Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MY MOMENT OF MEDITATION – DAG 8

josefine bengtsson

CELEBRATION! Wihoooo, idag fyller jag 30 ;-). Äntligen!

 

Givetvis firar jag detta (och dag 8 i vår 21-dagars utmaning) med närvaro och lek. Klassiskt, enligt mig, ”misstag” på en födelsedag är ju att bara hänga med telefonen. Givetvis kollar jag den lite och pratar med mina älsklingar men jag tar också fler flightmode-stunder än vanligt. Dessa har gjort att jag kunnat landa och njuta av all den kärlek som kommit till mig idag. Så tacksam för alla vackra gratulationer. WOW!

 

Hur är din dag?

 

Dela gärna här och #mymomentofmeditation.

 

MASSA MASSA KÄRLEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Åh stort grattis till dig ???

  Tisdagen spenderades mestadels i bilen. Så när vi äntligen kom fram skrek kroppen efter yoga, med främsta fokus på att sträcka ut baksida lår och bröst/axlar. Efter det känner man sig som ny igen ????

  Yvonne Åkerlind 2017-04-19 17:10:36
  Svara
 • Grattis i efterskott vackra Josefine!! Låter som en drömmig trettioårsdag ❤️ Kärlek till dig.

  Thilda 2017-04-19 10:32:42
  Svara
 • Stort grattis till dig, Josefine! Hoppas att du har haft en helt underbar födelsedag! ?❤

  Idag har jag verkligen lyssnat på min kropp, låtit den vila när den velat vila, yogat när jag känt behov av rörelse och tagit djupa långa andetag. Jag börjar komma in i det här med att lyssna på och vara närvarande i kropp och sinne, vilket känns fantastiskt och häftigt på samma gång. Jag känner hur jag blir en bättre version av mig själv för varje dag som går och vågar utmana mig själv mer och mer i livet. Känner också större tacksamhet till livet och allt som hör därtill och jag är nogrann med att fokusera och tänka på saker som jag känner tacksamhet inför. Som den här utmaningen till exempel ?❤ Godnatt alla fina!

  Jonna @ekonewbieyoga 2017-04-18 23:13:27
  Svara
 • Stort grattis på din dag, fina fina du! ❤
  Hoppas att dagen blev som du önskat!

  Själv är jag nöjd att jag tog mig till yogan, trots att jag var sååå trött efter jobbet och egentligen bara ville slänga mig på soffan. En skön stund för mig själv blev det, och nu ska det bli skönt att krypa ned i sängen!
  Godnatt vackra ni!

  cafre85 2017-04-18 22:21:14
  Svara
 • ? Grattis på din dag Josefin! ?
  Hoppas dagen varit precis som du önskat.
  Jag har efter en intensiv dag på nytt vikariat gett mig lite yogatid 🙂
  Stått i plankan och övat på att gå upp i brygga bland annat.

  Anna 2017-04-18 20:59:29 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Grattiskram till dig på din dag.

  Christina Lindström 2017-04-18 20:26:28
  Svara
 • Heeeej Josefine! Älskar att du skriver Äntligen! 😉 Och vilken härlig bild! En blir aldrig för gammal för att leka sa den till mig med livsenergi! 😀
  Stort stort GRATTIS på stora dagen!! <3 Hoppas firandet blir varmt och något nytt.
  Å hej alla ni andra också med på färden! Idag har jag gjort lite Yinyoga. Där upptäckte jag rastlösheten i galenskap, men övade i att låta mig va sån Genom att tillåta mig lite minirörelse. Låg tex. i bananen och masserade min tendens till nackspärr. Lixom möta mig där jag är. Och så blev jag ju bara mer avslappnad av lite massage. Ja så får det va ibland. Täppt i näsan och allt, men tror jag kan läka mig själv från att bli ordentligt förkyld <3
  Tack igen för era kloka ord på gårdagens. Massa <3

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-04-18 18:42:22
  Svara
 • Gratulerer så mye med dagen finaste Josefine <3 Njut av DIN dag 😉 Jeg fyller også 30 neste måned wihooo. Hoppas jag får yoga med dig snart igjen! Massa pussar och kärlek till dig!

  Patricia Jacobsen 2017-04-18 16:39:35 http://patricia.yoga
  Svara
 • There is a rhythm in rush these days where the light don’t move and the colors don’t fade. Leaves you empty with nothing but dreams, in a world gone shallow, in a world gone lean. Sometimes there’s things a man can not know, for gears won’t turn and the leaves won’t grow. There is no place to run and no gasoline. Engines won’t turn and the train won’t leave. I will stay with you tonight, hold you close until the morning light. In the morning watch a new day rise. We’ll do whatever just to stay alive. Well the way I feel is the way I write, it isn’t like the thoughts of the man who lies. There is a truth and it’s on our side. Dawn is coming, open your eyes. Look into the sun as the new day rise. And I will wait for you tonight, you are here forever and you are by my side. I have been waiting all my life, to feel your heart as it’s keeping time. We’ll do whatever just to stay alive. – José González ❤️ @ciascastle2.0

  Cia 2017-04-18 15:23:10
  Svara
 • Grattis på födelsedagen! Fint att vara trettio år ung! Hoppas dagen blir fin på alla sätt!

