Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MY MOMENT OF MEDITATION – DAG 12

TJAAA KÄRA!

 

Hur känns din kropp idag?

 

Dag 12 i vår 21-dagars utmaning i att hitta stunder av meditation i vardagen.

josefine bengtsson

Djungel + Dans + Musik = MAGI

 

En bild säger mer än 1000 ord! En stund jag aldrig ville skulle ta slut. En stund där jag lyckades lägga huvudet åt sidan för att helt sugas i kroppen och naturen. Rena drömmen!

 

TACKSAM! Hittade du något härligt sätt för närvaro idag?

 

Dela gärna här och #mymomentofmeditation.

 

NAMASTE

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Satte mig på trappen utanför huset på landet precis innan det blev helt mörkt. Det var vindstilla och fåglarna kvittrade stillsamt. Ängarna låg stilla och hunden strosade i gräset. Jag lände lugn, närvaro och ren lycka ?

  Micaela 2017-04-23 13:29:18
  Svara
 • Just nu ligger jag nerbäddad i mina föräldrars husvagn på västkusten med barnen tätt intill. Har ägnat dagen åt att bara vara med barnen och inte ha några andra planer alls. Det är så himla härligt att vara här, kravlöst och utan stress eller måsten. Vi har gått på stranden och samlat snäckor, kastat macka, blickat ur över havet och lyssnat på det lugnande kluckande ljudet av vågorna som drog in. Innan jag kröp ner i sängen ställde jag mig ute på altandäcket och blickade ut över campingen och den vackra himlen. Stjärnorna tindrande och himlen hade hunnit bli helt mörk än. Allt var lugnt och stilla och jag tog någon minut till att tänka över vad jag kände mig tacksam över just nu. Det var så fint och jag känner mig lätt i hjärtat. Godnatt fina ni ❤

  Jonna @ekonewbieyoga 2017-04-22 22:50:40
  Svara
 • God kväll! Sitter just nu och blickar ut över havet, det är ganska blåsigt men klart och utan ett moln på himlen så det är otroligt magnifik upplevelse framför mig när vågorna slår. Solen har börjat gå ner så himlen skiftar mellan blått och rosa och det är sagolikt vackert. Befinner mig i mina föräldrars hus och detta är min plats för att lugna själen och stilla sinnet. Har haft en bra och trevlig jobbdag som avslutades med en go löprunda. På vägen hem ifrån jobbet fick jag dessutom feeling, något som jag har tänkt på väldigt länge, och stannande och köpte ett stort Buddha-huvud i sten, väger flera kilo och jag har inte riktigt bestämt vart det ska stå men jag är såå nöjd haha! Det ska bli min dagliga påminnelse om att ta tid för #mymomentofmeditation! Hoppas att alla har haft en fin lördag. Kram kram

  Ida/ @Im_healthyenergy 2017-04-22 20:50:35
  Svara
 • Jag ska vara ärlig med att jag under denna utmaning har varit sämre på att ta mig tid, att unna mig meditation och närvaro, gentemot förra utmaningen. Jag ska inte skylla på något. Allt är upp till mig själv, och handlar om prioriteringar. Jag har nyligen börjat nytt jobb, och det tar ALL energi. Jag har varit så trött efter arbetsdagarna, att jag inte velat annat än att sova. Jag har alltså mestadels fått prioritera sömn mellan jobb. Under meditationsövningarna har jag haft svårt att fokusera, då jag haft mycket i huvudet. MEN, jag känner nu efter 4 v på jobbet – att det börjar vända! Jag har under slutet av veckan inte alls varit lika trött. Idag tog jag en löprunda, det var vackert vårväder – och efter en stund fick jag in den där känslan av att jag bara sprang och sprang utan att tänka. Det var stegen som bestämde vägen! När jag kom hem, varvade jag ned med en stund på yogamattan. Underbart.
  Kram på er!

  Caroline (cafre85 Instagram) 2017-04-22 19:23:33
  Svara
 • Igår tackade jag nej till en aw, idag tackade jag nej till att grilla på Ingarö… Tog en runda på stan efter mitt morgonkaffe under mymomentofmeditation, provade klänningar, kramade en kompis som också letar klänningar och har precis ätit middag alléna. En mysdag utan tider att passa och utan krav, dock med saker som behöver göras, som att ta hand om dammråttorna som nu utökat till elefanter t.e.x, men det problemet skjuter jag upp till en annan dag… Bestämde precis att jag ska träffa en kompis i kväll iaf, antar att det blir ett glas eller två 🙂 Myset fortsätter, kravlöst! Kram! @ciascastle2.0

  Cia 2017-04-22 17:50:32
  Svara
 • Dag 12 #mymomentofmeditation ?❤? med @josefinesyoga Under min hemma-retreat i tystnad, fick jag klarhet till vad jag behöver. Jag skriver in i min kalender tom vila. Just nu en stunds vila i soffan före mat och resten av dagens aktiviteter. #lärdiglyssnapådinkropp #promeneratillsammans #beyoga365

  Hanna L 2017-04-22 15:29:03
  Svara
 • Så härlig bild ? Jag känner mig så tillfreds efter att ha startat dagen med meditation. Ni som inte provat en app för det, testa! Jag tycker om att variera, både köra utan men ibland också med en vägledande röst ?? Att hitta till sin andning är nyckeln, en svår nyckel att hitta men så värt det när du väl finner den ❤️?

  Yvonne Åkerlind 2017-04-22 08:03:13
  Svara
  • Svar på Yvonne Åkerlinds kommentar.

   Om man har öronproppar hör man sina andetag på ett helt annat sätt vilket kan bidra till att meditationen blir ännu bättre :-D. En sak som jag kom på av misstag förra hösten när jag var i Kerala i Indien och bara skulle ”andas lite grann” innan jag skulle sova. Det var så hett och fuktigt i rummet där jag bodde att jag fick ha takfläkten på full fart och den förde såpass mycket oväsen (tillsammmans med alla de hundratals kråkorna) att jag blev tvungen att ha öronproppar för att kunna sova. Vilket var synd då jag gärna hade lyssnat till vågorna. Men det kan vara kul att pröva på att göra en andningsövning med öronproppar.

   Hanna 2017-04-22 18:46:39
   Svara
  • Svar på Yvonne Åkerlinds kommentar.

   Yeeei! ?❤?

   Hanna L 2017-04-22 15:29:29
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand