Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JUNE MEDITATION CHALLENGE – DEL 1 PRANAYAMA

pranayama

HELLO BÄSTA NI!

 

Välkommen till första dagen och första delen i vår 4 veckor långa meditationsutmaning. Vi kommer börja med an urålderligteknik för att hitta koncentration genom att på olika sätt kontrollera vårt andetag. Andningen är ju sällan något vi lägger märke till i vardagen, men andningsrytmen speglar vårt sinnestillstånd. Vid stress andas vi snabbt och ytligt, men när vi är lugna andas vi automatiskt långsamt och djupt. Vi kan alltså observera våra andetag och få en djupare inblick i hur vi mår i stunden.

 

När vi kontrollerar andetagen kallas det på sanskrit för pranayama. Det finns olika sätt att kontrollera sina andetag på, olika typer av pranayama, som vi tar hjälp av för att påverka vårt sinnestillstånd i den riktning vi vill i stunden. I denna del av utmaningen kommer du få prova sju olika tekniker som alltså kan leda till olika sinnestillstånd.

 

WIHOOOO!

 

Imorn kör vi. Ni är magiska.

 

MASSA KÄRLEK

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Josefin
    Nu har jag hittat din blogg och yogobe så härligt och lättare att förstå då jag inte är så duktig på engelska ?
    Tack för den här Juni meditations utmaningen , precis vad jag och andra behöver i vårt samhälle idag . Kramar Kattis ??????

    Kattis 2018-06-10 10:30:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!