MEDITATIONSUTMANING DAG 12 – Sjung AUM

MEDITATIONSUTMANING DAG 11 – Sjung AUM Josefine Bengtsson

Foto – Adam Klingetag

Nu ska vi sjunga! Varmt välkommen till dag 12 av vår 21-dagars meditationsutmaning (se mer HÄR). Idag ska vi fortsätta där vi slutade igår dvs med en Mantra-meditation där vi upprepar ett ord eller en fras för att hitta koncentration. Vi kommer använda samma mantra som igår (AUM) men istället för att göra det i tystnad kommer vi idag sjunga ut det (till musik om du vill). Göra ett ljud som även sägs aktivera vårt 6e chakra (anja chakra).

 

När du mentalt upprepar ditt mantra “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, gå inte in i dem.

 

 1. Hitta en plats där du får vara ifred och inte stör någon annan.
 2. Om du vill ladda ner ljudet av AUM – HÄR (dubblat låten så totalt 14 min) annars sätt på din timer.
 3. Ta på dig bekväma kläder och sätt dig i en bekväm position (se här)
 4. Blunda, slappna av i kroppen & låt andetaget vara naturligt
 5. Låt andetaget vara naturligt, in och ut genom näsan.
 6. Ditt mantra är ordet “AUM” . Sjöng högt detta ord om och om igen. Låt det vibrera i hjärtat.
 7. När du mentalt upprepar ditt mantra “AUM – AUM – AUM”, och andra tankar tränger sig på så släpp dem bara, gå inte in i dem.

 

Berätta gärna vad du tyckte! Om du gjorde gårdagens meditation – vilken diggade du mest?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
85kommentarer
 • 在英文Essay代写 http://www.proessay.cn/our_service1.php 中一个引人注目的问题可以引导读者思考,并在开篇即引起他们的兴趣。确保问题与你的主题有直接关联,以引发读者的思考。

  meeloun education 2024-01-08 08:08:05 http://www.proessay.cn/our_service1.php
  Svara
 • I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work…안전놀이터

  안전놀이터 2023-11-13 06:40:30 https://agilegovleaders.com
  Svara
 • You have put forward some good viewpoints here. I also searched for this issue on the internet메이저놀이터

  메이저놀이터 2023-11-10 02:04:01 https://totowho.com
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera en vivo hipódromo camarero 2023-06-26 03:43:04 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! alpha tv live streaming free

  racing today on tv 2022-12-28 06:07:25 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/live/

  how to watch racing tv for free 2022-12-24 05:12:50 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I’ve been troubled for several days with this topic. But by chance looking at your post solved my problem
  I will leave my blog, so when would you like to visit it?

  제이나인 인터넷 카지노
  제이나인 카지노 검증 사이트
  제이나인 카지노 꽁 머니
  제이나인 카지노 룰렛
  제이나인 카지노 추천
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2022-12-17 04:57:44
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation.

  izmir nakliye 2022-12-09 07:31:25 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. https://freehorseracingtv.com/

  todays tv horse racing 2022-12-03 17:31:29 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Så fint! <3
  Jag älskar vibrationerna av mantrat och hur de ändrades efterhand ju mer avslappnad jag blev.
  Jag kände också stor tacksamhet för att jag flera dagar i rad givit mig själv tiden till meditation.
  Tack för den här härliga utmaningen.

  Anna L 2016-06-30 08:03:40
  Svara
 • När jag går på yoga är aum-andet min favorit på hela passet, vibrationen som sprids genom hela kroppen genom aum, känslan när alla gemensamt sjunger aum – magiskt. Men nu när jag själv skulle ”sjunga” så kändes det mest tomt den större delen av meditationen, jag hade förmodligen en förväntan på hur känslan skulle vara då jag under den senaste aum meditationen när vi mentalt skulle sjunga aum kände en viss ”irritation” och bara ville sjunga ut den och känna den härliga vibrationen i kroppen. Ett typexempel när jag är för hård mot mig själv och har för höga förväntningar istället för att bara vara i nuet och acceptera det som det är just nu.

  annelie 2016-06-28 21:19:59
  Svara
  • Svar på annelies kommentar.

