Gott nytt år från Indien

Gott nytt år

Gott nytt år underbara ni,

 

Hur mår ni? Varit lite utcheckad från internet sista tiden.

 

Jag liksom bara sugs in i paradiset här. Så skönt att kunna zooma ut från datorn ibland men nu är jag tillbaka :-). Förra perioden var vi totalt 18 kvinnor här på retreat – alltså WOW. Det uppstod fullkomlig MAGI mellan oss.

 

Tidigare i mitt liv har jag ofta undvikt tjejer i grupp, jag har alltid tyckt att det är lite läskigt – som att konkurrens, jämförelse och skitsnack ligger i luften. MEN denna vecka uppstod  motsatsen. Vi byggde och stöttade varandra. Alla var sig själva och kände sig sedda. Det var så vackert att se hur dessa kvinnor under veckan som gick släppte helt sina skyddslager och började visa mer och mer av sig själva. De slutade lyssna på mig och började följa sin egen kropp, lita på sin egen kropp. Jag vet nämligen inget vackrare än att se människor sluta ögonen och röra sig helt obekymrat i sina kroppar eller att fullständigt hänge sig i Savasana. Då strålar ALLA. Å jag känner att jag fått vänner för livet!

 

Å underbara IDA som vann yogautmaningen i höstas var med oss förra perioden, såååååå kul att få träffa henne på riktigt. Hon kommer snart skriva om sin upplevelse här på bloggen så att ni får hennes syn på resan 🙂

 

Nu har vi en ny fantastiskt grupp här – wihoooo! Älskar älskar denna plats.

 

Skriver mer snart.

 

STOR KRAM

Gott nytt år från Indien

Foto – Peter Sahlberg

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  加密货币市场 2023-06-17 20:50:44 https://www.gate.io/zh-tw/signup/612995
  Svara
 • Fantastiska Josefin och Malin – en sån magi ni skapade för oss! Inser att jag bara sitter och ler ibland mitt i uppstart av vårens arbete – en skön känsla efter en underbar vecka! All kärlek ❤️

  Birgitta Granquist 2017-01-07 15:07:16
  Svara
  • Svar på Birgitta Granquists kommentar.

   MEN ÅHHH va fint att höra Birgitta. Blir helt lycklig i själen av att läsa. Det var helt fantastiskt att ha dig här. Längtar tills vi ses igen. Malin hälsar. All kärlek <3

   josefinebengtsson 2017-01-10 09:53:21
   Svara
 • Låter alldeles underbart! Själv har jag äntligen börjat hitta tillbaka till yogan efter ett halvårs uppehåll. Jag har mått psykiskt så dåligt att jag inte alls klarat av att slappna av och utöva någon form av yoga men nu har jag sakta börjat experimentera igen och bokat in mig på en lugn klass i veckan. Jag märker att yogan verkligen är ett verktyg som passar mig och jag vill ha den i mitt liv. Ska öva mig på att inte gå ut för hårt utan vara mer snäll och accepterande mot mig själv. Jag behöver inte yoga alla dagar, men lyckas jag 1-2 gånger i veckan de kommande månaderna kommer jag vara nöjd.
  En dag ska jag absolut boka en resa med yogiakademin, era resor ser helt magiska ut!

  Janina 2017-01-06 16:17:20 http://www.dietiststudent.com
  Svara
  • Svar på Janinas kommentar.

   Men åh tack för delning Janina. Låter som en underbar inställning till yogan. Ders är så lätt att gå ut alldeles för hård… fint att du bokat in en lugn yoga. Njut njut njut. Å vore såklart duperduper kul att ha med dig på en resa. <3

   josefinebengtsson 2017-01-07 09:54:17
   Svara
 • Magiskt! Längtar så mycket tillbaka till paradiset på jorden, skickar snart reseberättelsen!

  Ida/ @im_healthyenergy 2017-01-06 07:24:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!