MEDITATIONSUTMANINGEN – Vinn en resa med Yogiakademin

meditationsutmaning

Foto – Adam Klingeteg

Meditation är min medicin. Det gör mig harmonisk, fokuserad, närvarande, gladare & snällare mot min omgivning. Jag är säker på att världen skulle bli en bättre plats om fler personer mediterade. Därför kommer jag, som jag nämnt, ha en meditationsutmaning här på bloggen som börjar på söndag (den 12 juni). Vinnaren av utmaningen får inte bara närvaron utan även en resa med Yogiakademin till Bretagne i sommar.

 

Vill du vara med?

 

Så här går det till…

 

Eftersom det sägs ta tre veckor att skapa en nya vana så kommer vi meditera en kvart per dag i 21 dagar. Under meditationen stänger vi igen datorn, sätter mobilen i flightmode och lägger allt annat åt sidan för att fokusera på oss själva.

 

Är du helt ny till meditation eller inte hittat din favvo teknik än – no worries! Varje dag kl 06.30 kommer jag lägga upp ett specifikt ”meditationsutmanings-” inlägg på bloggen där jag går igenom dagens meditationsteknik. Under dessa 21 dagar har du alltså chansen att prova på 21 olika typer av meditation. Har du redan hittat en teknik du diggar får du givetvis göra den. I min meditationsutmaning bestämmer du helt enkelt själv varnär & hur du vill meditera. Huvudsaken är att du ger sig själv en kvart om dagen.

 

För att sprida meditation till fler tror jag stenhård på att dela med oss av glädjen till andra (det är just därför jag bloggar och undervisar!). Som ett nästa steg i utmaningen (när du avslutat din dagliga meditation) går du därför in och delar med dig av din upplevelse genom att kommentera dagens inlägg. Du kanske skriver något i stil med ”Idag fick jag massa energi av meditationen”, ”Åh va jag känner mig harmonisk”, ”jag diggade denna teknik”, ”Ahhhh – det gör megaont att sitta” eller ”Mina tankar gör mig galen”. Här får du också chansen att ställa dina meditationsfrågor som vi gemensamt kan svara på.

 

Sista steget i utmaningen är att dela med oss till våra nära & kära genom att skriva om meditationen på vår egen Facebook, Instagram, blogg eller vad du nu pysslar med (Tagga #josefinesmeditationsutmaning)

 

Så en utmaning i tre steg…

 1. Meditera (15 min)
 2. Kommentera (josefinesyoga.metromode.se)
 3. Dela (med nära & kära) #josefinesmeditationsutmaning

 

Förhoppningsvis är vi många som lyckas med steg 1 (alla ni som inte redan är medlemmar får en månadsmedlemskap med yogobe & härliga deals på resor med Yogiakademin). Vinnaren av resan blir du som delat med dig av dina upplevelser både i form av kommentarer och i dina egna kanaler.

 

Meditation har verkligen förändrat mitt liv och bidragit till en inre harmoni – så jag hoppas att utmaningen gör att fler får upp ögonen för det.

 

På söndag kör vi. Sprid gärna redan nu till dina vänner som du tror skulle må bra av lite meditation! Hoppas du vill vara med 🙂

 

NAMASTE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
129kommentarer
 • ”Meditation kan vara en kraftfull medicin för både kropp och själ. Det hjälper till att skapa harmoni, fokus, närvaro, glädje och vänlighet mot omgivningen. Om fler människor mediterade skulle världen bli en bättre plats. Om du är intresserad av att delta i en meditationutmaning, kan du använda ChatGPT som din guide. ChatGPT kan ge dig tips och råd för att hjälpa dig att komma igång med din meditation och hålla dig motiverad under utmaningen. Samtidigt kan du delta i utmaning och ha chans att vinna en resa till Bretagne med Yogiakademin i sommar.”

  Natalie 2023-01-24 03:16:07 https://chatgptfy.com/
  Svara
 • This is really Chat GPT a very good challenge that can give life more meaning, and persisting in completing this challenge can also improve personal quality.

  dcdd 2023-01-11 09:09:23 https://chatgpt.pro/
  Svara
 • Good step you have written of writing content relating to cooperate sense. Better yet good working skills and hope you write more of this soon.

  T Birds Jacket Grease 2022-12-01 13:50:42 http://celebsmoviejackets.com/grease-danny-zuko-t-birds-jacket
  Svara
 • Jag försöker meditera 15 minuter per dag och mår så bra av det. Tack för utmaningen!

  Christina Ling 2016-06-30 10:05:48
  Svara
 • Hittade hit via min favoyogalärare som tipsade om din utmaning. Ibland känns det som universum försöker skicka en signal.
  Jag har länge yogat, med dåligt samvete för att jag inte fått kläm på själva mediterandet. Jag hoppas med denna utmaning att vara mindre ”rädd” för att möta mig själv i mörkret och tystnaden! Tack för du gör detta Josefine.

  Marina 2016-06-29 16:02:29
  Svara
 • Vilket härligt upplägg, fantastiskt att få nya varianter o idéer till meditation o kroppsnärvaro. Meditation har jag funnit är ett fantastiskt hjälpmedel för en utmattad hjärna som min… Och trots det så tufft att få tilm den dagliga rutinen. 15 min är ju ingenting, men så lätt att egot hittar på 1000 andra saker. Jag startar lite sent på utmaningen men ser det som ett tecken att jag snubblade över din blogg/utmaning! Så pigg o peppad att testa!

  Liz 2016-06-20 21:15:27
  Svara
  • Svar på Lizs kommentar.

   KUL!!! Hoppa på. Vi andra har ju kört ett tag med det är bara att haka med i din takt 😉 KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-06-20 21:37:20
   Svara
 • Åh, NU fann jag detta! Även om jag är sent ute så vill jag ändå prova de 21 dagarna med meditation. Missat att vara med att tävla men antar utmaningen ändå. Helt övertygad om att det inte är bortkastat.
  Med värme Maria

  Maria Svensson 2016-06-20 06:47:33 http://www.träningsvärkmm.se
  Svara
 • Provar detta med ;D

  Annica 2016-06-19 13:14:04 http://anniicanilsson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Annicas kommentar.

   WIHOOOO! Å häng med i din takt. Vi har ju hunnit köra i några dagar så vissa dagar kanske du vill prova två tekniker men utan att stressa så klart. Fint att ha dig med. <3

   josefinebengtsson 2016-06-19 15:33:25
   Svara
 • Jag är med! Efter ngt års uppehåll så provar jag detta.

  Stina Blomqvist 2016-06-19 08:55:43
  Svara
 • Hej! En gymnasielärare här som inleder det oerhört välbehövda sommarlovet IDAG. Fick tips från en av alla underbara kollegor om den här utmaningen och kommer hoppa på från och med idag onsdag. Jag börjar med ettan såklart. Har dock bestämt mig för att ta paus från alla sociala kanaler nu under sommarlovet för att på riktigt komma bort från alla stress, så jag hoppas att det är okej att jag delar med mig här i kommentarsfälten? Tack för denna fantastiska idé!!! <3

  Anna Lenhult 2016-06-16 10:14:49
  Svara
 • Jag blir verkligen inspirerad av dina fina bilder, längtar efter att uppleva lugnet jag ser i bilderna, i mig själv. Jag är mer än redo att anta utmaningen!

  Jeanette Mellström 2016-06-14 16:37:57
  Svara
 • Underbar utmaning!! Har så länge viljat komma igåg med meditationen, och tror detta är vad jag behöver för att börja! efter två dagar ser jag verkligen fram emot att ge mig själv 15 minuter per dag. Men jag undrar om man ska dela på ex. Instagram varje dag eller om lite nu som då även är okej?

  Linda 2016-06-14 13:52:06
  Svara
 • Helt underbart kul! Ska bli så roligt att få ny inspiration och helt säkert träffa på nya tekniker. Ser fram emot de kommande dagarna. ?

  BItti 2016-06-13 23:43:45
  Svara
 • Jag hoppar också med såhär en dag i efterhand! 🙂 PS. Börjat följa din blogg sedan jag läste/hörde att min kusin Ida lärt känna dig och skrev om yogaresan förra året som ni båda var med på 🙂 Tack för inspirationen! Kram Victoria

  Victoria Warg 2016-06-13 20:09:43
  Svara
  • Svar på Victoria Wargs kommentar.

   Ahhhh va kul att du är på Victoria. JAAAAA – Ida är ju heeeeelt underbar. Fint att ni är kusiner :-). Tack för att du är med. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-14 11:46:18
   Svara
 • Hej! Jag vill självklart vara med! Missade att det började igår men hoppar på idag – Precis vad jag behöver:)

  Charlotte Fredriksson 2016-06-13 13:12:25
  Svara
 • I tried to start this twice and fell asleep. Managed to eventually do it consciously (3rd time lucky!) this morning. Astounded how something so simple is so tricky. 15 minutes of breathing and focusing on breath does not seem a tall order. However I was probably drifting off with thoughts of things I have to do at least 75% of the time. Still an interesting exercise. Interestingly, it is as if my children knew I needed some space. My 3 and 5 year olds were unusually quietly this morning. I found them sitting outside my bedroom, smiling at me after I got up after doing this exercise… and my baby slept through it. Even though my thoughts kept trailing off, I still feel like it was a worthwhile thing to do and that it did give me a little clarity. 🙂 I want to try this again. Tack

  Marisa 2016-06-13 11:52:11 http://missmarzipan.com
  Svara
  • Svar på Marisas kommentar.

   MAGICAL and honest. That is what is. Thoughts all the time but those moment when we manage to let the past and future GO and just be here are soooooo beautiful <3

   josefinebengtsson 2016-06-14 14:52:31
   Svara
 • Jag har inte instagram eller liknande så tänkte först att jag inte kunde vara med om jag inte delade, men nu struntar jag i det hänger gärna på den här härliga utmaningen ändå! 🙂 sån skön känsla nu efter första sessionerna, känner att jag får ett större tålamod ????

  Karolina 2016-06-13 10:43:57
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Jaaaa – underbart att du är med Karolina. Dela dina meditationserfarenheter med oss här istället. STOR KRAM.

   josefinebengtsson 2016-06-13 10:47:23
   Svara
 • Härligt!
  Intressant att testa och lära känna nya meditations tekniker!

  Paula 2016-06-12 23:37:35
  Svara
 • Nu så har jag genomfört min första meditationsdel… Blev livrädd när larmet på 15 min pep?. Det var svårt att inte komma in på andra tankar men samtidigt lätt att få tillbaka fokus då det va andningen som styrde. Nu kör vi!!

  Martina svensson 2016-06-12 22:23:05
  Svara
 • Vilken fantastisk utmaning! Och hur häftigt det är när man har förutfattade meningar och de inte infrias!
  Jag har yogat och hållt på med Qi Gong mer eller mindre kontinuerligt sedan mitten av 90-talet, men meditation har jag inte lyckats få in. Har tänkt att det ska kännas långtråkigt och göra ont. MEN! De här första 15 minuterna gick väldigt fort. Kroppen kändes knappt (mer än vid ett par tillfällen), men huvudet kändes som om det vägde en massa kilo. Utan att göra ont.
  Tankarna vandrade mellan andetagen – här och nu – till: Hur ska jag kunna beskriva den här känslan?:)
  Tack goa Josefine för denna häftiga utmaning! Ett fantastiskt sätt att börja min semester på!

  Caisa Wattström Parmlöv 2016-06-12 21:27:15
  Svara
 • Jag antar utmaningen och hoppas verkligen att detta ska få mig att börja, fortsätta och leva med meditation och yoga mer än jag gör idag ! Yogar men meditationen är för sällan i mitt liv <3 de första 15 min startar nu 🙂 det kanske hjälper mig sova bättre…

  Lena 2016-06-12 21:03:06
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Jaaaa – meditation tycker själv att bäst bäst bäst för att sova bättre. Underbart att du e med. KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-12 21:43:41
   Svara
 • Kände lugnet komma över mig under meditationen, fantastisk känsla på så kort tid 🙂

  Lena Paulson 2016-06-12 20:40:38
  Svara
 • Jag älskar utmaningar, självklart är jag på!

  Miriam Andersson 2016-06-12 19:52:37
  Svara
 • Åh, kunde inte komma mer lägligt.Ser fram emot de 21 dagarna.

  Catharina 2016-06-12 19:46:10
  Svara
 • Så härligt att både lugna tankarna och fylla på med energi på en så kort stund ?

  Emma 2016-06-12 17:03:13
  Svara
 • Åh.. Det här är svårt. Tankarna spretar åt alla håll idag. Nytt försök imorgon 🙂

  Anne Lee 2016-06-12 15:50:20
  Svara
 • Jag antar utmaningen med stor nyfikenhet och veckorna sammanfaller med några av det mest intensiva arbetsintensiva, hittills i mitt liv. Det kommer att bli utmanande och spännande att prova på nya tekniker för mig som är Kundaliniskt ”fostrad”. Bretagne svävar som en diffus dröm men nu är nu. Hoppas att snart kunna sitta lättklädd i trädgården eller vid stranden men idag blev det inomhus 🙂

  Anchi Peaceman 2016-06-12 15:29:25
  Svara
 • Låter som en super bra kik för att komma igång med meditation regelbundet, något jag inte riktigt lyckats med tidigare. Men nu så är de dags!!!

  Annelie 2016-06-12 15:28:41
  Svara
 • Ovan att meditera med fri andning, går automatiskt in på långa djupa men efter några minuters ”disciplinerad odisciplin” bättre. Lugn, skön start på söndagen.

  Anchi 2016-06-12 15:13:49
  Svara
 • Jag är med!!!! (Du kanske såg det på instgram igår heter sofiialind där)
  Men vilket grym utmaning och precis vad jag behöver!!! Kom så lägligt, håller på att självläka mig själv (genom naturläkare osv) har varit kvicksilverförgiftad från svineinfluensa sprutan fick först reda på det förra året i november av en naturläkare när inget längre fungerade och jag va jätte dålig (fick ingen hjälp på sjukhusen osv) Har haft problem med alla organ, läckande tarm och en massa. Men nu har jag blivit så mycket bättre men har fortfarande en bit kvar, men det tar tid när man har varit så dålig jag blickar framåt och vet att jag kommer kunna bli helt frisk 🙂 men tillbaka till medtionen, det här kommer bli så spännande eftersom jag har blivit så intresserade av att lära känns hur min kropp reagerar på olika saker osv. tack för du delar med dig! En stor kram på dig! Ska försöka göra allt för att vinna resan nu med när jag veklingen behöver den och har alltid drömt om att åka på en yoga resa 🙂

  Sofia 2016-06-12 15:08:53
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Heeeeej Sofia. Åh tusentack för att du delar. Usch usch usch låter inge kul men BRA att du är på rätt väg och får hjälp av naturläkare. Meditationen i sin är ju också en läkande medicin så underbart att du är med i utmaningen. STOR LYCKA TILL. KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-12 22:04:03
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Nej det har varit tufft men det är sådant man blir stark av, man får se det som en erfarenhet och tänka possitivt så blir allt mycket lättare. ?
    Ja precis därför den här utmaningen passar perfekt. Jag kommer köra igång idag då det kom lite saker imellan igår. Så jag kommer ligga en dag efter er men de borde ju inge göra något. Kramar på dig!!!

    Sofia 2016-06-13 09:34:21
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

     Underbart att du är med. Å ingen fara att du ligger en dag efter. Känner du för att köra två meditationer någon dag kan du ju göra det också ;-). KRAM!!!

     josefinebengtsson 2016-06-13 10:03:44
     Svara
     • Svar på josefinebengtssons kommentar.

      Ja perfekt det ska jag göra, roligare om man är på rätt dag. Nu ska jag göra min första meditation, berättar sen hur det kändes kram ?

      Sofia 2016-06-13 16:23:44
      Svara
      • Svar på Sofias kommentar.

       Underbart Sofia!

       josefinebengtsson 2016-06-13 17:54:01
       Svara
       • Svar på josefinebengtssons kommentar.

        Gjorde min första igår runt 16.00 och det va så skönt ibland gick tankarna till andra grejor men inte så ofta som de gjorde förr så det gick över förväntan väldigt bra då jag har lätt annars att komma på andra tankar. Jag tror det har att göra med att jag de senaste månaderna har hittat rätt andning och att om jag kommer på andra tankar brukar jag bara försöka styra över det till andetagen förr blev jag irriterad på mig själv om jag kom på andra tankar, vilket jag tror gjorde det värre.. Iaf så gick/kändes första meditationen bra ich jag fick sån energi och lugn efteråt. Nu ska jag snart göra min andra medtionen. Tack för att du delar med dig av den här utmaningen kramar

        Sofia 2016-06-14 14:06:44
        Svara
 • Hej!
  Jag har en fråga:
  Är det varje dag som jag ska dela med mig av min meditation i denna utmaning?

