Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tacksam

Processed with VSCO with g3 preset

Vaknar upp i djup tacksamhet dag efter dag. Nyper mig i armen. Är detta sant?

 

Bor i min lilla hydda precis på en ödestrand, leder retreats med ett magiskt team, får lära känna massa spännande människor varje vecka, blir serverad ayurvedisk mat flera gånger om dagen och dessutom har jag typ automatiskt flightmode :-).

 

Å när jag trodde att det inte kunde bli bättre, så kom min bästa vän Karin hit för att stanna i tre veckor. Alltså! Överlycklig.

 

Det finns några rädda tankar att detta är för bra för att vara sant, snart kommer något otäckt hända och förändra allt. Hmm… Givetvis går allt upp och ner i cykler men för tillfället försöker jag slänga bort den där oron och istället fullkomligt suga in min drömtillvaro här. WOW, från hela mitt hjärta – tack till alla som är med och skapar denna vackra och unika utopi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack så SJUKT mycket för att du tog dig tid och läste vår blogg!!

  E&R 2017-01-04 14:47:48 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
 • Du är verkligen värd resan och allt vad den innehåller <3

  En kort fråga jag chansar på att du kanske kan.. På yogobe finns ett litet hjärta vid varje video som man kan klicka på för att videon är en favorit, vet du om jag kan hitta "mina favoriter" någonstans på sidan? Om du förstår frågan? Jag hittar det nämligen inte, eller är funktionen bara som en gilla-knapp kanske?..

  Lisa 2017-01-01 12:05:46
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa. Om du är inloggad och har klickat på hjärtat (det blir ljusblått) så hittar du dina favoriter på söksidan för videos längst till höger ovanför flaggorna där det står ”Mina favoriter”. Jag har ganska många favoriter redan..

   Hanna 2017-01-01 16:56:30
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind