Ayurvedisk session

Ayurvedisk session

Idag var jag hos en otroligt duktig Ayurvediskläkare som heter Peter Ljungsberg. Jag läste hans bok för flera år sedan och blev fascinerad av hans ord. Det var dock först nu som jag tog en session med honom. Anledningen till sessionen var att jag för några veckor sedan fick utslag på ögonlocken, eller utslag kanske är fel ord. De var röda, varma, klinade och svullna. Inte nice alls.

 

Som tur var läkte ögonlocken av sig själv i Frankrike men jag ville gå och träffa Peter i alla fall. Jag inser ju att ögonen inte bara svullnar upp av en slump utan att det måste vara något som är obalanserat i mig. Givetvis kunde jag gått till en västerländskläkare och fått någon kräm och vips skulle förmodligen allt vara läkt men då skulle jag ju inte lyssnat på det kroppen försöker säga till mig. Då skulle jag ju bortse från det som är i obalans på min insida. Denna obalans skulle förmodligen komma tillbaka och tala till mig igen och igen.

 

Peter sa något väldigt klokt på tal om detta:

”Kroppen talar till oss hela tiden men de flesta av oss är analfabeter och kan inte förstå”

 

Precis som vi lägger tid på att lära oss läsa ord när vi är små så skulle vi garanterat slippa många krämpor och sjukdomar om vi la samma tid på att lära oss läsa vår egen kropp.

 

Även om många saker Peter sa var självklarheter så har jag märkt att man ibland behöver höra dessa självklarheter. Precis som jag ”tjatar” på alla som kommer och yogar med mig om att sådana ”enkla” saker som att vara närvarande och andas (trots att alla ju vet om det) så kan det behövas att någon säger det till oss gång på gång för att vi ska lyssna.

 

Otroligt tacksam över Peters visdomsord. Jag kan verkligen rekommendera att gå dit om du är nyfiken på vad din egen kropp försöker förmedla till dig just nu.

 

Läs gärna mer om Ayurveda HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • I see this topic every day! Fashion styles are extremely rich and diverse Head Soccer

  Head Soccer 2024-07-22 09:36:10 https://head-soccer.io/
  Svara
 • If you have previously familiarized yourself with the topic of the previous essay, it is recommended to further enhance your understanding of the popular shooting game genre during that period. papa’s freezeria

  tayloer12 2024-06-17 04:17:18
  Svara
 • Din information har varit till stor hjälp för mig.

  papa's pizzeria 2024-05-13 12:35:53 https://papaspizzeria2.io/
  Svara
 • Meeting your article has been a great help to me.
  It’s late, but I’m so proud to see your post even now.
  I always support your writing

  토토 갤러리
  토토 사이트 추천
  토토 커뮤니티
  온 카지노
  카지노
  https://www.j9korea.com

  jaeseu 2023-02-14 07:52:55
  Svara
 • Hej Josefine!
  Jag flyttar till Indien (Mumbai) på lördag och kommer vara där under fem månaders tid. Jag har sätt att du rest till Indien lite från och till. Tänkte höra om du har några tips och trix eller bara allmänna saker att tänka på när en reser som kvinna ensam? Finns det någon plats i Indien du tycker är extra fin? kram!

  T 2016-09-26 07:46:46
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   ÅHHH va spännande T. Jag har mest hängt i södra Goa. I Goa är det väldigt lugnt att vara som kvinna – har aldrig känt mig det minsta hotad. När jag reser i Kerela samt även i lite större städer så jag har faktiskt ofta en sjal runt huvudet och heltäckande kläder. Inte på grund av att jag känt mig hitas utan snarare för att respektera deras kultur och för att smälta in lite bättre. Jag älskar verkligen södra Goa. Kom dit till och häng med oss där i dec eller jan om du vill ha lite svenskar :-).

   josefinebengtsson 2016-09-26 12:30:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!