Tårögd av Dashas vackra ord…

Tårögd av Dashas vackra ord...

På vårt första retreat här i Santa Teresa så var min fina bloggkollega här på Metro Mode med oss – Dasha Girine. Hon hade inte yogat eller mediterat så mycket tidigare så jag såg verkligen fram emot att dela min passion med henne.

 

Igår läste jag hennes blogg och började gråta…. det var så vackra ord… precis det jag vill förmedla. Jag kan inte ens hitta ord för att återberätta… Så in och läs HÄR.

 

Ibland tvivlar jag på om jag når fram och jag lyckas dela det vackra som yogan, dansen, meditationen, staken dagligen ger mig. För mig räcker det att en enda person känner såhär. Tack Dasha för att du delar. Tack för att du kom hit och gav din tillit.

 

Förra veckan hade vi ett gäng andra magiska bloggerskor här med oss och även deras ord har fått mig att fälla ett gäng lyckotårar. Skriver mer om det senare men läs gärna lite HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så fint skrevet! Og jeg synes du lykkes super bra med å formidle din passion, jeg har jo bare värt på noen Lululemon’s events med deg og din energi er magisk og du tipset meg om Urbam Om, og nå har startet å yoga der og kjenner at dette er helt magiskt!!!

  Som Steve Jobs sa, it’s all about connecting the dots!
  Håper jeg kan bli med på en retreat senere i år 😉
  Ha en vakker dag!

  Patricia Jacobsen 2016-02-05 08:00:33 http://lifeindetailblog.com
  Svara
  • Svar på Patricia Jacobsens kommentar.

   Jaaaaa! Vore så kul att ha dig med på ett retreat Patricia.

   Ahhhh va glad jag blir att höra att du kör på Urban Om. Jag kommer hålla lite klasser där när jag kommer hem i vår. STOR KRAM!!!

   josefinebengtsson 2016-02-09 19:49:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!