Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag älskar att bada kallt!

Bada image image image

Eeeeeiiiihhheee…. KALLT men heeeelt underbart. Heeeej från Shambala Gathering. Jag älskar att bada och sen jag var tonåring gjort det året om. De senaste vintrarna har jag ju skolkat ifrån och bara fått massa varma bad (givetvis också härliga) men den där kicken efter ett kallbad har jag saknat. Det är ju heeeelt magisk – jag blir så närvarande, så levande. Det är som att hela min kropp får en omstart!

 

Tydligen ska kallbad vara galet bra för blodcirkulationen och det sägs även ge bättre sömn och minskad stress. Vet inte om det var gårdagens kvällsdopp men jag sov som en prinsessa & känt mig lugn som en filbunke hela dagen.

 

Alla fina yogisar åkte hem i eftermiddags så nu har jag haft hela retreatet för mig själv. Lite speciell känsla att gå ifrån att vara med 16 personer till att vara helt själv men fint att få landa lite. Gått skogspromenader, mediterat, spelat piano, bastat, läst med duntäcke i kvällssolen – det går inte direkt någon nöd på mig här i skogen (även om maten snart är slut i för sig…haha) men kommer till Stockholm snart.

 

Läs gärna mer om retreatet HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men, usch vad kallt! 😉 Härligt dock!

  Clara 2016-04-26 10:06:51 http://claratoll.se
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Jaaaaaaaa – heeeelt sjukt kallt i vattnet. Men väl är uppe på land ville jag bara hoppas i igen, så dök i 3 ggr (fast med lite bastufusk emellan!) 🙂

   josefinebengtsson 2016-04-26 10:35:35
   Svara
 • Oj jösses det var friskt vågat. Det finns som sagt många hälsofördelar men frågan är om jag inte skulle få en hjärtattack.

  Frank 2016-04-25 17:44:50 http://nordstromfrank.se
  Svara
  • Svar på Franks kommentar.

   Hahahaha Frank…YES! Det känns lite som att hjärtat ska hoppas ut – Adrenalinkick!!!

   josefinebengtsson 2016-04-26 10:33:57
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind