Dela din yogavecka

Dela din yogavecka

MORNING! Hur mår ni? Fullt flow med klasser för mig denna helg, så himlakul att få dela yoga face to face igen.

 

Nyfiken på din vecka, några av er har jag fått äran att träffa redan på mina klasar i helgen…wihooo!!! Låt oss fortsätta med Dela din yogavecka.

 

Har det blivit någon yoga i veckan?

 

Jag har ju varit i Åre största delen av veckan. Det har mest blivit skidor, både längd och utför. Väldigt härligt att få vara ute i frisk luft hela dagarna så blir det liksom inte i Stockholm. Jag tror att det är främst därför jag inte gillar Stockholm på vintern för det blir så lätt att jag stänger in mig inomhus och glömmer att gå ut. Hursomhelst, Åre var underbart. Nu när jag kommit hem är min kropp dock väldigt seg – TRÄNINGSVÄRK överallt. Yogan flödar inte lika mycket som jag är van vid på grund av det men det känns OK, jag lyssnar och går långsamt. Ligger länge i savasana, njuter av sittande meditation och igår va jag på thaimassage! Egentligen brukar jag vilja värma upp med flow yoga när det är det jag ska undervisa för att liksom komma in i mode men i helgen har det mest blivit meditation.

 

Dela gärna några rader om du fått till något yoga eller meditation i veckan och hur din kropp mår.

 

Glöm inte att några minuter om dagen gör stor stor skillnad.

 

Med kärlek!!!

dela din yogavecka

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

  Svara
 • I don’t believe I’ve ever come across such incredible blogs. I was able to acquire the comprehensive material with all of the specifics that I desired. Thus, kindly keep us up to date. Thanks!

  retro bowl unblocked 2023-11-20 07:52:30 https://retrobowl-unblocked.io
  Svara
 • Thanks for sharing about that.
  I am looking for more information about it.
  I will follow you to update the latest posts.

  카지노 사이트 추천
  사설 토토 사이트
  스포츠 토토 배당률
  스포츠 토토 승부 식
  승부 식 토토
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-02-11 06:53:42
  Svara
 • ❤❤❤?

  Hanna L 2016-12-03 18:09:10
  Svara
 • Hej! ❤
  Vilken skov jag har haft i min utmattning! Till slut släppte jag alla krav och har jobbat med att släppa taget om alla mina egna krav på mig själv. Altt jag vill, allt jag skulle vilja, som det borde vara och försöka acceptera nuet som det är just nu.
  Mestadels har jag kännt lugnet och kännt mig befriad. Men jag får arbeta för det hela tiden. Så fort dom tankar dyker upp lämnar jag över dom och släpper taget, om och om igen.
  Det nda jag har fokuserat på är att få till mat, frisk luft, sömn, vila och meditation.
  Övar på att separera mig känslomässigt från min dotters mående, medberoende, som är så svårt.
  Jag är övertygad om att ja kommer tillbaka till mattan igen när det är tid för det.
  Imon har jag möte på arbetsförmedlingen om min rehabilitering. Jag tror att arbetsförmedlingen skriver ut mig då jag inte har kunnat arbetsträna trots att jag försökt ett år.
  Mycket skam och skuld i att inte kunna prestera men jag pratar om det så skammen förlorar sin kraft.
  Dessa falska Gudar; pengar, prestige och makt, där vill jag inte vara.
  Landar i min Guds famn att allt är precis som det ska vara. ❤
  Tack så mycket Josefin fär allt du delar med dig och ni alla andra med!
  Kärlek!

  Hanna L 2016-11-29 15:57:36
  Svara
  • Svar på Hanna Ls kommentar.

   Kära Hanna <3. Stort tack återigen för din ärliga delning. Känner med dig. Du har så många insikter och spännande reflektioner. Du är på så rätt väg. Precis så – landar vi in är ju allt precis som det ska. All kärlek till dig. <3 <3 <3

   josefinebengtsson 2016-12-01 12:41:23
   Svara
 • Så fint att få titta in här varje söndag (klickar förvisso in på din blogg varje dag) för att få skriva om sin yogavecka! Denna vecka har jag utövat den yogaform jag älskar mest- aktiv och svettig yoga. Förutom min morgonyoga som är min härliga rutin sedan ett par år tillbaka har jag återigen provat Johanna Anderssons pass på SATS men även Monika Björns pass och wow vilken inspiration jag fick av dessa kvinnor. Annars har jag mest utövat yoga på egen hand och njutit av varje sekund. Känner att jag sedan oktobers intensiva yogaperiod med Josefines utmaning har utvecklats både i yogan och även i sinnet och närvaron när jag utöver yoga. Längtar verkligen till varje yogapass! Kanske även har att göra med att jag ska till Indien över nyår 🙂 🙂 🙂

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-11-27 17:14:30
  Svara
 • Magi!
  Jag älskar att få dela min yoga vecka! En vecka till har rullat förbi och jag är uppe i 58dagar i sträck. Det bästa på morgonen är att få börja dagen med att rulla ut mattan och ta tid för sig själv. Sparar jag yogan till kvällen känns det som att något vitalt saknas under dagen.

