Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Meditationsutmaning – Fler härliga vinster

meditationsutmaning vinster yogobe

Såååååå lycklig över att så många av er är med på meditationsutmaningen! Ni alla kommer ju få närvaron som en present och vinnaren får som ni vet också en underbar resa med Yogiakademin till Bretagne i sommar. YEAH!!! Alla ni som är med i tävlingen kommer också få kanon deals på våra resor.

 

Sen har Yogobe också gått in och stöttat oss lite :-). Alla ni som är med i utmaningen och inte redan är medlemmar där får en månadsmedlemskap med Yogobe.  Knappa in koden Josefine när du signar upp. Videos med mig är inspelade och kommer upp där inom kort 🙂

 

Och inte nog med det – 3 personer av er vinner en grym videomeditationskurs på Yogobe med fina Ulrica Norberg – se HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vet inte om jag anmälde mig härom dagen? Jag vill självklart vara med i denna utmaning. För mig ligger det rätt i tiden. Jag avslutade nyss Ulrika Norbergs braiga meditationskurs på Yogobe och känner hur bra jag mår av stillhet och lugn, nyttigt. Att jag älskar yoga är inte konstigt, som gammal dansare så passar yogan mig. Min dröm är att komma iväg på en yoga/meditationsresa så därför serverar denna utmaning mig en extra motivations morot 🙂 Trots det så är själva resan mot målet det viktiga. Chansen att lära mig mer och att få fortsätta att utvecklas för att må så bra som möjligt.

  Mia Haglöf 2016-06-14 08:34:53 http://Miassidor.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Mia Haglöfs kommentar.

   Åh va fint att du kört med Ulrika :-). YEAH – vore underbart att ha dig med på en resa. STOR KRAM å lycka till!

   josefinebengtsson 2016-06-14 15:00:11
   Svara
 • Underbart att få göra detta! Njöt varje sekund av tystnaden å mina egna andetag. Ser fram emot morgondagens moderation:)

  Ingrid kraappa 2016-06-13 23:24:58
  Svara
 • Wow!!! Fantastisk! TACK!!!!!

  Lorena 2016-06-13 23:19:02 http://liveforever.se
  Svara
 • Gud vad roligt! Men jag förstår inte riktigt hur man går med i tävlingen? Hur vinner man?

  Frida 2016-06-13 20:17:12
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Heeeej Frida! Härligt att du är sugen på att joina. Går med gör du genom att skiva en sådan här kommentar på dag 1 inlägget när du gjort den meditationen. Sen gör du bara dag för dag varje övning och skriver hur du upplevde det. Förhoppningvis är vi många som gör meditationen i alla 21 dagar – den som vinner resan blir han/hon som delat med dig mest av sina meditationserfarenheter på typ Facebook, instagram, blogg eller vad man nu har. Hoppas du är på. STOR KRAM!!!

   josefinebengtsson 2016-06-14 11:45:04
   Svara
 • Så fantastiskt!
  Ska bli kul att testa yogobe, jag har varit lite nyfiken på att testa men varit lite osäker på om jag får ut lika mycket som irl så det har liksom inte blivit av än. Signar man upp för något abonnemang eller avslutas det automatiskt när månaden är slut?

  Therese 2016-06-13 19:59:01 http://theresewiksten.se
  Svara
 • Gud vad häftigt, bästa utmaningen/tävlingen någonsin! Passar mig perfekt som precis började på nytt jobb idag där alla varnar för att man jobbar över hela tiden och jag är sönderstressad innan jag ens har börjat. Din tävling och utmaning ligger perfekt i tiden för mig!

  Ida L 2016-06-13 16:02:49
  Svara
 • Fantastiskt!

  Karin 2016-06-13 11:07:35 http://rawness.se/blogg/workoutinstyle/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry