Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Josefine dag

Josefine bengtsson yogiakademin-1

Baddräkt – My Jemma

God morgon käraste ni! Idag har jag en Josefine dag, insåg just att detta är min första ”lediga” dag på över en månad. Sen retreaten började här i Khola Beach för 5 veckor sedan har jag hållit klasser varje dag och även ätit de flesta måltider tillsammans med deltagarna på retreatet.

 

Det känns ofta inte som att jag jobbar för jag tycker det är så kul att undervisa och umgås med alla här men det är också fint (och behövligt) att få tid för mig idag. Jag ser alltid till att få min egen yoga på morgonen även när jag håller morgonklasser men det finns något härligt med att inte ha någon tid att passa efter yogan. Idag efter min yoga låg jag i Savasana 40 minuter – L Y X. Fullkomligt förtrollande, hela kroppen vibrerade och jag kunde verkligen känna läkning i varenda cell. Därefter låg jag bara och flöt en stund i havet för att sen äta en långsam frukost på min soliga terrass.

 

Om en stund tänkte jag ta en lång härlig strand promenad och sen får vi se var min Josefine dag tar vägen. Så fint att bara få umgås och känna in mig själv idag.

 

KRAAAAAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack snälla Josefine! Jag har mailat Malin nu och hoppas hon hör av sig snart, så jag kan boka sen- hoppas vi ses snart i Indien!!:)
  Kram Madelene

  Madelene 2017-01-20 12:59:11
  Svara
 • Hej Josefine!
  Jag har försökt komma i kontakt med er på Yogiakademin ang att boka yoga retreat resa nu i februari, men inte fått något svar än.. Hur får man lättast kontakt med er? Jag har lite frågor nämligen innan jag kan boka?:)
  Ha en fin dag!! /Madelene

  Madelene 2017-01-19 16:10:56
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   Hej Madelene! Gud va kul att du vill med oss. Åh konstigt att du inte fått svar. Du hittar länk till bokning här: http://www.yogiakademin.se/boka-nu.aspx? Skriv jättegärna till malin@yogiakademin.se så svarar hon också om du har frågor. Hoppas hoppas vi får ses här i paradiset snart. STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-01-20 11:48:05
   Svara
 • Åh det förtjänar du verkligen! Att vara på topp hela tiden och umgås med oss deltagare tar ju ändå lite på krafterna. Njut och unna dig en riktigt härlig dag med massa välbehövlig egentid! Stor kram (imorgon ska jag göra din chokladmousse, längtar redan!).

  Ida/ @im_healthyenergy 2017-01-18 19:51:19
  Svara
 • Vad härligt med en paus från det andra härliga, det behövs ibland 🙂 Och vilken snygg baddräkt! Är den ny och i så fall var är den ifrån? Njut av din dag fina du och stora kramaaar!

  H 2017-01-18 08:14:50
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Jaaaa så skönt! YES, älskar baddräkten, så skön å härlig. Den är ifrån http://www.myjemma.com/en/ STOR KRAM

   josefinebengtsson 2017-01-19 12:05:49
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry