Tack till mitt drömjobb

josefine-bengtsson-yogiakademin-khola-1

God morgon!!! Det är helt underbart att få leka här. Jag är så galet tacksam över att detta är mitt jobb – MITT DRÖMJOBB! Under de första retreaten med Yogiakademin kunde jag inte riktigt slappna av själv, då gick jag liksom lite på hel spänn för att se så att alla mådde bra. Men nu är detta mer avkoppling för mig också (även om jag skrev igår att jag längtar efter egentid) så är jag sååå mycket lugnare.  Givetvis är jag mån om att alla ska ha det bra men det kommer liksom lite naturligt när jag släpper taget.

yogiakademin

Idag var det lätt att fylla tacksamhetsdagboken. TACK för att jag får vara på denna vackra plats, TACK för att jag får hålla yogaklasser samtidigt som jag har massa tid till min egen yoga och meditation, TACK för att jag får underbar mat och det kanske bästa av allt TACK för att jag har människor omkring mig som också diggar det jag älskar att göra – vi dansar, shakar, mediterar, leker, står på händer hela dagarna…. Wihoooo. Min drömvärld!

 

Läs gärna mer om min tacksamhetsdagbok HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/fr/register?ref=JHQQKNKN

  Enregistrement Binance 2024-01-01 14:19:04 https://www.binance.com/fr/register?ref=JHQQKNKN
  Svara
 • Information found on your blog has proven to be quite useful. Your entire post is filled with fantastic advice. Really appreciate you talking about this.

  dickinsonr 2023-08-25 12:23:21 https://freegamesonline.io/
  Svara
 • Så herlig!! Du er en fantastisk inspirasjon, takk for alt du deler<3 klem fra Oslo!

  Therese 2017-01-28 20:01:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!