  Jag håller på att återhämta mig från ett långt arbetspass som tog slut i morse. Har riktigt tighta höfter och axlar efter att ha jobbat nästan ett dygn. Det är sant att mycket stress sätter sig i höfterna. Luftkonditionering gör mig dessutom spänd i axlarna. Tur att man har yogan.. ! Har sovit, ska sköta några ärenden och sedan ta en lugn kväll med lite yin yoga och kanske en stunds meditation efteråt. Solen skiner och ljuset gör gott. Hoppas på lite varmt väder så småningom. Ser fram emot några lediga dagar nästa vecka. Då ska jag fixa på gården. Ha en bra dag alla!

  Hanna 2017-04-18 14:20:50
  Svara
 • Stort grattis på din dag idag Josefin!!! Njut av din dag <3
  Hittills idag har jag skapat två tillfällen av meditation. I morse promenerade jag till jobbet i 15 minuter. Fokuset var att lyfta blicken mot solen och allt fågelkvitter. Lovely!! På lunchen promenerade jag i 15 minuter, fortfarande i solskenet och med fokus på andetaget. Ikväll blir det nästan 2 timmar viryayoga och då skall fokuset ligga på att hitta in i positionerna där det känns lagom och bekvämt för just mig. Utan krav, utan prestation. En lååång meditation.
  Tacksam för den här utmaningen!!

  Jennifer 2017-04-18 13:10:42
  Svara
 • Ååååh GRATTIS vackra Josefine!!! ?❤️ Ha en dag fylld med kärlek och magi!!

  Cia 2017-04-18 10:15:32
  Svara
 • GRAAATTTIIIS Världens finaste Josefine på 30-årsdagen!!!!! Hoppas att du får en helt magisk födelsedag med massa överraskningar och härliga egenstunder på mattan. Av någon härlig anledning blev jag otroligt peppad på den här dagen när jag såg att det var din födelsedag, fick liksom extra energi av detta! Idag är jag äntligen ledig och jag har bestämt mig för att ha världens bästa dag! Ska ta massa promenader, spontanyoga och meditationer längs vattnet men ska också skapa min egen magiska dansmeditation. Idag är det Din dag Josefine och jag hoppas att du gör alla de saker du tycker om att göra- kanske en raw chokladglass på Zest 😉 Jag hoppas att kockarna i Indien skapar en fantastisk raw food-tårta till dig. Njut av födelsedagen och tack för den extra peppen och energin jag fick av att det är din födelsedag haha! Stor Grattis-kram!!!

  Ida/ @Im_healthyenergy 2017-04-18 09:37:27
  Svara
 • Day 8 of #mymomentofmeditation with @josefinesyoga ?❤
  Stand tall like a ?and be soft inside ?
  Jag har varit oftare medveten om när jag är medvetet närvarande. Just nu tex stunden vid frukostbordet. Tittar på min dotter som äter innan hon ska iväg till skolan. Känner sådan tacksamhet och kärlek! ?❤
  Jag mår så bra och är glad och lycklig. Så är det nästan varje dag nuförtiden. ?? jag är övertygad om att jag kan påverka på mitt humör. Jag kommer på mig själv då och då att känna den falska känslan att vara fel då jag är så glad och lycklig och någon annan i närheten mår inte bra. Som om jag inte hade rätt till det jag känner. Som tur vet jag att det är ni egen illusion och kan arbeta med den ? Hur andra har det är inte min sak. Men jag kan sprida glädje och kärlek. Fortsätter med det !? Önskar er en fantastisk dag! ?☉?❤??
  #lärdiglyssnapådinkropp
  #promeneratillsammans
  @yogobe @yogiakademin #beyoga365
  Och stort grattis käraste Josefine @josefinesyoga!! ?❤ Du är en fantastisk förebild! ?? min fina yogalärare ?☉?? så tacksam för dig

  Hanna L 2017-04-18 07:56:59
  Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   TACK HANNA för fina ord!

   josefinebengtsson 2017-04-19 14:16:42
   Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   Så fint, känner igen mig i det du skriver. Fortsätt sprida din härliga energi, du inspirerar Hanna! ?❤

   Jonna @ekonewbieyoga 2017-04-18 23:02:27
   Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   Vad glad man blir av att läsa ditt inlägg. Jag har tänkt en hel del de senaste dagarna på hur mycket positiv energi man får genom att känna tacksamhet. Jag hade tidigare som vana att avsluta min morgonyoga med att ligga i savasana och spontant känna efter och räkna upp tre saker jag är tacksam över just idag. Det fungerar jättefint. Men sedan började jag någonstans hoppa över savasana av någon anledning (har en tendens att stressa vidare till nästa sak som ska fixas..) och då föll även tacksamhetsövningen bort. Nu hade jag en diskussion med en jobbkompis före påsk då jag blev lite irriterad på att hon beklagade sig över hur hon avskyr påsken och alltid har gjort det och därför måste vara deppad trots att hon nyss kommit hem från ett ”underbart” retreat och kände sig så ”zen”. Jag hävdade att hon ju kan fylla helgen med saker hon själv tycker om och skapa nya traditioner. Så det blev en diskussion om tacksamhet och möjligheten att välja hur man förhåller sig till saker. Att man kan påverka mycket, men att även alla råkar ut för riktigt tunga och ångestfyllda saker. Då kom jag att tänka på att jag har glömt bort det där med att påminna mig själv varje morgon vad jag själv är tacksam över. Ofta är det ju just de nära och kära man är glad över när man ger sig stunden att tänka efter. Även detta att kunna delta i en sådan här gemenskap är underbart.

   Hanna 2017-04-18 14:35:20
   Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   Så fint skrivet Hanna! Massa kärlek och glädje till dig! <3

   Ida/ @Im_healthyenergy 2017-04-18 09:37:55
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand