Tacksam

Processed with VSCO with g3 preset

Vaknar upp i djup tacksamhet dag efter dag. Nyper mig i armen. Är detta sant?

 

Bor i min lilla hydda precis på en ödestrand, leder retreats med ett magiskt team, får lära känna massa spännande människor varje vecka, blir serverad ayurvedisk mat flera gånger om dagen och dessutom har jag typ automatiskt flightmode :-).

 

Å när jag trodde att det inte kunde bli bättre, så kom min bästa vän Karin hit för att stanna i tre veckor. Alltså! Överlycklig.

 

Det finns några rädda tankar att detta är för bra för att vara sant, snart kommer något otäckt hända och förändra allt. Hmm… Givetvis går allt upp och ner i cykler men för tillfället försöker jag slänga bort den där oron och istället fullkomligt suga in min drömtillvaro här. WOW, från hela mitt hjärta – tack till alla som är med och skapar denna vackra och unika utopi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!