Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Idas yogaresa med Yogiakademin

idas yogaresa med yogiakademin

Heeeeello underbara ni!

 

I veckan var vår kära vinnare av höstens yogautmaning – Ida Lindman med Yogiakademin i Khola beach. Många av er känner ju redan Ida eftersom hon peppade er alla så mycket under utmaningen i november. Det var sååååå kul att få träffa henne på riktigt. Jag hade redan ett fantastiskt intryck av henne efter all aktivitet här på bloggen men kan meddela er att hon är ännu mer underbar på riktigt. Shit alltså vilken coooool brud.

 

Precis som hennes Instagram konto @im_healthyenergy visar är Ida en tjej med galet mycket energi och passion för hälsa. Dessutom snackar hon härlig göteborgska. Under de kommande sju dagarna kommer ni få en liten resedagbok från Ida där hon dag för dag berättar om sin upplevelse här på retreatet. Wihoooo! Jag ser fram emot denna läsning.

 

TUSENTACK till dig Ida, längtar tills vi ses igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh, vilken fin presentation! Tack underbara du!! Extremt tomt att vara hemma igen och jag kollade faktiskt om jag kunde åka med er redan under de nyinsatta retreaten i mars men det gick inte för jobbet 🙁 Får åka till Biarritz i sommar istället:) Tack för ALLT!!!! Ses snart!

    Ida/ @im_healthyenergy 2017-01-07 14:56:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!