Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The Power of Now

blogg4-3 blogg4-4

Foto – Peter Sahlberg

Min absoluta favorit bok. En bok jag har läst säkert 20 gånger. Jag tröttnar aldrig på Eckarth Tolles visa ord. Han påminner mig om att leva NU NU NU. Om att släppa all ångest för dåtiden och stress för framtiden. Det var ett tag sen jag läste den men igår la jag mig i hängmattan en stund och plockade upp den (som jag skrev om häromdagen så tränar på att ligga still och slappna av – läs gärna mer HÄR!)

 

The Power of Now var liksom lite av en dörröppnare för mig in i den spirituella världen. Böcker jag under åratal läst om och om igen. Så mycket visdom mellan dessa pärmar. Eckarths Tolles formulering är magiska och bara genom att öppna hans böcker och läsa några rader så känner jag mig genast klarare och i mer harmoni. Här finns en form av sanning med ord som talar direkt till mitt hjärta. Obeskrivligt tacksam att jag hittat hit.

 

För fler boktips spana gärna in Min Bokhylla. Där visar jag bilder på min kära hylla av böcker som ständigt hjälper mig att förstå min kropp, min själv och universum i stort. En hylla där visdomsord från stora spirituella ledare blandas upp av lite mer traditionell och (i mångas ögon) ”flummig” indisk filosofi där Bandhas, Mudras, Ayurveda och Kundalini flitigt diskuteras.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Finns den boken på svenska och vad heter den isåfall? Tack för en väldigt inspirerande blogg.

  Camilla 2016-03-01 10:38:16
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Åh fint att du läser och att du är sugen på att läsa Eckart Tolle. På svenska heter boken. Lev livet fullt ut!!! KRAM!

   josefinebengtsson 2016-03-02 22:01:12
   Svara
 • har hört sååå mycket bra om den, himla sugen!!

  ISA 2016-02-24 22:56:55 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   ISA – läs läs läs. Den boken förändrade mitt liv och jag har så många vänner som säger det samma! Vill jättegärna höra vad du tycker sen så skriv. KRAM!

   josefinebengtsson 2016-02-28 19:26:34
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!