Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogafest

Yogafest Yogiakademin Josefine bengtssonJosefine bengtssonBästa dagen på hela veckan – YOGAFEST. Sista dagen på varje retreat firar vi med råkakaoshots och sen dansar vi som galningar i solnedgången. Det är såååå otroligt vackert, ordet MAGI räcker liksom inte till. Att få röra och vara min kropp och samtidigt se alla andra göra detsamma är liksom obeskrivligt.

 

Jag kan givetvis vakna upp på fel sida, vara trött och grinig men just nu känner mig verkligen så otroligt tacksam varje varje dag.

 

Att få bo och vara här och jobba med underbara människor omkring mig är som en dröm.

 

Att se hur folk ger oss sin tillit, öppnar upp och börjar skina av att landa i sina kroppar.

 

Att kunna gå runt barfota, meditera och yoga framför vågorna är mitt drömliv.

 

Vill aldrig att detta ska ta slut. Kom hit och lek med oss.

 

All kärlek!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefin!

  Såg ett gammalt inlägg precis som jag råkat missa, handlade om att ni behövde hjälp med översättning av hemsida.

  Jag skulle gärna göra det. Jag kan flytande engelska då jag bott i USA tidigare. Dessutom har jag ett stort intresse för yoga. Jag går faktiskt en 200h lärarutbildning och är halvvägs igenom den nu!

  Hör gärna av dig!
  Massor av värme,
  Lovisa

  Lovisa 2017-01-17 06:58:08
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Men åh tack för din kommentar. Fick så många härliga svar, hade behövt typ 100 sajter att översätta. Hahaha! Min kollega Peter har precis valt ut en annan duktig tjej. Lycka till med din utbildning. WIHOOO va spännande. STOR KRAM sålänge!

   josefinebengtsson 2017-01-18 08:08:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!