   Tack för att du delar Annelie. Yes som Zoe så klokt skriver, vi har alla varit där. Höga förväntningar som sen inte håller. Fint att du ser det. Det är väl just det som meditationen lär oss gång på gång… acceptera det som är och se hur det förändras hela tiden. KRAM till dig!

   josefinebengtsson 2016-06-29 16:15:54
   Svara
 • Att sjunga gjorde det mycket lättare att behålla fokus men kändes pinsamt när sambon överraskande kom hem med en barndomsvän men jag fortsatte ändå, lite skamträning skadar inte 😀 Känner mig piggare och klarare än innan. Satt ute på gräsmattan och mediterade, solen gick i moln strax efter jag började och tittade fram igen strax innan klockan ringde, mäktigt att bli översköljd av ljus och värme. Kändes som en bra belöning efter skammen 😀

  Jessica 2016-06-28 15:22:26 https://dromvittran.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hahaha… känner igen mig i det där Jessica. Satt på en brygga igår i Halmstad och AUMade när jag vände mig om såg jag att det stod ett gäng och tittade på mig…JAJAJA, bjuder på det :-). Fint att du fick en belöning!

   josefinebengtsson 2016-06-29 16:32:14
   Svara
 • Denna metoden passade mig helt klart bättre än gårdagens. Efter ett tag kändes det som att mina händer som vilade på mina knän var jättestora & tunga (!) Skön känsla ändå ? Dom 15 minuterna gick fort. Efteråt hade jag en brännande känsla i skuldrorna.

  Linda 2016-06-27 22:05:41
  Svara
 • Gillade mantrat och kände verkligen vibrationen. Blev väldigt avslappnad av de. Ett lugn infann sig.
  Gillade skarpt mantrat så denna kommer jag nog använda ofta.

  Jennie 2016-06-27 21:15:01
  Svara
 • Dag 12- sjung AUM… Jag provade först hemma men jag blev så trött så trött… Kände verkligen vibrationerna men var tvungen att lägga mig ner och sova en stund. Blev heeeelt däckad.. Någon annan som upplevt det? Kanske inte hade med meditationen och vibrationerna att göra. Fick i alla fall testa igen, utomhus, så jag skulle hålla mig vaken. Kändes bra för jag tappade inte fokus riktigt lika ofta som jag vanligtvis gör, tack vare vibrationerna.. Kändes fint att sitta i en liten park under ett träd med texten ”låt mig leva”… Symboliskt på flera plan..

  Erika 2016-06-26 19:24:13
  Svara
 • Härligt!!! Körde denna meditation med en hörlur i ena örat, var lite ängslig att grannarna skulle undra vad jag sysslar med men efter en stund så glömde jag helt bort att tänka på det???? var underbart skönt att känna vibreringen somblev i hela kroppen, denna ska jag göra mer av?? kramar på er från Jane

  Jane 2016-06-26 15:54:05
  Svara
 • Härligt! Är dock inte heelt bekväm med att vara själv och göra den här övningen, känns lättare när man är många som gör den tillsammans. Brukar bli så fantastisk stämning då, luften liksom vibrerar. Underbart ?

  Sandra Junhammar 2016-06-25 22:21:17
  Svara
 • Ännu skönare än mentalt aum tyckte jag! 🙂 mycket mer fokus och kändes som jag gick in i mitt egen universum och energin jag fick ur detta var underbart… den endast var att det tog lite planering och tid att hittat rätt tillfälle under dagen (läs 2 små barn mamma ;)) men när jag fick det, det var magisk! Tack!

  Lorena 2016-06-25 22:11:06 http://liveforever.se
  Svara
 • Det här var jätteskönt! Är i en tung period med min fästman just nu och detta bidrg till en till tårar mitt i meditationen, men det var ändå välsigt gottgörande och nu efter känns det väldigt skönt och lite lugnare. Tack! <333

  Anna 2016-06-25 13:36:01
  Svara
 • Jag är helt klart hjälpt av ett mantra men föredrar att inte vara så högljudd…. ☺

  Sara Alexandersson 2016-06-25 01:47:19
  Svara
 • Jag gjorde som vanligt meditationen precis innan sängen. Tyvärr fick det bli mentalt AUM igen eftersom jag bor i en liten etta med sambon och han sov.

