GLAD MIDSOMMAR!!!

IMG_6760

GLAD MIDSOMMAR! Åh hade en så härlig dag – och fullkomligt kravlös. Tidigare fick jag ofta beslutsångest och prestationsångest på ”aftnar”. Jag hade svårt att välja vad ska skulle göra och vem jag skulle vara med. Jag ville att allt skulle vara så perfekt – att alla jag känner skulle vara där, solen skina, maten vara grym, alla traditioner följas, jag skulle vara snygg etc. Mina förväntningar var skyhöga och allt som oftast blev jag besviken. Jag var missnöjd med mitt val – önskade att jag var någon annanstans. Jag glömde att acceptera och njuta av det som var.

 

För några år sen slog det över till det motsatta och jag började nästan ”hata” på traditioner. Det var något år där jag på julafton stängde in mig på ett meditationsretreat utan internet, på nyårsafton hängde jag för mig själv i djungeln och på midsommar sa jag att jag var sjuk för att kunna vara ensam på landet. Man kan säga att jag var i någon slags trots ålder…haha… men nu tror jag mig ha mognat lite och hittat en mer balanserad syn på dessa högtider – jag har släppt perfektionen och njuter av dem istället, ser det vackra i att följa traditioner.

Glad midsommar

Igår hade jag en helt kravlös men fullkomligt fantastisk midsommar tillsammans med två nära vänner. Vi möttes upp på Ica vid 12-tiden för att köpa massa härlig midsommarmat därefter begav vi oss ut i Liljanskogen (en skog som ligger precis där jag bor). Min absoluta favvo plats i Stockholm, en hemlig oas i form av en brygga vid en underbar liten sjö.

 

IMG_6762

På denna bryggan hängde vi sen i cirka 10 timmar. Vi shakade, mediterade, sjöng, badade, åt mat, lekte lekar, gjorde kransar. Vi var så närvarande med varandra och gjorde exakt det vi ville i stunden. Allt var tillåtet, allt var härligt!

 

IMG_6763

Så tacksam över att jag har såhär fina människor i mitt liv.

 

All kärlek till er!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • لعبة بادل

  subway surfers 2024-02-20 00:32:20
  Svara
 • Awesome blog. I have read and thought about what you said. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!

  T Birds Leather Jacket 2023-05-04 09:56:20 https://www.celebsmoviejackets.com/grease-danny-zuko-t-birds-jacket
  Svara
 • Det låter helt underbart!
  När man inser att det inte spelar någon roll om allt är ”perfekt” och så som ”det ska vara”, det är då det händer. Det är då man ofta inser att det är bäst. Kravlöst. På sina egna villkor. Det är då glädjen kommer. När man vågar vara sig själv fullt ut och står för det.
  Det ser fantastiskt avkopplande och rogivande ut på fotona. Fullt av kärlek. Värme.

  Anna 2016-06-26 17:20:05 http://Ingenannansord.wordpress.com
  Svara
 • Vad underbart!! Och förstår precis vad du menar för har själv även gått igenom båda två, först prestationsångest och sedan det motsatta att ”hata” traditioner, och istället för att se fram emot traditionerna så ger de mig ångest. Dags för balans <3

  Linda 2016-06-26 13:50:13 https://www.instagram.com/lindalh3/
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   JAJAJA!!!! Det är ju egentligen inge fel på traditionerna…det är ju ens egen inställning liksom :-). Stor kram till dig!

   josefinebengtsson 2016-06-26 14:38:52
   Svara
 • Men åh vilken härlig dag! ❤

  Katarina 2016-06-25 23:24:49 http://www.yogia.se
  Svara
 • Låter alldeles underbart!

  Zoe 2016-06-25 17:00:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!