  Jag har börjat morgnarna med 15min yin. En morgon då jag haft en oroligare natt kände jag att jag var för rastlös för att vila i en position i 5min åt gången. Och var det så skönt att kunna lyssna på sin kropp och sitt sinne och helt enkelt byta planen och köra aktivare yoga istället. 5min meditation dagligen har jag hållit fast vid som avslutning på morgon yogan. Dessutom fick jag inklämmt 3st längre pass denna vecka.

  Magi! ❤️️

  Och för alla er tjejer – vi kommer bjuda på ett yogapass på Odd Molly butiken på Humlegårdsgatan 13 i Stockholm fredagen 2/12 kl 7:45 tillsammans med Josefine!! Jag ser såååå mycket fram emot detta! Vi har 18 platser – first come, first mat!

  Kommer bli super mysigt och ser fram emot att se dig igen Josefin!

  Stor kram till er alla! ❤️️

  Siiri 2016-11-27 16:47:43
  Svara
 • Min vecka har varit både och, den första halvan hade jag flow och kände hur jag plötsligt klarade mer avancerade asanas, den senare delen av veckan har jag brottats med förkylning i kroppen. Har valt att låta kroppen bestämma hur mycket, vad och hur länge min yogapraktik skulle hålla på varje dag.
  Eftersom jag är en morgonmänniska så stiger jag hellre upp tidigare om det krävs så att jag hinner med mina trettio minuter.
  Under förkylningsdagarna så blev det lugna sköna pass, antingen yin eller snällare yoga. Jag hade tur som slapp både halsont och feber, det min kropp brottades med var huvudvärk och nästäppa.
  Fortfarande lider jag av en sträckning eller uttänjd sena på baksidan av höger knä. Den kommer av lotusträning. Min kropp sa helt enkelt NEJ och STOPP. Jag pressade mig antagligen för hårt, ville för mycket och lyssnade sämre. Så nu har jag backat under ett par veckor och vet att kroppen kommer att ge klartecken när den känner sig redo. Det är bara i vissa komprimerande asanas som senan(?) gör sig påmind. Det är som det är …
  I morse ville kroppen ha vinyasas så jag körde ett svettigare pass på en timme och kände mig lycklig och tacksam över att förkylningen är borta. Skönt att få stå på huvudet igen, göra kråkan och tranan. Att känna att styrkan finns även om jag i viss mån behöver lyssna in baksida knä 🙂
  Ha en underbar första advent!!! Kram <3

  Mia Haglöf 2016-11-27 14:04:08 http://miassidor.blogspot.com
  Svara
 • Min kropp som har gått ner lite i viloläge jämfört med i somras har så sakteliga vaknat till liv igen. Fortfarande dominerar yinyogan men har börjat flöda med andra positioner igen. Känner mig redo att få in mer styrka i övningarna. Jag har alltid haft svaga handleder så behöver jobba på det.
  Under veckan har jag börjat dagen med yogaövningar i sängen, gott. Vridningar och lugnt uppvaknande. Jag gillar ju inte att yoga direkt på morgonen så det har varit perfekt att testa i sängen. Fortfarande svarar min kropp bäst när jag har varit igång och rört mig som vanligt under dagen. Jag lyssnar och gör det som känns bäst. Nyss testat några balansövningar. Kroppskontroll och andning. Ingen stress. Sakta men säkert. Några vingliga försök senare gick det 🙂

  Anna 2016-11-27 12:36:49 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   MYSIGT att du börjar dagen med lite yin i sängen. HELT RÄTT, att ge dig själv den där stunden att få känna in kroppen innan dagen börjar. Låter verkligen så härligt. Tack för att du delar med dig och inspirerar oss. Steg för steg kommer ju styrkan i handlederna byggas upp bara av att du gör lite hundar då och då ;-). KRAM

   josefinebengtsson 2016-11-29 10:55:00
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Heja dig! 🙂 Kram

   Mia Haglöf 2016-11-27 13:45:32 http://miassidor.blogspot.com
   Svara
 • Det är lustigt att något så enkelt kan göra att man mår så magiskt bra!! Yoga & meditation varje dag denna veckan. Försöker inte se det som ett måste utan låter de ske naturligt. Din 30 dagars utmaning Josefine har verkligen hjälpt mig att implementera denna rutin och gjort att det bara sker, utan att tänka eller att jag se det som en prestationsgrej. Det är cooooolt! kärlek <3

  Victoria Larsson 2016-11-27 09:56:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!