Idas yogaresa med Yogiakademin – Dag 6 NYÅR!

yogiakademin

Vilken fantastisk plats att få tillbringa sista dagen på 2016 på! Dagen inleds som vanligt med tystnad, morgonyoga med Malin och flowklass med Josefine. Dagens tema är bröstöppningar och mina armar och rygg är helt slut efteråt. Häftigt hur man kan få kroppen till olika positioner med hjälp av en djupare andning och större fokus.

 

Mycket känslor på en och samma gång denna klassen och jag både gråter med tårar rinnande nerför kinderna och skrattar högt under klassen. Härligt att få utlopp för sina känslor på ett så ärligt sätt, Josefine och Malin har verkligen en gåva att få en att komma nära sina känslor. Tänk att någon som tidigare har kallats känslokall visar sina känslor på detta sätt, det är en ren befrielse!

yogiakademin

Nyårsafton alltså- pennan flödar i dagboken och jag skriver ner en hel radda med nyårslöften. Tidigare år har jag haft extremt konkreta nyårslöften som jag följt och prickat av enligt konstens alla regler men i år lyser det konkreta med sin frånvaro, i år är det mer känslosamma och nästintill flummiga nyårslöften som printas ner.

 

Unnar mig själv en massage, nyårsafton till ära, då resterande deltagare under lägret har höjt denna massage-man till skyarna. Dock är jag så otroligt kittlig och tycker att den timmes långa massagen mest är tortyr men det gör nog gott för kroppen.

yogiakademin

Josefine och Malin har ordnat en otrolig kväll där överraskningarna avlöser varandra – kvällen inleds med ett två timmar långt dans battle där svetten flödar och jag shakar som aldrig förr, idel glädje och en enormt härlig och pirrande känsla att få dansa, helt kompromiss- och prestigelöst med ett underbart gäng som har kommit mig väldigt nära.

yogiakademin

Nästa surprise är ett vackert mingel i yogasalen med snacks (bland annat en grymt god frukt-en blandning mellan fikon och plommon som det visserligen nästan bara var jag som gillade samt en rad andra gottigheter) och ett vackert hjärta format av blomblad och ljus- och till allas våra stora förvåning (och glädje) lite nyårsbubbel (!!).

yogiakademin

Tolvslaget spenderades på stranden med en brasa, en stunds meditation och massa kärlek! Hade inte kunnat tänka mig ett bättre sätt att få inleda det nya året på- med nya vänner och en lugnare själ. Bästa möjliga start på 2017!!

 

Namaste och Gott Nytt År / Ida Lindman

 

Läs gärna om min Dag 5 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!