Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ONLINE YOGA RETREAT Dag 3 – Yin Svan

YIN HÖFTÖPPNARE Online yoga retreat yin svan

God afton kära ni! Dags för kvällsyinpositionen. Precis som igår ska vi avsluta vår första dag på vårt Online Yoga Retreat med en Yin yoga övning. Ikväll ska vi öppna upp utsida höften och rumpan med Svanen. Mycket känslor sitter i just höfterna så ibland när vi jobbar med intensiva höftöppnare som denna så ploppar känslor upp som vi tryckt in i höftpartiet.

 

Såhär gör du…

 1. Ställ dig på alla fyra. Kom fram med ena knät mellan händerna och sjunk ner med höften mot golvet.
 2. Flexa på foten.
 3. Du kan justera stretchen genom att dra foten framåt (för att känna mer) eller bakåt.
 4. Ha gärna en vikt filt eller kudde under skinkan/höften om den inte når ner till marken (se bild nr 2).
 5. Fäll överkroppen framåt över ditt böjda ben. Luta dig mot armbågarna eller lägg dig ner mot golvet alternativt lägg en kudde framför dig.

 

Eller så gör du Yin-passet på Yogobe som heter SKÖN AVSLAPPNING med mig & Anna. Gå till Yogobe HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Duvpositioner är för mig förknippade med hatkärlek. Ju mer jag övar desto mer försvinner olustkänslan, så jag kämpar och mina höfter har blivit mer öppna. Snart kanske de blir någon av mina favoriter 😉 Kram

  Mia 2016-07-14 08:48:25 http://Miassidor.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Haha…YES! Det där med att öppna höfterna kan ju vara lite tufft ibland men efteråt är det ju oftast sååååå skönt :-). KRAM

   josefinebengtsson 2016-07-14 12:21:35
   Svara
 • Hej!

  Hoppas ni har det underbart i Bretagne. Önskar jag hade kunnat åka men jobbar tyvärr hela juli… Idag hade jag en riktigt stressig kväll och var på ovanligt dåligt humör. Men så körde jag precis 10 minuter av din och Annas Skön Paus på Yogobe och nu känner jag mig SÅ mycket bättre till mods. Så skönt att bara få några minuter för mig själv på mattan och släppa allt annat. Tror nu att jag kommer kunna somna utan problem. Stort tack för ert online retreat, så välbehövt idag!

  Kram, Karin

  Karin 2016-07-13 22:32:45
  Svara
 • Jag fick till det ikväll med kvällsövningen! ❤
  Jobbigt med så steka höfter. Men Så underbart efterhand. Känns som någon värme energi i benen. Skön avslappnad känsla!

  MissL 2016-07-13 22:30:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!