:24:20
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Oh man blir så oerhört stel av att resa, mina ben brukar och svullna upp så jag reser oftast med kompressionsstrumpor haha (lite tantvarning jag vet). Skönt med både yinyoga och ansiktsmassage. Kram

   Ida/ @Im_healthyenergy 2017-04-28 18:49:24
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Gud va härligt med lite yinyoga. Det är så lätt att bara köra ”samma” typ av yoga som vi är vana vid och inte lyssna vad kroppen verkligen frågar efter från dag till dag. Så fint att höra att du gav dig själv den vackra tiden. <3

   josefinebengtsson 2017-04-28 15:36:47
   Svara
 • Dag 18 av 21 #mymomentofmeditation med @josefinesyoga ?❤❤
  Sparade min morgonmeditation till bussen. Nu kan jag sätta mig till rätta och släppa taget om allt och lyssna på regnet ☔?
  #lärdiglyssnapådinkropp
  Ska spendera helgen med ett gäng på en kursgård. Vi kommer att meditera tillsammans på morgnarna. ?? Försöker att få till mikromoment av meditation då och då också. Ha en fantastisk helg! ??

  Hanna L 2017-04-28 12:58:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!