  Jag tyckte det kändes lite bättre idag, jag blev varm och avslappnad men hade inte den kliande känslan i kroppen som gårdagens (förrgår) meditation. Jag blev positivt överraskad när käken helt plötsligt slappnade av såpass att den bara hängde. Jag sover vanligtvis med bettskena och får jobba hårt med att slappna av i köken även under dagen.

  Tummen upp för denna typ av meditation. När jag är ensam hemma ska jag försöka mig på att ljuda AUMet högt. Ser fram emot det.

  Glad midsommar

  Josefin Forsberg 2016-06-24 11:55:02
  Svara
  • Svar på Josefin Forsbergs kommentar.

   Wihoooo….fint Josefin. Ja ibland ere ju omöjligt att sjunga ut. Sköööönt att alla de där spänningarna i käkarna släppte. GLAD MIDSOMMAR TILL DIG! <3

   josefinebengtsson 2016-06-24 12:15:02
   Svara
 • Oj vad svårt med internet när man är mitt ute på havet 😉
  Ja ja bättre sent än aldrig 🙂
  Sjungande meditation. Love it! Så härliga vibrationer i kroppen. Svårigheten för mig är att jag sitter på ett kryssningsfartyg och har svårt att koncentrera mig i en lyhörd hytt. Grannarna måste undrat vad jag höll på med ?
  Men jag vill verkligen rekommendera denna meditationen. De vibrationerna man får i kroppen ju så man blir helt mjuk i både kropp och själ.
  Varma hälsningar från Neapel

  katarina 2016-06-24 09:10:13 http://www.yogia.se
  Svara
  • Svar på katarinas kommentar.

   Hahahaha….heeeeelt underbart att du kör på kryssningsfartyget Katarina!!! WOW – så coooolt. Det går verkligen att meditera varsomhelst. Kram från Sverige!!!! Njut av din resa!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:26:39
   Svara
 • Otrolig fin att börja dagen med min hjärtats sång! Var filld av glädje kärlek och stark medvetande hela dagen;)

  Gabriela 2016-06-24 07:20:19
  Svara
 • Done.

  Daniel 2016-06-24 01:06:32
  Svara
 • Fint att avsluta dagen med denna meditation. Att sitta och sjunga AUM under så lång tid som 15 min var nytt för mig. Lättare att hålla fokus med hjälp av sången, hade inte så mycket tankar (igår vandrade mina tankar iväg). Väldigt kraftfull meditation på något sätt och kände mig tillslut väldigt avslappnad och lugn i sinnet. Men tyckte nog ändå bättre om att repetera AUM för sig själv i tankarna. TACK för den här meditationsresan, så fantastiskt inspirerande att få ta del av så många olika meditationstekniker! Wow <3 <3

  Sophie 2016-06-24 00:18:18
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Åh va härligt att du hittat en teknik som du diggar Sophie!!!!! YEAH….fint att ha dig med och ditt (och alla andras) öppna sinne att prova nya tekniker är sååå vackert! <3

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:29:24
   Svara
 • Åh vad jag gillar att få säga saker högt:-). Igår fick jag koncentrera mig för att säga aum bara inom mig så jag hade ett gäng aum som ville ut! Älskar’t!!

