Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LISA med Yogiakademin – India baby I’m back

Efter fyra mellanlandningar så fick jag kliva ut och andas den härliga varma luften. AHHHH – love it! Redan vid mellanlandningar i Bombay så kände jag lugnet välla över mig. Jag kom på mig själv då alla gick längs korridorerna på flygplatsen med ett helt annat tempo. Jag gick förbi alla i racer fart trots att jag inte hade bråttom till nästa flyg. Det är ett helt annat tempo här. Ingen stress i luften.  Jag saktade ner, gick så där obehaglig sakta. Det spelades nå tibetansk musik ur högtalarna och det luktade Sandelwood-rökelse i vänthallen och då kände jag i hela kroppen Yes, India baby Im back!!

 

Satte mig i bilen som skulle ta mig till Agonda beach, chauffören sa inte ett ord. Han var helt knäpptyst under hela färden på 1,5 timme utom en gång då han sa ”ATM?”. Jag njöt av tystnaden, satt och blickade ut över den nya miljön. Luften, lukten, naturen och atmosfären var densamma som sist. Solen hade precis börjat gå upp. Himlen var så vacker. Följde solens uppgång med blicken hela resan, såg hur den förändrade färg från ljus rosa. Palmerna svingade. Jag fick sån varm och lugn känsla inom mig. Så kallat ”wanderlust heart, when going away i feel like coming home” känsla.

Lisa med yogiakademin

Och, HEJ ALLA FINA! Lisa heter jag och gästar Josefines blogg denna vecka för att berätta om min vecka på Yogiakademin på Khola Beach i Indien. Det var HELT magiskt och jag tänker dela med mig av något från varje dag i sju dagar. Kraaam / @freespiritbylisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack så mycket kära Lisa! Äntligen sitter jag här i soffan och tar rid att läsa dina upplevelser och lever in mig! ????

  Hanna L 2017-05-22 15:29:38
  Svara
 • Fina Lisa det ska bli så härligt att få läsa om din upplevelse❤️ Du skriver jättebra..känns nästan som jag var med där i taxin??? Kärlek till dig❤️

  Mia Eriksson 2017-05-15 16:20:15
  Svara
 • ??????????
  Ser så mycket fram emot att läsa detta!

  Caroline (cafre85 instagram) 2017-05-15 11:25:53
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson