Yinyogans drottning: Sofie Ringsten

Yinyogansdrottning sofie ringsten Yinyogansdrottning sofie ringsten

WIHOOO – låt mig presentera Yinyogans drottning: Sofie Ringsten. Under de kommande tio dagarna när vi fokuserar på Yin kommer Sofie vara med oss och svara på era spännande kommentarer och frågor. Jag är så glad och tacksam för det.

 

Förutom att vara min vän och en helt fantastik tjej har hon nämligen också galet mycket kunskap om kroppen och om yinyoga. Hon går verkligen till djupet med det mesta som rör kroppen.  Hon har studerats både taoism, kinesisk och österländsk medicin och yin med experten Paul Grilley. Och vet ni vad – innan hon började yoga så jobbade Sofie som polis – hur coolt är inte det?!

 

Sofie är helt enkelt en härlig inspiration så det himla fint att ha henne med här i vår utmaning! Tack Sofie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!