Socialöverdos

josefine-bengtsson-yogiakademin-16

josefine-bengtsson-yogiakademin-17

Hejsan käraste ni! Efter att ha bott på retreat nu med massor av människor de senaste 7 veckorna börjar jag få lite av en ”socialöverdos” :-). Att bo i ”yogakollektiv” är min dröm och jag är galet tacksam över att jag får göra det så stora delar av året. Tacksam över alla nya härliga vänner det ger mig och alla otroliga historier jag får möta dagligen.

 

Jag får absolut min egentid här varje morgon på yogamattan när jag gör min practice. Det är underbart men det är som om jag inte fullständigt kan koppla av då jag har klasser strax därefter och känner ansvar för alla deltagare som är här. Jag vill ju av hela mitt hjärta att alla ska få en MAGISK upplevelse här men ibland vill jag nog lite mycket och glömmer mig själv…

 

Min kropp och själ börjar nu längta lite efter ensamtid och att inte ansvara för andra människors resa och välmående. Så jag och kära Malin bokade just in oss på ett litet Ayurvediskt retreat i Södra Goa dit vi ska åka på måndag när vår sista retreat för denna perioden är slut. Det ska bli sååå mysigt och skönt att släppa taget en stund, bli omhändertagen och få ny kraft och pepp till nästa retreats trä i slutet av feb. Känns sååå kul att få komma tillbaka igen men nu kommer 3 veckors ledigt göra MAGI för oss. WIHOOO!

 

KRAMAR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Javisst ska ni också se till att bli omhändertagna. Det är lätt att förstå att man börjar längta efter egentid då man umgås såpass intensivt med andra många veckor i sträck. Jag är sådan själv, trivs bra med andra, men behöver vara själv ganska ofta. Men vilka fina upplevelser det har blivit för dem som har deltagit i era retreat. Tänk så mycket de får med sig för livet. Hoppas vara med nästa år.

    Hanna 2017-01-27 21:27:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!