CONSCIOUS CHRISTMAS CHALLENGE  – DAG 14: MANTRA

HELLO BÄSTA! Välkommen till dag 14. Idag ska vi göra en meditation jag fick av en Indisk-man för flera år sen när jag var stressad och skadad. Han menade att det var det bästa sättet att hitta läkning, frid & lugn. Vi ska utföra en så kallad Mantra-meditation vilket är en teknik där vi upprepar ett ord eller en fras för att hitta koncentration. När tankarna fladdrar iväg någon annanstans (vilket de kommer göra) så för vi uppmärksamheten tillbaka till ordet eller frasen.

 

Mantrat vi ska använda idag är ett klassiskt mantra – AUM (OM). Men har du ett favvo mantra, go ahead! När du mentalt upprepar ditt mantra exempelvis “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, försök att inte gå inte in i dem.

 

Gör så här

  1. Inta en bekväm position
  2. Sätt din timer på 15 min
  3. Blunda, slappna av i kroppen & låt andetaget vara naturligt
  4. Låt andetaget vara naturligt, in och ut genom näsan.
  5. Ditt mantra är ordet “AUM” (eller vad du själv väljer för ord). Upprepa mentalteller sjungut detta ord om och om igen.
  6. När du mentalt upprepar ditt mantra “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, gå inte in i dem.

 

Hur kändes det? Dela dela dela. #junemeditationschallenge. Glöm inte alla finfina vinster för er som tar er hela vägen ;-).

 

MASSA KÄRLEK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
112kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!