Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Har tävlingsmänniskan somnat för gott?

Har tävlingsmänniskan somnat för gott? _DS_9717 Har tävlingsmänniskan somnat för gott?  Har tävlingsmänniskan somnat för gott?Har tävlingsmänniskan somnat för gott?

Foto –  Urbanista

I torsdags utmanade jag tävlingsmänniskan inom mig och var med på ett härligt löpningsevent som Urbanista anordnade. Innan jag började med yoga var det just löpning som var min grej – jag sprang typ en mil om dagen för att hålla stresshormonerna i schack. Nuförtiden känner jag sällan det där suget efter att köra slut mig själv på det sättet, jag kan då och då ge mig ut i skogen och springa men då i en lugn takt där jag fortfarande känner in kroppen.

 

Därför var det intressant att vara med på ett löpningsevent – dels för att se hur kroppen reagerar men framförallt för Egot. Under hela min uppväxt tog jag alltid i alla fall en pallplats på de där loppen i skolan och i några år tränade och även tävlade jag i friidrott.

 

Jag trodde därför att den där tävlingsmänniskan inom mig skulle väckas till liv och att jag skulle pusha mig själv för hårt för att impa på de andra! Men jag blev faktiskt förvånad över mitt lugn – faktum var att jag lyckades känns in mig egen kropp och även om grymma Charlotte Karlsson (som ledde passet) körde hårt med oss så lyssnade jag mer på vad min egen kropp kommunicerade.

 

Det var en superhärlig förmiddag som slutade med mysigt mingel med magiska smoothies från Shake for Shape.

 

Läs gärna mer vad jag tänker om jogging i detta inlägg  ”Var jogging min yoga?”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ÅH! Vart kommer dina löparkläder ifrån? Oj vad motiverande 🙂

  Hanna 2016-04-26 20:09:02
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Heeeej Hanna! YEAH – kul att du är motiverad. De kommer från Lululemon (http://www.eu.lululemon.com). De har butik på Riddargatan 20 i Sthlm och sen säljer de även på olika yogastudios. Så bra grejer med grym kvalitet! KRAMAR!

   josefinebengtsson 2016-04-27 11:08:53
   Svara
 • Men Gud vilken härlig träning det ser ut att ha varit. Härliga bilder.

  Diana 2016-04-19 13:58:13 http://lamadre.se
  Svara
 • Så härliga bilder! Kul att ”se dig” i en annan miljö eller vad man ska säga :). Lycka när man kan komma dit där man lyssnar på kroppen och är okej med det. Den där viljan att imponera andra och göra bäst möjligt ifrån sig (mest för deras skull) känner jag såväl igen. Bra jobbat!

  Catarina 2016-04-19 08:47:33 http://novoyoga.blogg.no
  Svara
  • Svar på Catarinas kommentar.

   Haha…yes – får inte bara bli strand och yogamattan. Stockholm och träning är ju härligt med.

   Exakt man måste verkligen vara på sin vakt för att inte träna för någon annans skull. Innan tränande jag mest själv just för den anledningen men härligt att kunna träna med andra och samtidigt behålla fokus på känslan i sin egen kropp. Mycket svårare ju! Kram!

   josefinebengtsson 2016-04-19 18:11:55
   Svara
 • åh den där frukosten såg ju supernajs ut!

  Minna torstensson 2016-04-18 12:05:49 http://minnaelvira.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry