Är yoga för tjejer?

Tjejliga1-4Tjejliga1-2tjejliga

Wiieeee! Nya gänget är här. Återigen en helt otrolig liga. Våra grupper brukar bara ganska blandade när de gäller åldrar, vår yngsta gäst har vart en 15 årig tjej och den äldsta en 75 årig man. Men denna gång råkade gruppen bli väldigt homogen – 12 kvinnor mellan 20-38 år. De flesta kände inte varann sen innan men bara efter första kvällen när vi gick och handlade frukt i samlad trupp så kändes det som om vi var en tjejmaffia som känt varann i åratal. Älskar att yoga och hänga med dessa underbara tjejer men kan inte låta bli att undra varför så få killar vill yoga. Någon som vet hur vi kan locka hit fler killar?

 

Läs mer om Yogiakademin HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • If you’re seeking an adventure of a lifetime, look no further than Only Up Online. Enter a world where the impossible becomes possible, where gravity is your friend, and where players unite to conquer challenges that will leave you breathless.

    only up 2023-12-27 03:59:04 https://onlyuponline.io
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!