YOGA by INDISKA.

insiska4-13

insiska4-16

insiska4-4

Foto – Peter Sahlberg

God morgon! Vanligtvis brukar jag hålla i morgonklasserna på retreaten men idag körde fina Anna. Älskar att undervisa men himla härligt med lite ledigt också. Jag och Peter passade på att skutta ner på stranden för en mysig morgonpromenad. Santa Teresa är helt klart som bäst vid 06-tiden precis när solen håller på att titta upp.

 

Dagen till ära tog jag på mig mina favvo tights från INDISKAS nya yogakollektion – YOGA by INDISKA. Den kommer finnas i butik inom ett par dagar! Förutom att jag diggar mönstret så är de galet sköna – tunna, gjorda av material som andas och framförallt så sitter de inte åt runt magen. Perfekta för yoga helt enkelt. Deras linnen och tröjor är också galet sköna. Äntligen lite yogakläder som är mer än bara snygga på bild. Väldigt glad för att INDISKA äntligen satsar på Yoga. Ryktet går också att de har skapat ett samarbete med Manduka (mitt absoluta favvo märke när det kommer till yogamattor). Wihoooo….längtar tills jag får prova en sån!

 

Läs gärna mer om Indiskas nya kollektion HÄR. Ha även lite koll på deras SAJT och FACEBOOK för att knipa de första härliga yogaplaggen och även se när det blir yogaevent.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!