Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Idas yogaresa med Yogiakademin – Dag 1

Heeeeeej bästa ni! Så kul att få dela min magiska upplevelse med Yogiakademin här. Jag kommer alltså under sju dagar ta över Josefines blogg… wihoo! (Se mer här)

Ida med Yogiakademin

Efter drygt 20 timmars restid och 4 flighter är det en mör kropp som plockas upp av en taxichaufför på Goa airport för att ta mig till Little Khola Beach – Yogiakademis uppehälle för retreatet. Efter en smått surrealistisk bilfärd med kossor på vägarna, idel tutande och mängder av folk kommer vi äntligen fram till stranden där jag möts av Josefine och Malin – de två underbara människor som ska leda oss under veckan. Jag tänker tillbaka på den dagen i november då jag fick mailet av Josefine där det stod att jag vunnit denna resa och måste nypa mig i armen för att förstå att jag faktiskt är här – det känns helt overkligt men helt fantastiskt!

ida med yogiakademin

Även om jag kommer fram vid niosnåret på kvällen och det är kolsvart ute vilket gör att jag inte ser så mycket av omgivningen infinner sig ett lugn direkt jag anländer och jag känner att jag har kommit till paradiset på jorden. Blir installerad i en bungalow precis på stranden och tack vare den långa flygresan somnar jag snabbt till vågornas brus utanför rummet.

Namaste / Ida Lindman

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry