Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUNE MEDITATION CHALLENGE – DAG 26 SJUNG AUM

Nu ska vi sjunga! Välkommen till dag 26 av vår fyra veckors meditationsutmaning. Idag ska vi fortsätta där vi slutade igår dvs med en Mantra-meditation där vi upprepar ett ord eller en fras för att hitta koncentration. Vi kommer att använda samma mantra som igår (AUM) men istället för att göra det i tystnad kommer vi idag sjunga ut det. Göra ett ljud som även sägs aktivera vårt 6e chakra (anja chakra).

 

När du mentalt upprepar ditt mantra “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, gå inte in i dem.

 

Gör så här

 1. Hitta en plats där du får vara ifred och inte stör någon annan.
 2. Ladda ner ljudet av AUM – HÄR.
 3. Inta en bekväm position
 4. Sätt din timer på 15 min
 5. Blunda, slappna av i kroppen & låt andetaget vara naturligt
 6. Låt andetaget vara naturligt, in och ut genom näsan.
 7. Ditt mantra är ordet “AUM” (eller vad du själv väljer för ord). Sjöng högtdetta ord om och om igen. Låt det vibrera i hjärtat.
 8. När du mentalt upprepar ditt mantra “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, gå inte in i dem.

 

Berätta, berätta hur det kändes! Om du gjorde gårdagens meditation – vilken diggade du mest?

 

#junemeditationchallenge

 

KRAMAR

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Jag tog en promenad ut till havet där jag satte mig på en sten med solen i ansiktet.
  Slog på låten och försökte att hänga med.
  Jag vågade inte sjunga så högt den här gången då jag var rädd att något skulle höra mig ?
  Nästa gång ska jag ta i lite mer.

  Det är nog första gången under denna utmaning som jag varit väldigt närvarande i stunden. Den enda tanke som slog mig emellanåt var om någon hade dykt upp och stod och tittade på mig. Men den tanken försvann lika snabbt som den kom.

  Det var häftigt att känna vibrationerna inombords. Jag hade en magisk stund ???

  Jannice Skoglund 2018-06-30 10:16:19 http://blogg.loppi.se/jannice
  Svara
 • Jag tycker att det är så spännande med mantran! :,) Önskar dock att jag vågade säga / sjunga högre… Idag blev det ganska tyst, och bara under en del av meditationen – resten lyssnade jag bara. Skulle definitvt våga ta i lite mer om jag var helt ensam hemma och säker på att ingen hörde… För mig känns det även lättare att göra det tillsammans med andra (som är ”med” på det och inte tycker att det är flummigt eller så heheh), det känns mer powerful och mäktigt. Om jag jämför med gårdagens övning så hade jag lättare att hitta fokus och vara närvarande idag, igår var det som sagt svårt… Men som alltid, magi att meditera, få en stund för sig själv och hitta ett lugn♡ Så tacksam.

  Frida 2018-06-29 23:38:11 http://nouw.com/fridaudd
  Svara
 • Det kändes mycket bättre idag och jag är så glad för det❣️ Jag satt och bara andades ganska länge innan jag började sjunga. Lyssnade in ljudet av aum. I början kände jag mig lite rädd. Jag sjöng ganska lågt, men kunde känna att något härligt hände på bokstaven m. Efter ett tag blev jag modigare och sjöng högre och högre. Tillslut kändes det som att hela strupen öppnade sig på bokstaven a, u rörde sig neråt i kroppen och m vibrerade i hela magen. Det var en så härlig känsla, som att på något vis få frigöra mig. Jag kände mig glad när jag sjöng. Just nu känner mig tillfreds.

  Josefine 2018-06-29 23:34:46
  Svara
 • Nä precis. Tack detsamma ?

  Emma 2018-06-29 22:00:37 https://www.instagram.com/ikameranmin
  Svara
 • Hmmm… på nåt vis lite lättare än att tänka auumm… men kändes lite konstigt… Tänk om nån skulle höra mig funderade jag på??. Men det finns nåt lugnande i en stämma – i ljud. De jag haft lättast för att hitta koncentration & fokus har mer varit de aktiva meditationerna, eller kropps scanningen…

  Karro 2018-06-29 19:58:17
  Svara
 • Spännande! Hade svårt att få till en stund meditation över huvud taget i morse, men lyckades tillslut och gjorde då gårdagens. Personer var i närheten och passerade omkring mig.
  Det var väldigt skönt med en stunds lugn och läkning. Ljus. Och som även kom i form av växlande molnighet. Försökte släppa taget om den kyliga vinden. Fick ett uns lättare att hantera min omgivning efteråt, med lite lite mer distans. ?
  Helt slut i kropp och sinne idag. Det slog mig när jag låg illamående i hängmattan att jag ju red igår dessutom!! Är också en hel del frustrerad över min aningen begränsade kommunikation för tillfället. Inga telefonnummer, inga appar eller möjlighet att ladda ner dem, inte heller mantrat ovan. Internet här på strular på de flesta sidor! Men försöker att inte gräma mig över att jag tappade min telefon i toaletten när jag äntligen kört öppen instagram ett tag och är med här. Vill ju visa er alla härliga bilder också! Påminner mig om ”the last lecture” där han säger något i stil med att murar är till för att pröva om personer verkligen vill något. (Se den på Youtube för övrigt om ni inte gjort det, tips!) Så är glad att jag åtminstone kan kommentera här helt ok. Och ser fram emot att komma hem i morgon och göra dagens mantra då. Hoppas saker flyter lite lättare för er och det vänder för mig på den här fronten nu! Kram och heja ?

  Emma 2018-06-29 15:51:10 https://www.instagram.com/ikameranmin
  Svara
 • Härligt. Jag kommer inte att hinna göra detta förrän sent ikväll, men jag älskar att sjunga mantran och skulle gärna kunna lite fler.

  Hanna 2018-06-29 10:07:26
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!