Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Borta bra men hemma bäst!

Borta bra men hemma bäst DSC_3228 copy

Foto – Adam Klingeteg

Nu har jag varit i borta i nästan 3 månader. En helt fantastisk tid som jag inte riktigt kan sammanfatta än – måste få lite perspektiv på det först. Fått en härlig vardag i Costa Rica där det kändes så naturligt att springa barfota, bada i havet, yoga utomhus… Jag vet inte ens vad jag kommer sakna. Däremot vet jag vad jag längtar till hemma… hänga med träden i Liljanskogen, frisk luft, handla på Ica, laga min egen mat, cykla runt i stan, vara med mina älskade kompisar och familj, yoga på Urban Om och Yogayama, ensamtid…

 

Nu blir det galna dagar i New York å sen bästa bästa Sverige.

 

Ses snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej fina Josefine! Det strålar om dig och om bilderna! Önskar dig bästa tiden i NY och väl i hemmaBäst! Tack för allt vackert. Är så glad att du finns! Kram <3

    Karin N 2016-03-11 16:43:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!