  Maria 2016-06-24 00:12:30
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Wihooooo – underbart att du älskar det. Yes – rösten behöver få komma ut ibland!!!!!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:29:52
   Svara
 • Jag var så rädd för att någon skulle höra mig sjunga idag så vågade inte riktigt sjunga ut. AUM:ade på utandningen och fick till en bra rytm men tankar om att min röst var ful dök hela tiden upp. Var väldigt självkritisk och även om jag försökte släppa dessa tankar var det inte lätt. Så dessa härliga vibrationer som många andra verkar ha fått uteblev helt för mig. Tror att jag pga min rädsla för att någon skulle höra inte vågade göra meditationen fullt ut riktigt och kände mig lättad då klockan ringde.. Ser framemot imorgon <3 kram

  Linda 2016-06-24 00:04:07 https://www.instagram.com/lindalh3/
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   TACK för delning Linda. Wow – känner igen det där så så mycket. Haft en skräck av att sjunga ut. Fick höra någon gång när jag va liten att jag inte kunde sjunga och det har liksom satt sina spår… men när jag väl släpper de tankarna… när jag bara låter min inre röst uttrycka sig i ljud är det så befriande, så härligt. Försök hitta en plast där ingen ingen hör dig… kanske i vind eller vågor långt ute i naturen? Så kom ihåg – vi är många som känner sådär. Inge konstigt alls. KRAM!!!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:33:09
   Svara
 • Dag 12! Redan!??!! Sjugande meditation…. Tänkte att jag kör till musiken. Fick dock kämpa lite för att komma i takt, men det gick bra efter en stund. Efter några minuter (ca 5 visade det sig sen), tryckte jag av musiken och körde själv istället. Vet inte vilket som var lättast egentligen – med eller utan musik -, men det kändes skönt att våga höra bara min egen röst. Att ”låta” AUM var lättare än att vara tyst, rent avslappningsmässigt. Gäller bara att hitta styrkan och längden på AUM-et, så att det vibrerar rätt i min kropp….:) En spännande och lärorik resa det här!:D Tack!<3

  Caisa Wattström Parmlöv 2016-06-23 23:52:27
  Svara
 • Gillar denna meditation mkt. Lätt att hålla tankarna på sången. Härlig känsla när jag vågade sjunga ut ?

  Sabrina 2016-06-23 23:45:30
  Svara
  • Svar på Sabrinas kommentar.

   Hääääärligt att du tycker det Sabrina. Att du hittat något som funkar fint för dig. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:34:35
   Svara
 • För första gången klarade jag inte hela 15 min… Jag var alldeles för ofokuserad ? Skitjobbigt rent utsagt! Vet inte om det var meditationen i sig eller att det var känslan i mig så jag ska prova igen för att se ?

  Sara 2016-06-23 23:07:01
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh hej Sara. Hmmm…spännande. Vissa dagar är det ju så. Går liksom inte att möta det som är. Och det är ok. När jag har sådana dagar brukar jag göra en mer aktiv meditation (dans, shaking eller yoga). När det är för mycket känslor och tankar kan det vara sååå svårt att sitta still. Hurusom, med meditationen lär vi oss ju att möta alla våra sidor. Hoppas det går lättare idag. KRAM TILL DIG!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:36:38
   Svara
 • Jag var väldigt skeptiskt till detta. Jag gillar nämligen inte att sjunga och tycker dessutom att det är lite ”flummigt” med mantran. Men jag körde på. Från början rätt tyst men efter ett tag satt jag och sjöng med och allteftersom vart jag väldigt fascinerad att just ljudet, min egen röst. Så 14 min gick väldigt fort och jag tror faktiskt jag inte hade många andra tankar medan jag satt där och sjöng. Så oavsett flummigt eller ej så vart jag i alla fall totalt närvarande i nuet och stillade mina tankar.

  Hanna 2016-06-23 22:43:38
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   WOW – cooolt Hanna att du gick emot ditt motstånd. Jag känner igen det där sååå mycket. När jag började med yoga för längesen och kom till klasser när man skulle sjunga massa mantran var jag den som satt där längst bak och vägrade sjunga för tyckte det var flum. MEN när jag väl vågade försöka…(först tyst och sen högre och högre) kände jag hur underbart det är att få sjunga ut från hjärtat. Hur det får mig att bli sååå närvarande! STOR KRAM till dig!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:38:30
   Svara
 • Jaha ja. Läste fel igår. Den skulle ha varit ljudlös men jag lät igår. Det kändes lite jobbigt så jag lät idag med, synd att kalla det sjunga för min del. Fniss. Men jag hade fin hjälp av regnet.
  Ikväll tog jag mig mod att tänka på en sak som gjort mig ledsen men jag har inte fattat varför. Kändes väldigt befriande att tänka på det under denna meditation o jag kunde bearbeta det o på ngt sätt avsluta det. Är det vanligt att det blir så? Att man blir mer redo att lösa upp vissa saker under meditation även fast man då tänker…

  Maria 2016-06-23 22:41:13
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Åh tack för din delning. YES – älskar att ”sjunga” i regn och vind :-).

