Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINNARE AV YOGAUTMANINGEN

Skärmavbild 2016-11-01 kl. 12.20.40

Kära kära yogisar!

 

Med gåshud och tårfyllda ögon har jag tillsammasn med Sofie och mina fina Yogiakademikollegor åter läst igenom era fantastiska kommentarer och kollat sociala medier – O T R O L I G läsning.

 

Orden räcker inte till för att beskriva den tacksamheten jag känner. Åhhhhh vad ni inspirerar. Så så så vackra rader från er alla. Den gemenskapen och djupet vi har skapat här tillsammans är stort och viktigt för hela detta snabba och ytliga samhälle. TACK!

 

Efter att ha gått igenom era delningar och försökt göra en rättvist bedömning för att välja en vinnare inser vi att det är helt omöjligt. Ni är magiska allihop – vi vill ha med er ALLA till Indien. WOW – tänk vilken dröm att skapa ett eget retreat för alla oss i Indien. Att få yoga ihop på riktigt.

 

Hursomhelst, förutom att dela själva så har ju några av er också gått ALL IN och dagligen peppat varandra. Ni fick vara med i ett litet lotteri. Så istället för att välja skrev vi upp era namn på små lappar – blandade och drog en lapp.

 

 

På lappen stod det…

Skärmavbild 2016-11-01 kl. 12.20.28

Skärmavbild 2016-11-01 kl. 12.20.10

IDA LINDMAN

 

Käraste IDA. GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Det har varit fantastiskt att följa dina dagliga delningar både på din blogg och Instagram. Det peppet du givit alla andra likaså. Hatten av. Längtar ihjäl mig att att yoga med dig på riktigt.

 

Efter att ha läst era delningar från vardagen i en hel månad känns det som om jag känner er. Redan idag är det tomt. Hallåååå….har ni yogat idag också?!  ;-).

 

Åhhhh jag vill inget hellre än att träffa er på riktigt. Yoga med er i Sverige eller Indien. Givetvis är ni alla välkomna på mina klasser och events i Stockholm. Jag kommer även skicka ut ett mail till er idag där ni alla som varit med får en megabra deal på våra resor med Yogiakademin. Hoppas hoppas att fler kan hänga med. Ida hakar på över nyår.

 

Och som många av er skriver så är ni ALLA vinnare. Ni har givit er själva dessa 15 minuter i en hel månad och kommer förhoppningsvis kommer ni fortsätta med det. Den dagliga rutinen är ju den bästa vinsten av alla.

 

Från HELA mitt hjärta TACK för att ni deltagit i denna utmaningen. Det är sååå coolt att vi gjort detta ihop. Så vackert att vi inspirerat varandra. Låt oss fortsätta med denna fina vanan och dela gärna med er om hur det känns och fråga frågor. Som sagt varje söndag kommer det ett inlägg där ni jättegärna får gå in och dela om er vecka. Låt oss fortsätta peppa varandra för att behålla den fina rutin.

 

Vi har ju även lite andra härliga priser. Återkommer imorn om vilka som är de lyckliga vinnarna av mattor, yogobe och teer.

 

MASSA MASSA KÄRLEK <3 <3 <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • GRATTIS Ida!

  YIN YOGA Sofie Ringsten 2016-11-03 19:37:00 http://www.yinmeditation.com
  Svara
 • Grattis Ida. Jag kände på mig att det skulle bli du! Du är så värd det!

  Maria Gelderman 2016-11-02 19:22:54
  Svara
 • STORT grattis till Ida!! Ha det helt jäkla underbart i Indien, njut, lev och bara va <3

  Victoria Larsson 2016-11-01 21:08:56
  Svara
 • Grattis Ida!! Det är du verkligen värd! Härliga bilder och inspiration=) Kramar

  Sanna 2016-11-01 21:02:00
  Svara
 • GRATTIS IDA!!!!! WOOOOHO!!! DU ÄGER!

  Minna 2016-11-01 19:55:46 http://mittkokoshjarta.se
  Svara
 • TACK TACK TACK för alla fina kommentarer och peppord- ni är fantastiska allihopa!! Jag hoppas verkligen att vi ses ”på riktigt”, till dess får vi fortsätta peppa varandra på instagram och sociala medier. Värdens största kram till er allihop!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-11-01 19:51:13 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Stort grattis Ida ?

  Magdalena 2016-11-01 18:10:44
  Svara
 • Så himla kul Ida!! Super grattis!! ❤️️

  Siiri 2016-11-01 17:37:32
  Svara
 • Jag är så glad för din skull Ida! Stort GRATTIS!! ❤ Kram Susanne (@susannelennmark)

  Susanne 2016-11-01 17:35:26
  Svara
 • JJättestor Grattis till Dej Ida!!!!
  Kram Tora

  Tora 2016-11-01 17:04:11
  Svara
 • STORT GRATTIS till dig Ida!!!! Det förtjänar du verkligen! Trodde faktiskt att du skulle vinna! ? Du har varit helt fantastisk hela denna månaden och verkar vara en person med ett oerhört gott hjärta och du har tagit dig an denna utmaningen till fullo på alla sätt och vis! Har varit så roligt att få lära känna dig och vill såååå gärna höra hur du haft det sen! Njut och ha nu en underbar resa! ?❤?

  Tove Blomsten (@yogatove) 2016-11-01 16:51:33
  Svara
 • Grattis till Ida, en värdig vinnare!

  Helen 2016-11-01 14:26:04
  Svara
 • Alltså herregud!!!! Finns inga ord för denna glädje!!!! TUSEN TUSEN TACK!!!!!!!!! Från botten av mitt hjärta är jag så tacksam för allt med den här utmaningen och vilka fantastiska människor som har varit med! Och nu ska jag till Indien, herregud det är helt galet! Tack tack tack!!!! Och hoppas att vi blir ett riktigt gott gäng till Indien över nyår <3

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-11-01 14:18:59 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Grattis Ida, hoppas du får det helt fantastiskt! <3

  T 2016-11-01 14:14:31
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta