Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

C E L E B R A T I O N – Två till veckor i Khola Beach

Jippi!!!!!! Vi har precis lagt till två till veckor här i vårt paradisiska Khola Beach. Alla våra retreat är helt fullbokad med väntelista så vi kände att det var läge att lägga till två veckor till. Å jag är lyckligast av alla för det betyder att jag kommer få hänga på denna plats ännu länge. YES YES YES!!!!!

 

Dessa datum är vad som gäller:

26 feb – 5 mars

5 – 12 mars.

 

Spana in mer på yogiakademin.se och maila [email protected] för att boka.

 

YEAH, YEAH, YEAH – sååååååå glad!!!!!

yogiakademin

Foto – Filip Cederholm

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ååååehh magiskt ändå. Indien. Får psykbryt här i kylan och mörkret. Så himla trist att det kostar typ 10 tusen med flyg de senare datum där som jag i så fall kan ta ledigt. Kan du inte dela med dig av en dag på ett sådant här retreat? I detalj typ, vad ni gör, äter, tänker på, övningar osv. Hade varit fint för oss som inte kan ta oss ner! <3 Tack för en fin och mysig blogg!

  Anna 2017-01-07 17:03:21 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ahhhhh bästa Anna. Vore ju sååå fint att ha dig här. Men va, kostar flygen så mycket?? Jag hittar bra flyg för typ 6000 T & R de datumen. KOM :-). Ida delar ju så fint sina dagar nu men nästa vecka så ska jag dela min dag :-). STOR KRAAAAAM Å tack för att du läser! <3

   josefinebengtsson 2017-01-10 09:55:56
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!