Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tack till mitt drömjobb

josefine-bengtsson-yogiakademin-khola-1

God morgon!!! Det är helt underbart att få leka här. Jag är så galet tacksam över att detta är mitt jobb – MITT DRÖMJOBB! Under de första retreaten med Yogiakademin kunde jag inte riktigt slappna av själv, då gick jag liksom lite på hel spänn för att se så att alla mådde bra. Men nu är detta mer avkoppling för mig också (även om jag skrev igår att jag längtar efter egentid) så är jag sååå mycket lugnare.  Givetvis är jag mån om att alla ska ha det bra men det kommer liksom lite naturligt när jag släpper taget.

yogiakademin

Idag var det lätt att fylla tacksamhetsdagboken. TACK för att jag får vara på denna vackra plats, TACK för att jag får hålla yogaklasser samtidigt som jag har massa tid till min egen yoga och meditation, TACK för att jag får underbar mat och det kanske bästa av allt TACK för att jag har människor omkring mig som också diggar det jag älskar att göra – vi dansar, shakar, mediterar, leker, står på händer hela dagarna…. Wihoooo. Min drömvärld!

 

Läs gärna mer om min tacksamhetsdagbok HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så herlig!! Du er en fantastisk inspirasjon, takk for alt du deler<3 klem fra Oslo!

    Therese 2017-01-28 20:01:57
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind