Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogaretreat i Bretagne…

_E6A0073_E6A1062_E6A9620Yoga i bretgane1yoga i bretgane

Foto – Adam Falk

 

Heeeeeeeej bästa ni! Regn & kyla kan vara mysigt men de senaste dagarna har jag drömt mig bort till solig sommar och yoga i Bretagne. Om typ 6 veckor åker vi dit!

 

Såhär går en dag med Yogiakademin på vårt magiska slott i Bretagne till…

”Vi smyger vi upp i gryningen för att starta dagen med en spännande meditation i det läckra slottskapellet. Efter det bjuds det på te och frukt som ger oss energi till dagens första yogapass. Fram tills nu har vi sällskapat med varandra i tystnad – ett vackert sätt att börja dagen. Lagom till att yogasessionen börjar lida mot sitt slut – när kroppen och sinnet landat in i magin, börjar du känna in doften av den makalösa brunchen som håller på att dukas fram. Mellan sessions är det bra läge för att hänga vi poolen, njuta av det vackra landskapet med en promend, besöka den pittoreska byn eller kanske bara sugas in i en härlig bok. Framåt eftermiddagen väntar nästa flowiga session som varar tills mörkret smyger sig på. Efter duschen sätter vi oss ner tillsammans för att avnjuta alkemin än en gång – en läcker buffé som älskas av både kropp och smaklökar…”

 

Hur nice låter inte det?

 

Häng med, häng med, häng med. Vi kör retreats där 4-9 juli, 9-16 juli & 16-23. Det börjar fyllas upp men vi har fortfarande några platser kvar på alla perioderna. Boka och mer info hittar du på www.yogiakademin.se.

 

Jag lovar att det kommer bli fullkomlig MAGI!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, låter magiskt!
    Så när som på den ”flottiga” sessionen (=fet, typ som pommes eller hamburgare). Låter ju inte så himla mysigt… Hehe

    Kram!

    Linnea 2016-05-17 12:14:31
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!