   OHJA… för mig är meditationen ett ställe där saker kommer upp. Saker som jag kanske har flytt ifrån länge och inte orkat känna in för att det varit föööör jobbigt. I meditationen får vi liksom chansen att ”deala” med dem från en lugnare plats än när det där jobbiga hände. Vi får chansen att se det från ett klarare perspektiv. Vackert att det kom till dig. Det blir som en rening av inre grejer som vi tidigare sprungit iväg från. Under mitt första Vipassana Retreat så dök exempelvis alla personer (dag för dag) upp som jag behövde förlåta… som jag tidigare sprungit iväg från. Så befriande att äntligen hitta in i förlåtelse. KRAM TILL DIG!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:42:27
   Svara
 • Tror jag gillade gårdagen mer… Fast det är väldigt kraftfull om man är en grupp som gör mantras. Gillade verkligen Spotify tipset Josefin! Fanns flera fina andra med samma artist. Tack för utmaningen ?

  Jennie Nord 2016-06-23 22:40:38
  Svara
  • Svar på Jennie Nords kommentar.

   Härligt Jennie! Precis – hur cooooolt vore det inte om vi alla som är med i utmaningen sjöng tillsammans :-). Mäktigt! KRAM till dig!

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:43:32
   Svara
 • Det här gillade jag verkligen!? Vid några få tillfällen på slutet flög tankarna iväg, en kort stund. Annars går det knappt när man sjunger, härligt med musiken som hjälp!? 15min gick fort idag. Jag är så glad att jag ger mig själv det här!! Nu ska jag hoppa i säng, längtar redan tills jag vaknar och efter frukost kan köra morgonyoga och meditera!!??

  Sandra 2016-06-23 22:07:48
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åh va härligt Sandra. Många som diggade AUM sjungandet. Så kul! Hoppas du haft en härlig morgonstund!!! Glad midsommar. <3

   josefinebengtsson 2016-06-24 11:44:16
   Svara
 • Sjöng till regnet idag det va härligt! (AUM vibrerade och jag fylldes av en slags glädje) Tacksam 🙂

  Anna fältskog 2016-06-23 20:18:18
  Svara
 • Det här var min häftigaste upplevelse hittills! Fanns inte en chans att några tankar tog över- lyckades få fullt fokus på ”sången” tack för bästa 15 minuterna Josefine❤

  Christina Lindström 2016-06-23 19:46:55
  Svara
 • Då var det dags att skriva lite igen då 🙂 Efter en strulig dag på jobbet var det extra skönt att tända en rökelse och sätta sig ner på yogamattan för att ta sig an dagens utmaning.. Jag har provat den här tekniken någon gång tidigare men idag kändes den mera på riktigt. Ett långt AAAUUUMMMMMMMM på varje utandning med den mörkaste rösten fick hela bröstkorgen att vibrera och jag märkte knappast av några andra tankar under övningen 🙂 För mig var dagens övning mycket lättare och den gav mycket mer än gårdagens mentala AUM..

  Bo Stenström 2016-06-23 17:28:49
  Svara
 • Äntligen tillbaka. Jag har haft några dagar utan pepp att delta eller skriva. Jag har bara velat sitta tyst för mig själv och reda ut alla tankar som uppstått. Igår bestämde jag mig för att göra slut med en vän och nu när den stenen har lämnat magen känns denna utmaning rolig igen ? jag gillar att sjunga aum och jag älskar de sköna vibbrationerna i min bröstkorg. Så idag mer fokus på nuet och på att släppa gammalt groll och dåliga relationer som tar energi.

