Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Online Yoga Retreat

Online Yoga Retreat

Juli – Semestermånaden nummer 1. Den där månaden där vi SKA slappna av. Där vi SKA njuta av varje sekund. Där vi SKA grilla. Där vi SKA sola. Där vi SKA läsa. Där vi ska vara på stranden. Där vi ska umgås. Där vi ska åka båt, gå på konsert, resa, träna…

 

Bla bla bla…Den finns många måste även på semestern och det är rätt lätt att byta ut ”att-göra-listan” i vardagen till ”att-göra-listan” på semestern. Det vill säga – att fortsätta leva med ”måsten” även på semestern. Att fortsätta stressa och ständigt vara igång.

 

Eller så har du gjort det motsatta – åkt ut till landet utan någon stimuli. Kanske njuter du va det men kanske känner du (som jag fota gör) hur galet svårt det är att gå från 100 till 0, från stress till avslappning. Tidigare kunde jag nästan bli galen när jag gick från mitt hetsiga jobb till mina fyra veckors juli-semester. Det gick INTE att slappna av.

 

För mig är yoga & meditation räddning i dessa lägen därför kommer jag ha ett Online Yoga Retreat här på bloggen med övningar, recept & härliga teman varje dag i en hel vecka. Skriver mer om det imorn – vi kör igång på måndag :-).

 

Hoppas du vill vara med – komet bli sååååå mysigt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!