Yoga på ett slott!

yoga på ett slott

Snart är det dags för yoga på slottet i Bretagne!!!! Vi har en dag kvar på vårt sista och sjette retreat här så snart är det dags att lämna Costa Rica för den här gången. Det känns väldigt tråkigt, älskar denna plats men efter att ha undervisat i 60 dagar i streck och fokuserat mest på andra så ska det bli fint att få lite tid för mig själv!

 

Jag har inte bokat en hemresa än men tror att det blir om någon vecka. Det ska bli supermysig att komma hem till Stockholm en stund. Det blir dock bara några dagar för den 20 mars åker vi till det magiska slottet i Bretagne för att hålla retreat över påsken. Den plasten är som skapat för Yogiakademin. Vi bor allihopa i slott, mediterar i kapellet från 1400-talet och yogar i Rosenhuset. Längtar dit också!

 

Vi har några platser kvar så gå in och boka HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • I am quite delighted by your essay. The material you provide will be an essential resource for me as I study more about this area.

    cotdefine 2024-02-21 16:23:39 https://geometrydashonline.co
    Svara
  • I am really impressed with your article. The information you share will be an important document for me to learn more about this topic.

    fnf 2024-02-02 09:22:32 https://fnfgo.io
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!