  Så tack för inspirationen. Du skriver så fint och det kändes inte alls jobbigt att komma tillbaka (vilket det ibland kan kännas när man inte varit med på några dagar).

  Moa Westman 2016-06-23 17:02:01
  Svara
 • Dagens meditation blev verkligen en stark upplevelse av olika extremer. Först provade jag att ljuda AUM till musiken men blev så obekväm av att vara så mycket utanför min comfort zone & att höra min röst tillsammans med musiken att jag började gråta. Sedan kom jag ihåg att någon här använde gayatri mantra istället & provade att sjunga med till det istället & då ändrades allt & hela meditationen flödade & jag blev alldeles lätt & ville inte sluta. Så himla fint att få vara på en sådan här inre resa & få möta nya sidor av sig själv! Tack tack tack ?

  Zoe 2016-06-23 15:53:16
  Svara
  • Svar på Zoes kommentar.

   Åhhhh va härligt att du körde med gayatri – jag chantar ofta det också för att lugna och läka mig själv. ????✨

   josefinebengtsson 2016-06-23 18:06:15
   Svara
 • Att sjunga gillar jag. Sätter mig på klippan, uppe på högsta delen av tomten, alldeles intill grönsakslandet. Skator som tjattra i boet bakom mig. Blundar. Andas. Börjar långsamt… AUM…AUM…
  Det känns avslappnat. Lugnt och stilla. Det enda som hörs är min egen röst. 15 minuter flyger förbi. Plötsligt är det över. Jag väcker sakta kroppen till liv. Några yogapositioner hjälper till.
  Tack för min stund. Tack för utmaningen.

  Anna 2016-06-23 15:34:54 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Jag gillade verkligen dagens meditation och hade lättare att fokusera när jag sjöng än när jag upprepade/tänkte mantrat 🙂 Har gjort många liknande meditationer och älskar när man kommer in i det och slappnar av, i början kan man känna sig lite ovan 😉 Glad midsommar till dig Josefine och till alla andra härliga som gör meditationsutmaningen! 🙂

  Frida 2016-06-23 14:27:30
  Svara
 • Favoritmeditationen! Jag har så länge jag kan minnas använt mig av tekniken (långt innan jag visste något om meditation och till mångas förtret ska tilläggas, haha!) för att komma åt den där välbehagskänslan. Det är något lugnande över att humma fram vibrationer.
  Gick mycket bättre att släppa tankarna idag!
  Glad midsommar, Josefine och alla ni andra utmanare. ❤️

  Karin 2016-06-23 12:41:11 http://rawness.se/blogg/workoutinstyle/
  Svara
 • wiho, det är ju skönt med aum, lättare att släppa tankarna, de är där men de typ passerar, kommer inte ens ihåg vad jag tänkt efteråt. I ”vanlig” tyst meditation tycker jag det är svårare att låta tankarna passera, då vill jag gärna gå in i dom! En del av mig tycker mantra är lite flummig, tss, ville inte sitta i trädgården idag så att grannarna skulle höra, haha, men vem bryr sig egentligen? Det är nog bara jag som bryr mig och inte vill att nån ska tycka jag är konstig, puh, den där flickan som vill vara omtyckt och inte utstickande och konstig! Yea – men känner mig friare efteråt och nästa gång tar jag den i trädgården 😉 #freeasabird Önskar er alla en skön torsdag. Jag är ledig, så jag ska gå till stranden idag. PUSSAR M

  Maria 2016-06-23 10:28:33 http://mariacarlsson.se
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Heeeej fina! Håller med dig – en del av mig (mitt intellekt) tycker också att mantra är mega flummigt men när jag släpper det och går ner i hjärtat så blir det ofta väldigt vackert och fint. Och vi behöver ju inte förstå allt :-). NJUT AV STRANDEN. <3

   josefinebengtsson 2016-06-23 10:57:55
   Svara
 • Det här var en ny spännande känsla! Jag tyckte det var lättare än den tysta och sensationen i kroppen är mer genomgående på något sätt. Jag har svårt att hålla fokus i 15 min, så det brukar bli något kortare. Jobbar mig uppåt.

  Emma 2016-06-23 10:09:04 http://Instagram.com/emmatstarsta
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Fint att du kör varje dag. Det är det vi vill åt. Exakta antalet minuter är ju mindre viktigt. Kul att du diggade 🙂

   josefinebengtsson 2016-06-23 10:58:37
   Svara
 • Så annorlunda. Jag har hittills föredragit tyst meditation, att blunda och stänga omvärlden ute … bara vara i mig själv. Nyss fick jag uppleva något nytt. Jag sjöng utan musik och det var ovant att höra sin egen röst sjunga ett mantra. Jag förvånades över hur vackert det faktiskt lät. För mig så oerhört annorlunda men samtidigt så ljuvligt energigivande. Tack!

  Mia Haglöf 2016-06-23 09:56:07 http://miassidor.blogspot.com
  Svara
 • Jag är nästan aldrig ensam hemma men just idag har jag tagit ledigt för att förbereda inför midsommarfirandet så direkt när jag lämnat barnen på fritids går jag hem och rullar ut min matta för att göra dagens meditation.

  I LOVE IT!

  Jag har under de tidigare meditationerna känt ett tomrum kring hjärtat som ett hål som jag inte vetat vad jag ska fylla med när tankarna stillnar.
  Men nu vet jag!
  Ljudet och vibrationerna från AUM fyller hela det tomrummet. Först känner jag det bara inom mig men ju längre in i meditationen jag kommer så känner jag hur denna vibration, energi även sprids utanför min kropp. Känner mig som en del i något större.

  När jag är klar och tittar på telefonen efter meditationen så har jag fått ett medelande från min mentor som jag träffade igår.
  Hon skriver:
  Ett ord studsar i mit huvud efter att vi sågs igår. MODIG! Det kräver mod att titta inåt och fundera och det har du i massor.

  Då kommer tårarna. Jag vill vara modig och jag känner en otrolig stolthet över att det inre jobb jag gör på något sätt också syns på utsidan. THIS IS MAGIC!

  Lisa 2016-06-23 09:13:32
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Åhhhhhh Tack Lisa för att du delar. Blir tårögd också. Du är MODIGT, så MODIG. Inre jobb är det svåraste vi kan göra och det krävs just mod. <3

   josefinebengtsson 2016-06-23 11:00:26
   Svara
 • Åh vad härlig variant av Aum
  Det var så skönt att sjunga med
  Det är lättare att få igång vibrationerna i kroppen till denna meditation än den igår och det är skönt!

  Karin O 2016-06-23 09:07:49
  Svara
 • Jag minns när jag var liten och tyckte om att typ AUM:a till dammsugarens oljud, måste ju varit den här känslan som vi vill åt i en sån här meditation. Vibrationerna som skapas i kroppen av ljudet vi åstadkommer. Roligt minne som ploppade upp 🙂

  Jag brottas ju alltid lite med det här att göra saker i takt och hade lite problem kanske första minuten att hitta in i sångens takt och känna mig bekväm, men sen släppte det och jag kom in bra i takt och känsla! Tror den gav mig mycket energi för på slutet hade jag nästan lite svårt att sitta stilla, hehe. Om en jämför med igår så är ju den här lite mer effektfull eftersom det skapar vibrationer i kroppen, inte bara mentalt fokus, gillar! Men bra att vi gjorde den andra igår också, för det kanske inte är alltid det passar in i omgivningen att AUM:a högt 😛 😀

  /Anna

  Beautiful Life 2016-06-23 08:47:33 http://beautifullife.se/
  Svara
 • Gillade faktiskt den här meditationen mer, fastän jag inte trodde det ? En skön känsla att höra AUM och samtidigt känna vibrationerna i svalg/mun, särskilt vid MMM när man känner vibrationerna i läpparna. Var också lättare med närvaron. Tack Josefine för en fin meditation! Bra start på morgonen!

  Malin 2016-06-23 08:03:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!