Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Online Yoga Retreat

Online Yoga Retreat

Juli – Semestermånaden nummer 1. Den där månaden där vi SKA slappna av. Där vi SKA njuta av varje sekund. Där vi SKA grilla. Där vi SKA sola. Där vi SKA läsa. Där vi ska vara på stranden. Där vi ska umgås. Där vi ska åka båt, gå på konsert, resa, träna…

 

Bla bla bla…Den finns många måste även på semestern och det är rätt lätt att byta ut ”att-göra-listan” i vardagen till ”att-göra-listan” på semestern. Det vill säga – att fortsätta leva med ”måsten” även på semestern. Att fortsätta stressa och ständigt vara igång.

 

Eller så har du gjort det motsatta – åkt ut till landet utan någon stimuli. Kanske njuter du va det men kanske känner du (som jag fota gör) hur galet svårt det är att gå från 100 till 0, från stress till avslappning. Tidigare kunde jag nästan bli galen när jag gick från mitt hetsiga jobb till mina fyra veckors juli-semester. Det gick INTE att slappna av.

 

För mig är yoga & meditation räddning i dessa lägen därför kommer jag ha ett Online Yoga Retreat här på bloggen med övningar, recept & härliga teman varje dag i en hel vecka. Skriver mer om det imorn – vi kör igång på måndag :-).

 

Hoppas du vill vara med – komet bli sååååå mysigt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand