Förläng sommaren med yoga i Biarritz

Heeeeej kära ni! Just nu är jag i Halmstad och njuter jag av svensksommar med allt vad det innebär. Regnskurar byts ut mot glimtar av strålande sol. Värmade bad i badkaret mot friska havsbad. Eftersom jag reser så mycket kan jag faktiskt njuta nästan mer av regnet (i alla fall i några dagar), det finns ju något speciellt med att gå en promenad i blåst och regnoväder… känslan av att vara ensam i världen… sjunga ut och hoppa i havet naken, när ingen annan ser.

Hursomhelst, jag vet att jag kommer att vara redo för lite sensommar i Biarritz om några veckor. Den 31 augusti börjar våra retreats med Yogiakademin där. Sedan kör vi på med både weekends, halvveckor och helveckor under hela september.

Å vi har ett nytt hus i år som jag blev heeeeelt kär i vid första ögonkastet. Det ligger mitt i naturen, man ser liksom ingen att hus, perfekt för våra galenskaper på retreaten :-). Landskapet runt omkring är fullkomligt magiskt, stora stora ängar, berg och dalar. Man landar i meditation bara av att sätta ner foten på denna plats. Å vill man ta ett dopp i havet är det bara 10 minuter bort.

yogiakademin i biarritz yogiakademin i biarritzyogiakademin i biarritz

Några av perioderna är redan fulla med väntelista men vi har platser kvar på vissa av dem så maila [email protected] om du är sugen så berättar hon mer. Å kika såklart in på vår sajt för lite mer inspiration.

Hoppas vi ses i Biarritz.

Massa kärlek <3

yogiakademin i biarritz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.com/fr/register?ref=JHQQKNKN

    S'inscrire sur Binance 2024-01-23 00:32:05 https://www.binance.com/fr/register?ref=JHQQKNKN
    Svara
  • I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.

    ร้านนั่งชิวอุบล 2023-12-20 10:01:01 https://wabbbb.com/
    Svara
  • This website, signnow.com/features/business-cloud-features, brings me joy. I had everything in my grasp in record time. There are no drawbacks!

    signnow.com/features/business-cloud-features 2023-11-05 11:27:52 https://www.signnow.com/features/business-cloud-features
    Svara
  • I’m writing on this topic these days, but I have stopped writing because there is no reference material.
    Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials,
    so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

    토토 갤러리
    토토 사이트 추천
    토토 커뮤니티
    에볼루션 카지노
    카지노 커뮤니티
    https://www.j9korea.com

    jaeseu 2023-01-28 06:51:08
    Svara
  • I really like the way that you have expressed yourself. There is a lot to be admired from this post. You might want to click onT Birds Jacket

    Mike Rooney 2022-10-24 16:13:05
    Svara
  • Hej!:) Började meditera i början på året & nu fast, är fortfarande väldigt nytt så använder mig av en app. Jag undrar dock vad skillnaden är mellan meditation & yoga är? Eller är det samma sak fast yogan kan vara med fysisk? Tack på förhand!

    Moa 2017-08-12 23:17:40
    Svara
    • Svar på Moas kommentar.

      Kul att dig här. Tack för frågan. För mig är yoga och meditation väldigt likt. Ett sätt att bli och vara närvarande. Ett sätt att låta kroppen och mindet landa på samma plats. I vårt vardagliga liv händer det ju ganska sällan. Kroppen är här men tankarna är någon helt annanstans, i ältande av dåtiden eller planerade av framtiden. Sååå prova yoga å se vad du tycker. ??✨

      josefinebengtsson 2017-08-13 12:47:37
      Svara
  • Alltså såå härliga bilder!

    Josefine 2017-08-11 13:28:14 https://jftak.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!