Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sista dansen i Costa Rica

Sista dansen i Costa Rica sista ligan-2Sista dansen i Costa Rica

Sista dansen i Costa Rica. Efter underbara och intensiva 60 dagar är det liksom slut nu. Det känns så…hmmm TOMT. Lite samma tomhet som jag ofta kände efter en massa tentor på Handels. Fast tentaplugga kändes aldrig kul – hålla retreat är ju det bästa jag vet. Men den där känslan när jag hade gått ALL-IN i något och skjutit fram allting annat är den samma. Med andra ord fokuserat alla min krafter på en grej och när det är över så är det som att jag inte riktigt vet vad jag ska göra eller om jag ens ska göra något överhuvudtaget. På ett sätt är det massas massa grejer som jag skjutit fram och ”borde” göra men samtidigt skriker min själ efter en paus. Några dagar när jag helt enkelt inte gör någonting.

Idag ska jag prova att göra det jag sett alla deltagare (och varit lite sotis på) göra varje dag – bara chilla med en bok på stranden!!!!

Du ere min tur att ha SEMESTER!

Läs gärna mer om görande och duktighet – ”Skolkade meditationen – vart tog den duktiga lilla flickan vägen?”

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine!
  Tack för att du inspirerar. Har en fundering ang Costa Rica; Jag har länge haft funderingar på att resa dit men aldrig riktigt tagit det seriösa steget och faktiskt övervägt det rent praktiskt. Det som hindrar är det jag hört om att det kan vara ett ”farligt”/osäkert resmål, främst för tjejer. Jag planerar att i så fall resa själv, ospecificerat och på obestämd tid (likt back packning) då jag vill dit för att upptäcka. Det jag undrar är helt enkelt om Du upplever Costa Rica som ”en farlig plats för en ung tjej”? Jag är i 20 års-åldern. Hur är befolkningen – öppna och vånliga eller mer tillbakadragna? Vad skulle du rekommendera för den som vill göra en längre resa till CR, främst för att upptäcka (och uppleva). Skulle bli jätteglad för svar!
  & tack återigen för att du inspirerar. Känner alltid så himla bra vibrationer från dig, även om det är genom en skärm(!). Kram

  Julia 2016-03-02 10:39:18
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Tack själv för att du läser och kommenterar :-). Jag känner mig väldigt trygg här i Santa Teresa. De som bor här är superhärliga! Givetvis kan det hända otäcka grejer överallt så bra att vara försiktig med att gå ute själv sent på kvällen. Rekommenderar verkligen Santa teresa om du vill ha en bas i Costa Rica. Sen diggade jag också www.pachamama.com så häftigt ställe. Kom hit!!!! STOR KRAM

   josefinebengtsson 2016-03-02 22:05:26
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!