Meditation & Flightmode

27

Heeeeeej underbara ni! Jag blir fortfarande så rörd varje dag när jag läser era äkta kommentarer om livet och om era upplevelser på mattan. Det känns som om jag känner varenda en av er. Jag inspireras och lär mig nya saker av er varje dag. TACK, TACK, TACK.

 

Jag har därför galet svårt att slita mig ifrån den dagliga kontakten med er här samtidigt som jag vet att en annan del av mig längtar efter meditation och flightmode. Även om det är svårt så har jag beslutat mig för att lyssna på den senare och checka ut från dator och mobil i några dagar. Jag har därför tidsinställt några inlägg med härliga yinyoga övningar till er. Underbara Sofie kommer givetvis finnas för att svara på era yogafrågor sålänge och sen har ni ju såklart varandra. Kunskapen vi har tillsammans är ju enorm. Jag svarar när jag är tillbaka här helt enkelt.

 

Ni kommer finnas med mig och jag kommer skicka massa kärlek från min meditation! Längtar redan till att läsa om era erfarenheter och likea alla bilder på insta när jag är tillbaka igen ;-).

 

Ni är otroliga och det vi skapar här tillsammans är fullkomligt unikt. Så vackert att jag sitter här med tårfyllda ögon. Njut av era stunder på mattan.

 

Hörs snart. MASSA KÄRLEK!!!!

17

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!