Vill du bli smal som en supermodell?

Modell-2

smal som en modell

Jag skulle inte kalla mig modell men sen jag var liten har jag gjort lite fotojobb här och där. Som tonåring hade jag nog någon outtalad dröm om detta yrke (vilket nog inte är helt ovanligt) men jag insåg snart att mina 170 centimeter aldrig skulle räcka för att trippa fram på catwalken.

 

Häromdagen, tackade jag dock Ja till ett jobb framför kameran. En hel katalog för en nydesignad kollektion skulle skapas så galet mycket bilder att plåta… det var ett härligt foto-crew så vi hade en rolig dag ihop.

 

Men samtidigt var det något hos mig som inte stämde. En jobbig känsla som jag inte helt kunde sätta fingret på. När jag stannade upp och observerade mina tankar började det klarna. Det hade börjat redan kvällen innan när jag var på middag hos en av mina bästa vänner. Hon hade lagat massa god mat och vi hade supertrevligt. När hon mot slutet av kvällen tog fram en avokado-baserad choklad mouse… la jag märke till en liten tanke som smög sig på…

 

”Ska du verkligen äta efterrätten, din mage kommer svullna upp – du kommer se tjock ut på bilderna imorrn”

 

Jag viftade bort den där tanken och tog istället en härlig tugga av den gudomligt krämiga chokladen. På morgonen därpå vaknade jag tidigt och körde lite yoga. Därefter var jag pigg och hungrig. Men tankarna tittade fram igen…väldigt, väldigt subtilt…mer som en viskning…

 

”Strunta i frukosten, du vill väll inte se ut som en tjockis idag?”

 

Jag skrek tillbaka – FUCK OFF. Jag gjorde en god Spirulina smoothie, omelette och rostade mitt favvo bröd. MUMS. Ingen varumärke i världen (eller för den delen tanke) ska få mig att inte äta frukost. Att inte lyssna på kroppen. Att inte njuta av maten. Att svälta en enda morgon.

 

Herre gud, om jag skulle tro på alla tankar skulle jag försvinna.

 

Läs gärna fler liknande tankar i dessa inlägg:

Vad är din relation till mat?

Vart tog den duktiga flickan vägen?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. trt 1 canlı

  tory leadership race tv debates 2022-12-28 06:27:58 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://freehorseracingtv.com/live/

  racing on tv schedule 2022-12-24 00:40:22 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Thanks for sharing informative post. It is one of the best site that I have visited. Hope you will share more quality blog posts thank you.

  Akatsuki Naruto Jacket 2022-12-17 08:18:27 https://www.celebsmoviejackets.com/naruto-akatsuki-hoodie-jacket
  Svara
 • Thanks for sharing informative post. It is one of the best site that I have visited. Hope you will share more quality blog posts thank you.

  Akatsuki Naruto Jacket 2022-12-17 08:17:51 https://www.celebsmoviejackets.com/naruto-akatsuki-hoodie-jacket
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site

  izmir nakliyat 2022-12-08 12:09:09 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

  evden eve 2022-12-07 02:31:57 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv live stream free 2022-12-03 16:00:45 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Tack för det här, mer sådant! Kämpar nu med sviterna av min ätstörning (sedan 10 år tillbaka) och Yogan/mindfulness är det som fått mig att förstå och fattat beslutet att jag måste och vill framförallt bli frisk nu. Jag vill skratta, äta och framför allt gråta utan att känna att jag inte kan det, jag vill med andra ord leva! Att då läsa inlägg som detta hjälper.

  Hannah 2015-12-17 15:21:38
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Hej fina Hannah! Åh tack för att du delar. Usch, usch, usch…inte lätt att få ”ignorera” dessa falska tankar som letar sig in i bakhuvudet men jag tror helt klart att yoga och meditation är bästa medicinen. Fortsätt kämpa kära du!!!! Du kommer bli frisk. Väldigt fint att höra att det hjälper att läsa, det är därför jag vill dela. Vill utrota denna vidriga sjukdom!!!!! KRAM!

   josefinebengtsson 2015-12-17 23:03:11
   Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Hej fina Hannah! Åh tack för att du delar. Usch, usch, usch…inte lätt att få ”ignorera” dessa falska tankar som letar sig in i bakhuvudet men jag tror helt klart att yoga och meditation är bästa medicinen. Fortsätt kämpa kära du!!!! Du kommer bli frisk. KRAM!

   josefinebengtsson 2015-12-17 23:01:24
   Svara
 • You look more beautiful than the catwalk models actually. That’s actually taller than some very hot celebrities, like Carmen Electra, who I think is just gorgeous also.

  Aaron 2015-12-10 02:09:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!