  Mia 2016-06-12 14:39:03
  Svara
 • Jag har 3-4 ”rastlöshetströsklar” under de här 15 minuterna, där det kliar överallt och jag har svårt att sitta still. De går dock över ganska snabbt, och där i mellan, speciellt mellan 2-3 flyter jag iväg. Skönt!

  S 2016-06-12 14:05:26
  Svara
 • Det här var ett jättebra förslag och intiativ.
  Ska verkligen försöka att följa instruktioner, meditera och se vad som händer i sinnet. Vet att det påverkar hjärnan på ett positivt sätt vid regelbunden utövning.
  Namaste//Cecilia ???

  Cecilia Ekfeldt 2016-06-12 13:01:12
  Svara
 • Dagens meditation med slutna ögon blev lite annorlunda än vad jag tidigare provat.
  Och det var intressant att följa hur andetagen varierade med känslan i kroppen och hur avspänningen letar sig runt i kroppen på olika sätt.

  Linda H 2016-06-12 12:59:28
  Svara
 • Underbar ide’. ?? precis vad jag behöver . I’m all in ! ️️Kram ?☀️?

  Rosie Persson 2016-06-12 12:48:24
  Svara
 • JAG VILL få in meditation i mitt dagliga liv! JAG KÄNNER att det är SVÅRT att SITTA STILL. Min hjärna är FULLPROPPAD! Jag önskar en TYST hjärna. JAG är MED!

  Elisabeth 2016-06-12 12:35:28
  Svara
 • Svårt att stilla tankarna. Höger ben domnade (inget ovanligt). Men ändå ofantligt skönt. Tack! ❤️??

  Harriet Wikström 2016-06-12 12:33:12
  Svara
 • Jag antar utmaningen.
  15 minuters meditation är bättre än 15 min framför tv:n tror jag 😉
  Let’s go!
  Skickar vidare utmaningen till mina vänner 🙂

  Anna 2016-06-12 12:24:13 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Underbart initiativ ???? Jag antar utmaningen och delar även med mina yogisar med förhoppning om att vi kan göra detta tillsammans! Namaste och lycka till allihopa ?

  Jenni 2016-06-12 11:46:59
  Svara
  • Svar på Jennis kommentar.

   JAAAA – underbart Jenni. Tack för att du är med och också delar. Så kul att göra detta ihop. <3

   josefinebengtsson 2016-06-12 12:07:21
   Svara
   • Svar på josefinebengtssons kommentar.

    Utmaningens första meditation praktiserats! Efter ca 10 min (tror jag) började sinnet så sakteligen att lugna ned sig. Jag insåg verkligen vikten av att behöva lära/fostra tankevärlden att det är OK att släppa taget om all pågående aktivitet. Sinnet är så vant att det hela tiden behöver hända saker och fortsätter automatiskt att mata på med nya tankar, ideer etc. Men kvartens sista 5 minuter kändes fantastiska! Härlig upplevelse! Tack Josefine ??

    Jenni 2016-06-12 12:30:06
    Svara
 • Tack för ett UNDERBART initiativ Josefine! Första dagen avklarad ? Let’s do this!

  Yoganea 2016-06-12 10:05:53
  Svara
 • Det låter spännande! Vill gärna ta del av utmaningen!

  Linda Humlesjö 2016-06-12 09:59:15
  Svara
 • Underbar utmaning!! ??

  Evajohanna 2016-06-12 09:58:49
  Svara
 • Hej! Tack för ett fint initiativ! Härligt med en utmaning som fokuserar på mind. Jag är med. ? Kram Teresia

  Teresia 2016-06-12 09:19:35 http://www.teresiatingstrom.com
  Svara
 • Vilken fantastisk utmaning??

  Cecilia 2016-06-12 08:20:03
  Svara
 • Såå bra Josefine! Den här utmaningen kom perfekt för mig, har tänkt så länge nu att jag måste prioritera och bli bättre på att meditera. Ser fram emot alla tips och olika tekniker. Utan tvekan hakar jag på och sprider vidare 🙂

  Nathalie 2016-06-12 02:00:19 http://rawness.se/blogg/nathalie/
  Svara
 • Yes! Meditation it will be! ???

  Helena 2016-06-12 00:30:29
  Svara
 • Ja jag är också med! 🙂 kan jag tagga # och skriva eget inlägg på min blogg varje dag, fast den inte är så aktiv än sålänge? Har nyss startat upp den!

  Felicia 2016-06-11 22:45:18
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   KUL att du är med F. Kommentera gärna dagens inlägg varje dag och dela med dig hur meditations kändes och sen får du gärna skriva lite på din blogg, insta, fejjan när du får feeeling å vill dela till fler :-).

   josefinebengtsson 2016-06-12 11:35:16
   Svara
 • Jätterolig utmaning, den ska jag haka på.

  Sparsessan 2016-06-11 18:38:19 http://www.nouw.com/sparsessan
  Svara
 • Ska bli riktigt härligt!

  Christina Lindström 2016-06-11 18:19:06
  Svara
 • Jag antar denna utmaning, älskar tanken på att äntligen kanske förankra meditationen i mitt liv. Och som du säger det tar bara 21 dagar att få in en ny rutin, så det känns som man inte har något att förlora. Tack för att du delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

  Marlene Segerlund 2016-06-11 16:27:21
  Svara
  • Svar på Marlene Segerlunds kommentar.

   JAAAAA – underbart att du antar utmaningen Marlene. Nix – inget att förlora ju mer än en kvart om dagen ;-). Men förhoppningsvis ger den kvarten mer nytta!!!! Tack för att du är med. KRAM!

   josefinebengtsson 2016-06-11 20:18:32
   Svara
 • Härligt initiativ! Ser fram emot att hoppa med i den, kommer göra meditationen efter min morgonyoga som jag lyckats få till, inne på 18:e dagen idag!! En fråga om utmaningen, behöver en göra alla tre steg varje dag i 21 dagar? Tänker framförallt delningen i social media och behöver den komma från samma media för att räknas? Tänkte om jag kan sprida ut det till Insta, min privata FB, bloggen och företagets FB-sida för att variera lite för mina läsare? 😉

  Jag gjorde en minivariant på en meditationsutmaning i sju dagar för några månader sedan, länkar till en sammanfattning av den i signaturen.

  Trevlig helg och tack för ett toppeninitiativ!!
  /Anna

  Beautiful Life 2016-06-11 09:51:29 http://beautifullife.se/maste-jag-meditera/
  Svara
  • Svar på Beautiful Lifes kommentar.

   Åh kollade just din blogg – så fiiiin och grymt med din meditationsutmaning. Sa Ta Na Ma är ju Magi – den får nog allt komma med i denna utmaningen också (tusentack för inspiration!).

   Wihoooo – underbart med meditation efter yogan (då känner vi oss ju oftare lite mer i kroppen och mindre i huvudet redan!). BRA fråga och nix du behöver inte dela i social medier varje dag men fint om du lägger in en kommentar här på bloggen så att vi alla som är med i utmaningen kan dela våra erfarenheter och peppa varandra lite. Resten sprider du när du känner suget – fint på lite olika kanaler ju så att vi får ut det där med meditation till så många som möjligt :-).

   Tack för att du är med. STOR KRAM!!!!

   josefinebengtsson 2016-06-11 20:14:59
   Svara
 • Det här är helt nytt och ska bli jätteintressant och spännande ?

  Victoria Björklund 2016-06-10 15:26:33
  Svara
 • Yes! Underbart! Nu kör vi 🙂

  Rutan 2016-06-09 12:29:20
  Svara
 • Spännande – men tror du jag klarar 21 dagar?

  Marie 2016-06-09 11:51:31
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   JAAAAA – klart du gör. En kvart till dig själv om dagen i resten av livet är du mer än värd!!!

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:06:22
   Svara
 • En utmaning som passar mig helt perfekt där jag befinner mig just nu. Har redan sedan tidigare bestämt att juni ska bli en månad för återhämtning och inre fokus så vad kan passa bättre än just en sån här utmaning. Jag ser fram emot att komma igång på söndag.

  Lisa 2016-06-09 07:56:16
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jaaaa – va kul Lisa. Så sant – ibland behöver man lite pepp och inspiration från varandra för att komma igång. Btw älskar din inspirerande instagram!!! Tack. kram

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:09:25
   Svara
 • Låter ju som en megabra idé! Hänger gärna på att meditera 15 min om dagen, även om jag kanske inte är med i tävlingen. Det är ju drömmen ju!?? Mer meditation åt folket!

  Emelie Jansson 2016-06-09 00:38:54
  Svara
 • Bästa bästa utmaningen, wow vilket bra initiativ! Jag mediterar och yogar ofta men inte varje dag och ska därför SJÄLVKLART vara med och förhoppningsvis ha med vanan för resten av livet! Tror jag har nämnt det förut, men fortfarande matchar inte antalet kommentarer som står som en siffra med vad som syns om man klickar sig in på inlägget… Ville bara säga det en extra gång eftersom man extra mycket nu vill se vad alla tänker och känner kring meditationen! Ska bli spännande att följa. Hoppas det går att ordna tills dess 🙂 Wow säger jag igen till en bra idé och ett fantastiskt pris! Kramar till dig!

  H 2016-06-08 23:18:14
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Heeeej Helle! Wihoooo – så kul att du är med. Angående kommentarerna så svarade Metro mode ligan mig att det beror på att det tar så lång tid att ladda sidan om alla kommentarer är uppe så därför sätter de en max gräns. De sa dock att de skulle utöka maxgränsen. Så för att se alla kommentarer i nuläget måste man tyvärr trycka sig in på själva kommentarerna i inlägget. Super att ha dig med i tävlingen. Tack för alla härliga kommentarer. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:14:30
   Svara
 • WOW, vilken bra idé! Jag har redan delat och ligger i startgroparna. Meditation är redan en del av min vardag men den kan alltid utvecklas och fördjupas ??

  Lottis 2016-06-08 23:11:52
  Svara
  • Svar på Lottiss kommentar.

   Jaaaa va härligt Lottis. Fint att meditationen redan är med dig. Precis – jag mediterar ju också dagligen och har hittat en rutin som jag oftast kör men ibland ger det mycket att prova nya tekniker och även få den där inspirationen att verkligen köra VARJE DAG :-). Fint att ha dig med. Och eftersom du redan är inne i meditationen få du jättegärna med och kommentera andras kommentarer om deras meditations upplevelser när vi väl drar igång :-). KRAM!

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:16:47
   Svara
 • Åh, har längtat efter att komma igång så länge. Detta är precis den kick jag behöver varje dag för att köra och skapa en rutin. Dessutom vetskapen att vi är flera som går igenom det samtidigt… Det kommer bli grymt Josefine!
  Tack!!! Och vi ses ju på söndag. Längtar 🙂

  Linda 2016-06-08 22:21:06
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jaaaaa – blir så taggad av din kommentar. Håller med – känns väldigt fint att göra det gemensamt. Ibland behövs det bara en sådan liten sak för att den där meditationen faktiskt ska bli av. Jättekul fint att du är med Linda. KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:17:39
   Svara
 • Härligt, ska bli spännande att vara med! ?

  Johanna 2016-06-08 22:07:16
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jaaaa Johanna! Gud så kul att du vill vara med. Jag är själv megataggad på utmaningen. KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:18:19
   Svara
 • Jippie!! Äntligen en givande utmaning. Kommer helt rätt för mig. Tar med mig utmaningen när jag ska på kryssning och kan prova att meditera i olika länder 😉

  Katarina Yogia 2016-06-08 21:20:52 http://www.yogia.se
  Svara
  • Svar på Katarina Yogias kommentar.

   Åh va fint att du är med Katarina. WIHOOO! Exakt det bästa med meditationen är ju att vi kan göra det var som helst, när som helst. Wihooo. Njut av kryssningen. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:19:40
   Svara
 • Har alltid skjutit upp meditationen, tänkt att jag inte har tid, men det finns ju all tid, bara man vill. Så nu ska jag utmana mig själv!

  Josefin Torenfält 2016-06-08 20:51:03
  Svara
  • Svar på Josefin Torenfälts kommentar.

   JAAAAA – underbar kommentar Josefin. Tror vi är många som känns riten oss i det där med att inte ha tid för meditation… det är ju just då vi behöver landa med oss själva en stund om dagen. Och detta kanske låter lite hård…men har man inte en kvart att ge sig själv varje dag kan jag tycka att man borde prioritera bort något annat i livet. Kul att du är på!!! :-).

   josefinebengtsson 2016-06-09 14:21:39
   Svara
 • Livets rikedom är inte ” hur mycket du hinner med att göra under ditt liv, nej….. Utan vad du fyller dindag med för att berika livet, det liv som är nu?

  Anette Ryden 2016-06-08 18:51:52
  Svara
 • Vilken fantastisk tävling! Inte bara det att priset är grymt utan när jag läste inlägget så blev jag så pepp på själva tävlingen att jag t.o.m glömde bort att det fanns ett pris. Det här kom fantastiskt lägligt och nu ser jag fram emot söndag, även om jag ”smygstartade” lite med en kvart efter jag läste inlägget förut 🙂

  Therese 2016-06-08 17:38:38 http://theresewiksten.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   YEEEEEEES – bästa kommentaren Therese. Blir taggad av att läsa den :-). Haha…så bra med smygstarten :-). Super att ha dig med i tävligen. MEGA STOR KRAM!

   josefinebengtsson 2016-06-08 17:47:08
   Svara
 • Jaaa! Gu va kul!

  Towe 2016-06-08 15:35:59
  Svara
 • Jag kommer att haka på. Ska bli väldigt intressant att testa de olika tillvägagångssätten, då jag är helt ny till detta. Jag vet dock att jag måste ta tag i både meditation & yoga, eftersom jag förmodligen är världens mest stressade och oroade person och har varit det de senaste 5 åren minst. Jag börjar känna att kroppen och huvudet inte orkar med både hård träning och inre stress- typ alla mina muskler är stenhårda och i ständigt spänningsläge och mina axlar sitter typ vid öronen. Jag har tom märkt att jag går omkring med en konstant ”arg-rynka” i pannan för att jag är så uppe i att stressa, älta saker och trycka ner mig själv. :/

  I need peace of mind, och den här sommaren är startskottet för att jag ska lugna min oroliga själ och hitta en bra balans mellan hård träning och det som min kropp verkligen behöver dvs yoga & avslappning. 🙂

  Jenny 2016-06-08 14:36:42
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åh tack för att du delar Jenny. Sååååå fint att du vill vara med. Meditationen har verkligen hjälpt mig ifrån stress & oro. STOOOOOR KRAAAAAM <3

   josefinebengtsson 2016-06-08 16:32:11
   Svara
 • Underbart! Tror också världen blir bättre om alla skulle meditera.

  Amelie 2016-06-08 14:26:16
  Svara
 • Såå kul!! Vilken underbart initiativ! ❤️️

  Siiri 2016-06-08 11:48:30
  Svara
 • Perfekt! Har helt tappat mina yoga rutiner dom senaste veckorna eftersom jag är på turné i världen – men det här låter toppen!:) ska satsa på det! Tack för grymt initiativ!

  Gabriella Kaiser 2016-06-08 11:29:54
  Svara
 • Wow vilken spännande utmaning! Jag har försökt flera gånger nu att få in en meditationsrutin vid sidan om min yogarutin men jag har liksom inte hittat rätt vad gäller metod och sittställning. Därför känns denna utmaningen perfekt för mig, ser fram emot att komma igång 🙂

  Zoe 2016-06-08 10:34:45
  Svara
  • Svar på Zoes kommentar.

   Jaaaaa va kul att du vill vara med Zoe. Kommer bli superkul och du kommer få prova massa tekniker (förhoppningsvis hitta några som du diggar och vill fortsätta med livet ut!). Kul att ha dig med! KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-06-08 11:13:08
   Svara
 • Låter så spännande! Vad kul!!

  Ida L 2016-06-08 09:15:20
  Svara
 • Magiskt! Tror detta är precis vad jag behöver för att komma igång och meditera.

  Emmeline 2016-06-08 08:16:18
  Svara
  • Svar på Emmelines kommentar.

   Jaaaa – ibland behöver vi lite push och inspiration från varandra för att komma igång. Så lätt att bortrationalisera just meditationen. Hoppas du vill vara med!!! KRAAAAM

   josefinebengtsson 2016-06-08 11:11:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!